Találatok a Jarl Magnus Riiber címkére

Találatok száma: 19

Síugró-vk: ezüst után arany Kraft mérlege Szapporóban

2020-02-02 19:42:32

A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi versenyt az összetett világkupában is vezető, előző nap második osztrák Stefan Kraft nyerte meg. A férfi alpesi sízők garmischi óriás-műlesiklását a francia Alexis Pinturault, a nők Roza Hutor-i szuper-G futamát az olasz Federica Brignone nyerte meg, míg északi összetettben vasárnap is a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk síugrás alpesisí-vk alpesi sí Stefan Kraft

Síugró-vk: hazai győzelem Szapporóban

2020-02-02 00:21:23

A japán Szapporóban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet nagy meglepetésre a hazai Szato Jukija szerezte meg. A férfi alpesi sízők garmischi lesiklását a német Thomas Dressen nyerte, míg északi összetettben pénteken és szombaton is a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett síugró-vk síugrás alpesisí-vk alpesi sí Thomas Dressen

Sílövő-vk: Fourcade-ot most nem nyomasztotta Johannes Bö

2020-01-10 22:25:30

A németországi Oberhofban a francia Martin Fourcade nyerte meg a sílövők világkupáján a férfi sprintviadalt, megelőzve honfitársát, Emilien Jacquelint és a német Johannes Kühnt. Az összetett világkupában vezető norvég Johannes Bö nem indult a versenyen.

északi összetett sílövő-vk sílövészet Martin Fourcade Jarl Magnus Riiber

Síugró-vk: engelbergi sikerével Kobajasi az összetett élén

2019-12-22 19:14:59

Az összetett címvédő japán Kobajasi Rjoju sikerével ért véget a svájci Engelbergben rendezett síugró világkupa-verseny. A sílövők franciaországi tömegrajtos versenyét a norvég Johannes Bő és honfitársa, Tiril Eckhoff nyerte, mint ahogyan a ramsaui északi összetett versenyen is egy norvég, Jarl Magnus Riiber győzött. A planicai sífutó csapatsprintben a férfiaknál is a norvégok nyertek, míg a nőknél svéd siker született.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Síugró-vk: Kraft először állhatott dobogóra az idény során

2019-12-08 21:21:20

Az oroszországi Nyizsnyij Tagilban az osztrák Stefan Kraft zárt az élen a vasárnapi síugró-világkupaversenyen. Az östersundi sílövő-vk befejező napján a norvégok nyerték a női váltót, csakúgy, mint Lillehammerben a sífutókét. Ugyanott a férfiak küzdelmében azonban kettős orosz siker született, míg északi összetettben a norvég Jarl Magnus Riiber továbbra sem talált legyőzőre, öt viadalból eddig mind az ötöt megnyerte az idény során.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Sílövő-vk: a Bö testvérek döntöttek a férfiak váltóversenyében

2019-12-07 21:06:16

A férfiak 4x7.5 km-es váltóversenyét rendezték meg szombaton a svédországi Östersundban zajló világkupa-fordulón. A győzelmet a norvég csapat szerezte meg, miután a staféta utolsó két tagjával, Tarjei és Johannes Bövel nem tudták tartani a lépést az ellenfelek. A lillehammeri sífutó vk-n a férfiak síatlonviadalán az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőkén pedig a norvég Therese Johaug diadalmaskodott, míg északi összetettben utóbbi honfitársa, Jarl Magnus Riiber az idényben négyből a negyedik versenyét nyerte.

északi összetett sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug

Sílövő-vk: Bö-dupla az östersundi sprintversenyen

2019-12-01 16:52:20

Az idény első egyéni világkupaversenyeit rendezték meg a svédországi Östersundban. A férfiaknál a norvég Bö testvérek kettős győzelmet arattak, hiszen az összetett címvédő Johannes mögött bátyja, Tarjei lett a második. A nőknél az olasz Dorothea Wierer nyert. A háromnapos rukai sífutóversenyen a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig honfitársnője, Therese Johaug diadalmaskodott. Ugyanott az északi összetett világkupájában háromból harmadik győzelmét szerezte meg az ugyancsak norvég Jarl Magnus Riiber, viszont a síugrók versenyét a nagy szél miatt törölték.

északi összetett síugró-vk síugrás sílövő-vk sílövészet sífutó-vk

Sílövő-vk: svéd és olasz sikerek a világkupa nyitányán

2019-11-30 22:23:44

A vegyes párosok és váltók versenyeivel kezdődött meg a svédországi Östersundban a sílövő-világkupa. Előbbieknél a házigazdák kettőse, utóbbiban az olaszok szerezték meg az első helyet.

