Találatok a Lippi címkére

Találatok száma: 5

Zambrotta: A magyar válogatott elleni meccseim? Rá kellett volna google-znom

2018-06-04 20:53:22

Gianluca Zambrotta Budapesten járt az Újbuda Grosics Gyula Sport Általános Iskolában, ahol bejelentette: idén második alkalommal is megrendezik gyerekek számára a CIB Italia Focitábort. A sajtóesemény keretében beszélt az olasz válogatott vesszőfutásáról, az általa ismert magyar játékosokról, valamint Marco Rossiról és Davide Lanzafaméról is. A Nemzeti Sportnak adott interjúban elmesélte, mire emlékszik a magyar válogatott elleni meccseiből (a számunkra legendás 2–2 és 3–1 alkalmával is pályán volt), illetve beszélt Carlo Ancelottiról, Marcello Lippiről és Fabio Capellóról is.

videó olasz labdarúgás Nagy Ádám NSO Tv Marco Rossi Lippi

Nem öreg, hanem tapasztalt a squadra azzurra

2010-06-10 13:07:35

Marcello Lippit, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát sokan kritizálják válogatási elvei miatt. Szakértők és az olasz közvélemény is úgy gondolja, a csapat túl öreg, és nem lesz képes megvédeni világbajnoki címét. Lippi szerint azonban együttese nem öreg, hanem tapasztalt.

labdarúgó vb 2010 foci vb 2010 Olaszország Lippi

Donadoni számított rá, hogy nosztalgiával kerül elő Marcello Lippi

2008-06-15 04:00:14

Hogy nagy a nekikeseredés az olaszok háza táján ezekben a napokban az nem csoda, hisz több gólt kaptak a hollandok elleni 3-0-ás vereség alkalmával az első csoportmeccsen, mint az egész 2006-os világbajnokságon. A helyzet ennek megfelelően komoly, a squadra keddi edzése például 15 perces csúszással kezdődött, mert az öltözőben Roberto Donadoni kapitány hosszasan beszélt „szemtől szembe” a csapattal. „Antikrízis csúcs” találta meg azonnal a beszélgetésre a kifejezést az olasz sajtó.

donadoni Lippi

Marcello Lippi helyett Claudo Ranieri lett a „zebrák” új edzője

2007-06-08 00:00:09

Claudio Ranieri lett az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő, ám onnan a jövő szezonba a Serie A-ba visszajutó Juventus vezetőedzője. Az olasz szakember hároméves szerződést kötött a torinói klubbal.

Serie_A Lippi Deschamps