Találatok a Franco Baresi címkére

Találatok száma: 7

Franco Baresi: Nem lenne könnyű dolgunk, ha Messiék ostromolnának minket

2019-04-30 10:34:55

Franco Baresi, a Milan ikonja, minden idők legjobb belső védőinek egyike a posztján játszó maiak közül Virgil van Dijkot és Matthijs de Ligtet csodálja, de beszélt a milánóiak vesszőfutásáról és az elmúlt évtizedek nagy változásairól is.

olasz válogatott olasz foci Franco Baresi

Labdarúgás: Franco Baresi lesz a nagykövete az idei tábornak

2019-04-29 12:14:36

Olasz edzők vezetésével idén is megrendezik Magyarországon a CIB Italia Focitábort, melyben 112, 10–14 éves fiatal teheti próbára képességét, a három legtehetségesebb pedig Olaszországban folytathatja a tréningeket.

tábor Milan Franco Baresi CIB Italia

Videó: pályaudvaron rendeztek focimeccset a Milan sztárjai

2013-06-25 12:52:44

Az AC Milan egyik főszponzora ötletes reklámmal készült a klub rajongóinak: egy kör közepére helyezett labda várta a futballszerető utasokat a Garibaldi-pályaudvaron Milánóban. Amint a labda elmozdult, a helyükre kerültek a kapuk és a „támfalak” is, majd indulhatott a mérkőzés. A kispályás meccsen M'Baye Niang, Franco Baresi is pályára lépett, majd a szerencsés utasokat Christian Abbiati fuvarozta tovább.

videó Milan M'Baye Niang Franco Baresi Christian Abbiati

Videó: a Milan sztárjai is búcsúztatták a grúz klasszist

2013-06-01 10:34:37

Gálamérkőzésen elbúcsúztatták a már egy éve visszavonult Kaha Kaladzét, a grúz labdarúgó-válogatott játékosát, aki klubszinten a Milanban játszott a legtöbbet, összesen kilenc évet. A búcsúmeccsen Kaladze barátai és a Milan egykori sztárjaiból összerakott csapatok játszottak egymással. Többek között Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Franco Baresi, Luca Toni és Fabio Grosso is pályára lépett.

videó Paolo Maldini Milan Luca Toni Kaha Kaladze Franco Baresi

A 18 legjobb olasz labdarúgó

2009-06-12 18:56:55

Nincs könnyű helyzetben a cikkíró, ha egy olyan gazdag futballtörténelemmel bíró nemzet, mint az olasz, legjobb játékosait kell felsorolnia, pláne rangsorolnia. Némi segítséget jelentett, hogy az Olasz Labdarúgó-szövetség 2008 decemberében nyilvánosságra hozta a maga Top 10-ét, de az itt bemutatottakon kívül is akadnak bőven olyan klasszisok, akiknek megemlítése kellemes emlékeket csal elő az idősebb korosztály tagjaiból.

vb 2010 olasz válogatott labdarúgó-világbajnokság labdarúgó-vb 2010 labdarúgás foci-vb

Gálameccs: Maldini mezét árverezik el jótékony célból

2009-04-29 04:00:27

A Magyar Gyermeklabdarúgó-Szövetség felajánlásával az RTL Klub élő közvetítése során elárverezik az AC Milan ikonjának, Paolo Maldininek azt a mezét, amelyet 2009 nyarán visszavonultatnak.

gálameccs Milan Paolo Maldini Franco Baresi MGYLSZ

Franco Baresi: Az AC Milan presztízst hoz az UEFA-kupába

2008-09-22 04:00:25

A hűség mintaképe, minden idők egyik legnagyobb tudású olasz hátvédje, és természetesen az AC Milan legendája: Franco Baresi edzőként is kizárólag egy csapatnál tudja elképzelni karrierjét. A piros-feketék U19-es csapatát edző Baresi reméli, hogy tanítványai egyszer a nyomdokaiba tudnak lépni, és ezért mindent meg is tesz trénerként. Az egykori kitűnő söprögető az európai szövetség hivatalos oldalának nyilatkozott a Milan jelenlegi helyzetéről és a közeljövőről a piros-feketék UEFA-kupa mérkőzése előtt.

Milan Franco Baresi