Találatok a Magyar Kupa címkére

Találatok száma: 1479

MK: az FTC és a DVSC meccsét közvetíti a televízió – menetrend

2019-01-17 13:55:30

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének pontos menetrendjét. Az első mérkőzések közül az Ajka–DVSC és a Ferencváros–Kisvárda találkozó kerül képernyőre.

Magyar Kupa Fradi Ferencváros FTC Debrecen DVSC

NB II: A Budaörsnek nincs meg a háttere az NB I-hez – Bognár Gy.

2018-12-09 19:23:41

Remek hetet zárt a Budaörs labdarúgócsapata, hiszen szerdán 5–3-ra legyőzte az NB I-es Diósgyőrt a Magyar Kupában, majd vasárnap 3–1-re nyert az ETO FC Győr ellen az NB II 20. fordulójában. A Tatabányán játszott bajnoki mérkőzés után Bognár György vezetőedzővel és Czvitkovics Péterrel beszélgetett az NSO Tv stábja. 

labdargúgó NB II Magyar Kupa Győr Diósgyőr Czvitkovics Péter Budaörsi SC

NB II: Rajczinak ma is példaértékű az edzésmunkája – Waltner

2018-12-06 00:14:37

Waltner Róbert a szezon elején azt tűzte ki célként az NB III-ból az NB II-be feljutó Kaposvári Rákóczi elé, hogy csapata szerezzen meglepetéseket. Egyrészt már az is meglepetés, hogy a bajnokság felénél a tabella harmadik helyén állnak, mindössze három ponttal lemaradva a második, NB I-es feljutást jelentő második helyről. Másrészt bejutottak a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé a címvédő Újpestet búcsúztatva. A somogyi együttes vezetőedzőjével az NSO Tv beszélgetett a kupasiker után. 

Újpest labdarúgó NB II Waltner Róbert Rajczi Péter Magyar Kupa Kaposvári Rákóczi

MK: a Vidi NB III-as ellenfelet kapott, az FTC ismét Kisvárdán

2018-12-05 23:52:58

A Ferencváros a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Kisvárdával csap össze, amely az előző kiírásban búcsúztatta a sorozattól. A Mol Vidi FC a Taksonyt kapta. Biztos, hogy legalább két alacsonyabb osztályú csapat lesz a legjobb nyolc között.

PFLA Mol Vidi FC Magyar Kupa-sorsolás Magyar Kupa Honvéd Ferencváros

MK: a Kaposvári Rákóczi kiejtette a címvédő Újpestet

2018-12-05 19:49:08

A másodosztályú Kaposvár hazai pályán a 91. percben született góllal legyőzte az Újpestet a Magyar Kupa 8. fordulójában.

Újpest FC Magyar Kupa Kaposvári Rákóczi

MK: „Még a déli harangszó is elmaradt Sényőn a Fradi-meccs miatt”

2018-12-05 15:21:29

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta (0–4). A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros sima győzelemmel jutott tovább. Az NSO Tv stábja a mérkőzésen a szurkolókkal, utána pedig a hazaiak edzőjével beszélgetett.

videó labdarúgó NB I labdarúgás Sényő NSO Tv Magyar Kupa

MK: NB III-as ejtette ki az MTK-t, a Vidi továbbküzdötte magát

2018-12-05 16:55:14

A labdarúgó Magyar Kupában a nyolcaddöntőbe jutásért zajló 8. fordulóban az NB III-as Ajka meglepetésre 2–1-re legyőzte az MTK-t, a Mol Vidi FC viszont 2–1-re legyűrte a Budafokot. A Siófok is közel járt a bravúrhoz, ám tizenegyesekkel alulmaradt a Pakssal szemben.

Mol Vidi FC Magyar Kupa MTK MK Budafok Ajka

MK: megszenvedett Budafokon a továbbjutásért a Mol Vidi

2018-12-05 14:47:20

Az NB II-es Budafok otthonában a vártnál jóval nehezebben harcolta ki a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé jutást a Mol Vidi FC, hiszen hiába szerzett vezetést Loic Nego lövésével már a hatodik percben, a hazaiak a félidő hajrájában egyenlíteni tudtak. A győztes gólt a 80. percben Marko Scsepovics szerezte.

Mol Vidi Magyar Kupa Budafok

MK: A sényőiek nem szurkoltak szimpatikusan, de nem kell ezeket fölvenni – Otigba

2018-12-05 14:41:52

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta. A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros sima győzelemmel jutott tovább. A mérkőzés után a hosszú sérüléséből visszatérő Otigba Kennethtel beszélgetett az NSO Tv stábja.

videó labdarúgó NB I labdarúgás Sényő Otigba Kenneth NSO Tv

Kiesett a címvédő Újpest, ötöt kapott a DVTK, NB III-as volt az MTK végzete

2018-12-05 13:53:06

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőbe jutásért vívott nyolcadik fordulójában az NB II-es Kaposvár 1–0-ra legyőzte és kiejtette a címvédő Újpestet. A szintén másodosztályú Budaörs Tatabányán 5–3-ra megverte az utolsó percekben két gólt szerző DVTK-t. Volt még ennél is nagyobb meglepetés szerdán, az NB III-as Ajka 2–1-re győzött az MTK ellen. A Siófok ugyanakkor csak közel járt a bravúrhoz, mert tizenegyesekkel alulmaradt a Pakssal szemben.

Tiszaújváros Magyar Kupa MTK MK Iváncsa Honvéd

MK: a Ferencváros továbbjutott Sényőn

2018-12-05 13:50:04

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta. A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros végül biztosan győzött és jutott tovább.

labdarúgás Sényő Magyar Kupa Ferencváros

Egy félidőn át szenvedett a Ferencváros Sényőn, de továbbjutott

2018-12-05 11:28:45

A labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójában az NB III-as Sényő a Ferencvárost fogadta. A hazaiak az első félidőben jobbak voltak, de a második félidő elején összeszedtek egy kiállítást, így a Ferencváros biztosan győzve jutott tovább.

labdarúgás Sényő Magyar Kupa Ferencváros

Vasas: Szanyó Károly elődje félt – „Ez kihatott a teljesítményünkre is”

2018-12-05 00:07:17

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. A találkozó előtt a pályára nem lépő Bévárdi Zsomborral és Bese Balázzsal, míg utána Hinora Kristóffal beszélgetett az NSO Tv stábja, nemcsak a mérkőzésről, hanem a nemrégen bekövetkező edzőváltásról is.

videó Vasas Szanyó Károly NSO Tv Magyar Kupa Hinora Kristóf

Vasas: „A borzasztó játék miatt megfogyatkozott a tábor, sírva fakadtam”

2018-12-05 01:08:41

A Debrecen kedden a Megyeri úton legyőzte a Vasast, és továbbjutott a Magyar Kupában. A találkozó előtt a szurkolókkal beszélgetett az angyalföldi klub helyzetéről az NSO Tv stábja.

videó Vasas Szanyó Károly NSO Tv Magyar Kupa Debrecen