északi összetett sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug

Sífutó-vk: mindent vittek a norvégok Rukában

2019-11-30 14:26:56

A finnországi Rukában kezdődött meg a sífutók és az északiösszetett-versenyzők világkupája. A férfi és női sprintversenyt, illetve az északi összetett viadalt is norvég versenyzők nyerték.

északi összetett sífutó-vk sífutás Maiken Caspersen Falla Johannes Hösflot Klaebo Jarl Magnus Riiber

Síugró-vk: egy tized döntött a vikersundi sírepülőversenyen

2019-03-17 19:49:20

A norvégiai Vikersundban sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a szlovén Domen Prevc szerezte meg, de a síugrásban létező legkisebb különbséggel.

északi összetett síugró-vk síugrás sírepülés sífutó-vk sífutás

Északisí-vb: „pályakerékpáros” hajrá végén Norvégia örülhetett

2019-03-02 16:04:49

Norvégia a 12. aranyérmét is megnyerte az északisí-világbajnokságon Seefeldben, a skandináv ország győzelmével végződött az északi összetett 4x5 km-es csapatversenye.

északisí-vb északi összetett Seefeld Jarl Magnus Riiber

Északisí-vb: Kalla győzelemre vitte a svéd női váltót

2019-02-28 15:49:46

Az ausztriai Seefeldben a női sífutók váltójával és az északi összetett normál sánc Gundersen-versenyével folytatódott az északisí-világbajnokság. Előbbiben a svédek, utóbbiban pedig a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északisí-vb északi összetett sífutás Jarl Magnus Riiber

Síugró-vk: Stoch 227 méteres ugrással győzött Oberstdorfban

2019-02-03 18:40:11

A németországi Oberstdorfban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi sírepülőversenyt a lengyel Kamil Stoch nyerte meg. A németországi Klingenthalban a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott az északiösszetett-versenyen, ezzel akkora előnyre tett szert a világkupában, amely már behozhatatlan a riválisai számára.

északi összetett síugró-vk síugrás Kamil Stoch Jarl Magnus Riiber

Alpesisí-vk: először nyert Venier és Ferstl is

2019-01-27 15:37:14

Az ausztriai Kitzbühelben férfi szuper-G-, a németországi Garmisch-Partenkirchenben női lesiklófutammal folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbi verseny meglepetésre a német Josef Ferstl, utóbbi pedig az osztrák Stephanie Venier győzelmével ért véget. A trondheimi Gundersen-versenyen a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett alpesisí-vk alpesi sí Stephanie Venier Josef Ferstl Jarl Magnus Riiber

Sílövő-vk: hazai siker a női üldözéses versenyen, Antholzban

2019-01-26 15:17:37

Az üldözéses versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen hazai siker született, miután az összetett vk-ban is vezető Dorothea Wierer ért elsőként a célba, míg a férfiaknál Johannes Bö diadalmaskodott. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a francia Maurice Magnificat és a norvég Therese Johaug, a trondheimi Gundersen-versenyen a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug Maurice Magnificat

Sífutó-vk: mindent vittek a norvég versenyzők

2019-01-05 13:24:49

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Mindkét nemnél norvég győzött: a nőknél Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba. Északi összetettben az otepääi viadalon a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett sífutó-vk sífutás Jarl Magnus Riiber

Alpesisí-vk: Madonnán sorra elbuktak a menők

2018-12-22 16:40:03

A franciaországi Courchevelben női az olaszországi Madonnában férfi műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. Az előbbi versenyt az összetett vk éllovasa, az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbit pedig a svájci Daniel Yule nyerte meg. A ramsaui északiösszetett-viadalon a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

északi összetett alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Jarl Magnus Riiber

Sífutó-vk: a norvégok mindent vittek Lillehammerben

2018-12-02 16:48:33

A norvégiai Lillehammerben férfi és női klasszikus stílusú 15 és 10 km-es versennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. A győzelmet – csakúgy, mint északi összetettben – hazai versenyző szerezte meg: a férfiaknál Didrik Tönseth, a nőknél Therese Johaug, északi összetettben pedig Jarl Magnus Riiber. A sílövők pokljukai idénynyitóján a vegyes párosban ugyancsak az északiak nyertek, egyedül a vegyes váltó aranya lett a franciáké.

északi összetett sílövő-vk sílövészet sífutó-vk sífutás Therese Johaug

Sífutás: eltiltották, visszatért, már a második versenyét nyerte

2018-12-01 16:17:32

Therese Johaug nyerte meg a nők 10 kilométeres sífutását a világkupa-sorozatban. Az olimpiai bajnok norvég a rukai viadal után ezúttal Lillehammerben volt a leggyorsabb ezen a távon.

északi összetett sífutás Therese Johaug Sjur Röthe Julija Bjelorukova Jarl Magnus Riiber