Találatok a Ian Rush címkére

Találatok száma: 11

A Lyon fizetett azért, hogy ne kelljen átigazolnia Griezmannt!

2019-10-16 16:20:48

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Roy Keane Roma Raúl Michel Platini Metz

FFT: A piálásnak nagy szerepe volt a sikereinkben – Ian Rush

2019-06-09 11:49:39

Keddi Eb-selejtezős ellenfelünk, Wales történetének talán legjobb futballistája, Ian Rush válaszolt az FFT-olvasók kérdéseire. Utálta Dalglisht? Miért nem játszott a Manchester Unitedben? Melyik bajusz volt a legjobb az 1980-as években? Játszhatott volna Linekerrel? Ezekre a kérdésekre is válaszol a Liverpool legendája.

ajánló Ian Rush FourFourTwo FFT

Liverpool: a klubrekorder nem bánná, ha Szalah megelőzné

2018-03-23 15:17:06

Ian Rush, a Liverpool legendás labdarúgója nem bánja, ha Mohamed Szalah megdönti a gólrekordját, de az ő szemében a jó formában lévő utód igazi értékmérője a klubbal szerzett trófeák száma lesz.

Premier League Mohamed Szalah Liverpool Ian Rush

Vb 2018: Bale hamarosan megdönti a rekordomat – Rush

2016-09-03 09:36:31

A walesi legenda, Ian Rush elismerően beszélt a jelen legjobb walesi labdarúgójáról, Gareth Bale-ről, és elmondta, biztos benne, hogy megdönti a gólrekordját.

vb-selejtező foci vb 2018 Wales Vb 2018 Ian Rush Gareth Bale

Arsenal: „Fantasztikus játékos, beleillene a Barcába”

2016-03-29 12:07:15

Ian Rush, a Liverpool korábbi játékosa szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal középpályása, Aaron Ramsey kitűnő igazolás lenne az FC Barcelona számára.

spanyol átigazolás nemzetközi átigazolás angol átigazolás Ian Rush Barcelona Arsenal

Liverpool: az Emírségekben is nevelik a jövő sztárjait

2015-09-15 19:45:58

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hamarosan akadémiát indít az Arab Emírségekben.

angol labdarúgás Premier League Liverpool Ian Rush

Liverpool: Nagyon, nagyon szerencsétlenek - Rush

2012-12-04 15:12:24

Hagyományaihoz és játékoskeretének erősségéhez képest méltatlanul szerepel a Premier League-ben a Liverpool labdarúgócsapata. A 11. helyen szerénykedő együttes korábbi legendás gólvágója, Ian Rush azonban nem aggódik, szerinte még most is elérhető a bajnokság zárásakor a hatodik hely.

Premier Leaguem Liverpool Ian Rush

Liverpool: Ian Rush, a klub élő legendája pozitívan látja a jövőt

2010-08-04 16:53:00

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 Ian Rush, a Liverpool valaha volt egyik legnagyobb játékosa a The Sunnak adott nyilatkozatában pozitívan értékelte Roy Hodgson eddigi tevékenységét a klubnál. Rush szerint az új menedzser visszahozta Liverpoolba a pozitív hangulatot.

Steven Gerrard Roy Hodgson Liverpool Ian Rush Fernando Torres

Liverpool: újra együtt az egykor 518 gólt szerző két legenda

2010-04-26 14:48:51

Ian Rush, a Liverpool tulajdonosváltás előtt álló labdarúgócsapatának legendás walesi támadója újra az angol klub alkalmazásába állt: a 48 esztendős szakember a „vörösök” új futballiskolájának világutazó nagykövete lesz, és a klub kereskedelmi kapcsolatainak szélesítésén is fáradozik.

angol labdarúgás Premier League Liverpool Ian Rush

Elemi ösztön: a futballtörténet legnagyobb lesipuskásai

2010-03-15 14:40:38

Sorozatunk mostani részében egy sokak által kihaltnak tekintett játékstílus megtestesítőivel foglalkozunk. A tőrőlmetszett lesipuskásokból egyre kevesebb és kevesebb van a labdarúgópályákon, de az igazi nagymesterek örökre kivívták a helyüket a futballpanteonban. A kis Takitól a kis, kövér Müllerig azokkal a csatárokkal foglalkozunk, akiknek gólösztöne és helyzetfelismerése példátlan volt – még ha esetleg a játék más elemeiben nem is ők voltak a legnagyobbak.

lesipuskások labdarúgás Takács II József Sportlegek Ruud van Nistelrooy Ole-Gunnar Solskjaer

Ian Rush: Torresnek és Keane-nek mindig együtt kellene játszania

2009-01-19 04:00:22

Fernando Torres és Robbie Keane csupán kilenc meccsen szerepelt együtt a kezdőben, mióta 20 millió fontért szerződtették a „vörösök” júliusban az ír támadót. Ian Rush úgy látja, nem kapták meg a lehetőséget, hogy kellő mértékben összeszokjanak.

Fernando_Torres Rafa_Benítez Robbie Keane Ian Rush