Találatok a Marte Olsbu Roeiseland címkére

Találatok száma: 5

Sílövő vb: norvég aranyakkal zárult a világbajnokság

2020-02-24 18:39:06

Az olaszországi Antholzban a tömegrajtos versenyekkel zárult a sílövő világbajnokság. A győzelmet a férfiaknál a norvég Johannes Bö, míg a nőknél honfitársa, Marte Olsbu Roeiseland szerezte meg, aki így öt vb-aranyig jutott.

sílövő-vb sílövészet Marte Olsbu Roeiseland Johannes Bö

Sílövő vb: Roeiseland már három aranynál és öt éremnél tart

2020-02-21 11:59:05

Az olaszországi Antholzban a vegyes párosok versenyével folyatódott a sílövő világbajnokság. A győzelmet a norvég Marte Olsbu Roeiseland és Johannes Bö szerezte meg. Előbbi immár harmadik világbajnoki címét ünnepelhette, emellett pedig két bronzérmet is szerzett, míg utóbbi két arany mellett két ezüstig jutott eddig a vb-n.

sílövő-vb sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Marte Olsbu Roeiseland

Sílövészet: Marte Olsbu már a második aranyát szerezte a vb-n

2020-02-14 17:58:04

Az olaszországi Antholzban a női 7.5 km-es sprintversennyel folyatódott a sílövő-világbajnokság. A győzelmet a norvég Marte Olsbu Roeiseland szerezte meg az amerikai Susan Dunklee és a cseh Lucie Charcatová előtt. A norvég versenyző a vb csütörtöki nyitó napján a vegyes páros tagjaként is a dobogó tetejére állhatott.

sílövő-vb sílövészet alpesisí-vk alpesi sí Marte Olsbu Roeiseland Alexander Aamodt Kilde

Sílövő-vk: norvég győzelemmel kezdődött az oberhofi hétvége

2020-01-09 16:25:29

A németországi Oberhofban a norvég Marte Olsbu Röiseland nyerte a sílövők világkupáján a női sprintversenyt, megelőzve a német Denise Herrmannt és a francia Julia Simont. A norvég versenyző hibátlanul lőtt, de annyival gyorsabb volt vetélytársainál, hogy még egy büntetőkör is belefért volna teljesítményébe.

sílövő-vk sílövészet Marte Olsbu Roeiseland

Sílövő-vk: szoros befutók az üldözéses versenyeneken

2018-12-22 18:09:07

A férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a csehországi Nove Mestoban a sílövők világkupa-sorozata. A versenyeken a győzelmet a sprinteket is megnyerő norvég Johannes Bö és honfitársnője, Marte Olsbu Roeiseland szerezte meg.

Johannes Bö Marte Olsbu Roeiseland sílövészet sílövő-vk