Találatok a magyar tenisz címkére

Találatok száma: 15

Dk: Kidobtam 3 ütőmet, 1 pár cipőmet, de mindenemet odaadtam volna – Fucsovics

2020-03-08 01:07:17

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! A találkozó után az NSO Tv stábja beszélgetett a teniszezővel.

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: Most az egyszer jót tett, hogy eltörtem az ütőmet – Fucsovics

2020-03-07 20:40:37

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Így értékelt Fucsovics Márton a sikere után.

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: tombolt a Főnix Csarnok, amikor Fucsovics győzött – videó

2020-03-07 19:41:03

A tenisz Davis-kupa Debrecenben zajló selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott kerül a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 együttese között! Nézze meg videón, hogyan ünnepelte a debreceni közönség a csapattal a sikert!

videó tenisz magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz

Davis-kupa: Kellett a páros is, hogy jobban érezzem a pályát – Balázs

2020-03-07 18:16:39

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét. Balázs így értékelt a meccse (egészen pontosan Fucsovics Márton első játszmája) után.

videó magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz NSO Tv

Irány Madrid! Fucsovics legyőzte Bemelmanst, DK-döntőben a csapat!

2020-03-07 16:31:37

A tenisz Davis-kupa Debrecenben rendezett selejtezőjének ötödik mérkőzése adott választ arra, hogy a magyar vagy a belga válogatott jut be a madridi szuperdöntőbe, és ennél örömtelibb felelet nem is születhetett volna a kérdésre: Fucsovics Márton ugyanis döntő szettben, 2 óra 23 percig tartó csatában legyőzte Ruben Bemelmanst, így a mieink lesznek ott a finálé 18 csapata között!

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Ruben Bemelmans Fucsovics Márton

Éles lesz az utolsó meccs: Balázs szenzációs játékkal győzött

2020-03-07 14:32:53

Miután a párosoknál hátrányból fordítva nyertek a belgák, Balázs Attilának győzelmi kényszer alatt kellett pályára lépnie a tegnap Fucsovics Mártontól vereséget szenvedő Kimmer Coppejans ellen a tenisz Davis-kupa döntőjéért selejtező Magyarország–Belgium összecsapás negyedik mérkőzésén. A magyar éljátékos pedig tökéletesen meg is felelt a kihívásnak: nagyszerű játékkal felülmúlta ellenfelét.

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Kimmer Coppejans Davis-kupa

Hiába vezettek Balázsék, a belgák fordítottak és előnybe kerültek

2020-03-07 11:43:52

Ismét lépéselőnybe került a belga férfi teniszválogatott a Davis-kupa selejtezőjében, miután szombaton a napi első meccsen a párosok küzdelmét a Sander Gille, Joran Vliegen duó két órán át tartó küzdelemben, döntő szettben megnyerte.

magyar tenisz válogatott magyar tenisz belga tenisz válogatott belga tenisz Fucsovics Márton Davis-kupa

Tenisz: van remény, hogy Fucsovics hamarosan visszatérjen a válogatottba

2019-05-02 16:39:31

A különféle nézeteltéréseknél és csatározásoknál bizonyára jobban érdekli a közvéleményt és a szurkolókat, mi lesz a válogatottságtól hosszú hónapok óta távol maradó éljátékosaink, Babos Tímea és Fucsovics Márton sorsa, akik idén a hazai rendezésű WTA- és ATP-tornán sem vettek részt. Ezzel kapcsolatban érdeklődtünk a Magyar Teniszszövetség főtitkáránál.

magyar tenisz Magyar Teniszszövetség Fucsovics Márton Davis-kupa Babos Tímea

Davis-kupa: hatalmas küzdelem, Piros bravúros győzelemmel kezdett

2018-09-14 19:32:13

Piros Zsombor öt játszmában legyőzte a cseh Jirí Veselyt a Magyarország–Csehország mérkőzésen a tenisz Davis-kupa világcsoportjának osztályozóján.

magyar tenisz Piros Zsombor Jirí Vesely Davis-kupa

Czink Melinda nem bírta a döntő szett rövidítésének feszültségét

2008-03-29 17:23:55

Czink Melinda kiesett a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női selejtezőjének második fordulójában. Czink az orosz Galina Voszkobojevától kapott ki három szettben, 2 óra 25 perc alatt.

Czink_Melinda magyar tenisz

Arn Gréta szettet is nyert Szugijama ellen, ám mégis búcsúzott

2008-03-25 22:09:41

Arn Gréta számára a második forduló jelentette a végállomást a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. A magyar teniszező a 27. kiemelt japán Szugijama Aitól szenvedett vereséget három szettben.

Indian Wells Arn Gréta

Elfáradt! Szávay Ágnes az esélytelenebb Klejbanovától kapott ki

2008-02-16 00:00:32

Kétszettes vereséget szenvedett Szávay Ágnes az Anwerpenben zajló hatszázezer eurós összdíjazású tenisztorna első fordulójában. A magyar lány vesztét a selejtezőből a főtáblára kerülő Alisza Klejbanova okozta, aki 6:2, 6:3-ra verte Szávayt.

Szávay_Ágnes magyar tenisz

Csodálatos győzelem: gyenge kezdés után hengerelt Szávay Ágnes

2008-02-12 00:00:28

A 600 ezer dollár összdíjazású Gaz de France Open elnevezésű női tenisztornán Szávay Ágnes bejutott a legjobb négy közé, miután két játszmában 7:6, 6:1-re verte a szlovák Daniela Hantuchovát. Az elődöntőben Jelena Gyementyjevával küzdhet meg a magyar lány.

Szávay_Ágnes magyar tenisz