Találatok a ISL címkére

Találatok száma: 5

Hosszú Katinka: Jobban tudom hallatni a hangom

2019-02-06 22:02:49

Az olimpiai arany gyerekkori álma volt, és miután megvalósult, társaiért és a sportágért is tenni akar: Hosszú Katinka üzletasszonyként, az új sorozat egy klubja tulajdonosaként is bizonyíthat a medence mellett.

úszás ISL Hosszú Katinka FINA

India: Vadócz úgy érzi magát, mintha az NBA-be csöppent volna

2014-11-17 08:42:22

Gyorsan megismerkedett az indiai Szuperliga világával Vadócz Krisztián negyvenszeres magyar válogatott futballista. Amint arról beszámoltunk, a huszonkilenc esztendős középpályás pénteken repült Indiába, és szombaton, a Northeast United–Pune City (0–0) bajnokin az 57. percben be is állt a vendégcsapatba – addig a világ- és Európa-bajnok David Trezeguet mellett ült a kispadon.

Vadócz Krisztián Pune City India ISL

India: Ronaldinho lehet az újabb nagy durranás Del Piero után

2014-08-29 16:22:12

Ronaldinho lehet a következő sztárigazolás, aki az új indiai szuperligába (ISL) igazol. A jelenleg klub nélküli brazil világbajnok a Chennai Titans együttesével tárgyal.

nemzetközi átigazolás Ronaldinho India ISL Alessandro Del Piero

India: Del Piero immár a Delhi Dynamos játékosa - hivatalos

2014-08-28 20:17:26

Alessandro Del Piero hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy aláírta szerződését az új indiai szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos FC csapatával. A legendás olasz csatár a Bp. Honvéd ajánlatát utasította vissza.

nemzetközi átigazolás magyar átigazolás India ISL Budapest Honvéd Alessandro Del Piero

India: Del Piero aláír a Dynamoshoz, nagykövet lesz

2014-08-28 17:30:42

A Times of India jelentése szerint Alessandro Del Piero négy hónapos szerződést köt az új futball-szuperligában (ISL) szereplő Delhi Dynamos csapatával, és az ISL nagykövete is lesz.

India ISL Delhi Dynamos Alessandro Del Piero