Találatok a Janics címkére

Találatok száma: 15

Videó: Nehéz Magyarországon kajakosnak lenni - Janics

2013-04-02 18:40:12

Douchev-Janics Natasa immáron Győrben készül a soron következő megméretésekre. A háromszoros olimpiai bajnok sportoló elmondta, örül, hogy vége az átigazolása okozta mizériának, valamint hozzátette, a szerbekből hiányzott az összetartás.

videó videonyilatkozat nyilatkozat kajak NSO Tv Janics

Videó: Janics nem tárgyalt más klubbal, nem volt más választása

2013-03-12 18:04:02

Douchev-Janics Natasa Győrben folytatja pályafutását, ahova gyerekkora után tér vissza. Átigazolását Borkai Zsolt MOB elnök is támogatta, a klub ugyanis előzetesen vele is egyeztetett a háromszoros olimpiai bajnok szerződtetéséről. Ugyanakkor a győriek edzői státuszt nem tudnak biztosítani Janics férjének.

átigazolás videó videonyilatkozat nyilatkozat igazolás NSO Tv

Douchev-Janics Natasa barátok közé érkezik Győrbe

2013-03-12 16:13:55

Kadler Gusztáv, a Graboplast Győri VSE szakosztályvezetője személyesen egyeztetett Borkai Zsolttal, a város polgármesterével, aki biztosította arról, hogy támogatja Douchev-Janics Natasa szerződtetését.

kajak-kenu Janics Győr Douchev-Janics Natasa Andrian Douchev

Kajak-kenu: a győriek megállapodtak Douchev-Janiccsal

2013-03-12 15:23:26

Győrben folytatja kajakos pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa, aki a hétvégén tudatta a hazai szövetséggel (MKKSZ), hogy mégsem szerb, hanem magyar színekben versenyezne a jövőben.

kajak-kenu Janics Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu: Kovács Katalin örül Janics visszatérésének

2013-03-12 09:58:05

Douchev-Janics Natasa visszatér. Mint tegnap beszámoltunk róla, az ősszel Szerbiába távozó háromszoros olimpiai bajnok, miután nem kapta meg a versenyzési engedélyt a nemzetközi szövetségtől és kétéves eltiltás várt rá, úgy határozott, ismét Magyarországon folytatja a pályafutását. Kovács Katalin örül Janics visszatérésének, Kozák Danuta csak a saját felkészülésével foglalkozik, míg Szegeden meglepő fordulatról beszélnek.

kajak-kenu Kozák Danuta Kovács Katalin Janics Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu: a szerb szövetség nem haragszik Janicsra

2013-03-11 18:21:01

A Szerb Kajak-Kenu Szövetség (KSS) tiszteletben tartja Douchev-Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok döntését, amely szerint mégis Magyarországon folytatná pályafutását.

kajak-kenu Janics Douchev-Janics Natasa

Videó: hol folytatja Douchev-Janics? - Szegeden nem fogadják tárt karokkal

2013-03-11 16:38:18

Bombaként robbant a hír, hogy Douchev-Janics Natasa megváltoztatta korábbi döntését, és mégis Magyarországon képzeli el a jövőjét, az viszont kérdéses, melyik klubban. Az NSO Tv videójából kiderül, Szegeden milyen lehetőségei vannak, valamint a sportoló szóvivője elmondta: Douchev-Janics meg fog küzdeni a helyéért a válogatottban.

videó kajak NSO Tv Janics Natasa Janics

Kajak-kenu: a szerb főtitkárt sokkolta Douchev-Janics döntése

2013-03-11 13:45:32

A Szerbiai Kajak-Kenu Szövetség főtitkárát, Dusan Milenkovicsot valósággal sokkolta a hír, amelyről a Magyar Szó című laptól értesült. Nevezetesen arról, hogy Douchev-Janics Natasa korábbi döntését megmásítva nem szerb, hanem ismét magyar válogatottként képzeli el a karrierjét. A szerbek elnöke, Mirko Nisovics viszont már megértő volt.

kajak-kenu Janics Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu: ön visszafogadná Douchev-Janics Natasát?

2013-03-11 11:55:44

Douchev-Janics Natasa levélben tájékoztatta Baráth Etelét, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökét és az MKKSZ elnökségét, hogy magyar színekben versenyezne a jövőben. A háromszoros olimpiai bajnoknő korábban bejelentette, hogy Szerbiában folytatja pályafutását, most azonban visszakozna. Önnek mi erről a véleménye?

kajak-kenu Janics Douchev-Janics Natasa

Kajak-kenu: újabb fordulat Janics-ügyben, mégis Magyarországon folytatná

2013-03-11 08:39:17

A háromszoros olimpiai bajnoknő szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökét és az MKKSZ elnökségét.

kajak-kenu Janics Douchev-Janics Natasa

Janics Natasa a középdöntőben egy hajóhosszal megverte Paksy Tímeát

2009-01-09 10:47:20

Sikeres délelőttöt zárt a magyar válogatott a szegedi MOL Világkupa-versenyen. Két kivétellel minden egység bejutott a fináléba. A délutáni program legérdekesebb futama minden bizonnyal a Janics Natasa–Paksy Tímea összecsapás lesz.

Kajak-kenu Szeged középdöntő