Találatok a Franco Baresi címkére

Találatok száma: 10

Tényleg ez volt minden idők legjobb klubcsapata, a reformerek reformere?

2017-10-27 20:31:59

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be az FC Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubcsapataiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, amelybe mindegyik klub egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói szerzik! Az új párharcban a talán legnagyobb Milan kerül górcső alá, ellenfele a Diego Maradona-féle Nápoly lesz.

Silvio Berlusconi Rudi Völler Roberto Donadoni Paolo Maldini Milan Mauro Tassotti

A Lyon fizetett azért, hogy ne kelljen átigazolnia Griezmannt!

2019-10-16 16:20:48

Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik legérdekesebb szegmensére, az átigazolásokra is. Feleség, szülő, részegség, szolárium, luxuskocsi, emberrablás, halálos fenyegetés, kapzsi ügynök, bruttósítás, elromlott faxgép, veszkócsizma, az Úr szava, egy izlandi vulkán, anya-lánya szex, másnaposság, néhány lyukas fog, HIV-es pletyka, irigy elvtárs, a brazil kormány, letartóztatás, pénzfeldobás, kutyaugatás, tűzoltóautó és Sharon Stone miatt is maradt már el átigazolás. SOROZATUNK A MEGHIÚSULT ÁTIGAZOLÁSOKKAL FOGLALKOZIK.

majdnem-transzferek Roy Keane Roma Raúl Michel Platini Metz

Ajax: „Nem láttam olyan jó védőt 19 évesen, mint De Ligt”

2019-06-29 16:03:24

Marcello Lippi, a 2006-os világbajnok olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy interjúban beszélt a 19 éves belső védőről, Matthijs de Ligtről. A szakember szerint a Juventus nagyon jól járna azzal, ha a holland a torinóiakat választaná.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás holland átigazolás Paolo Maldini Matthijs de Ligt Marco Materazzi

Franco Baresi: Nem lenne könnyű dolgunk, ha Messiék ostromolnának minket

2019-04-30 10:34:55

Franco Baresi, a Milan ikonja, minden idők legjobb belső védőinek egyike a posztján játszó maiak közül Virgil van Dijkot és Matthijs de Ligtet csodálja, de beszélt a milánóiak vesszőfutásáról és az elmúlt évtizedek nagy változásairól is.

olasz válogatott olasz foci Franco Baresi

Labdarúgás: Franco Baresi lesz a nagykövete az idei tábornak

2019-04-29 12:14:36

Olasz edzők vezetésével idén is megrendezik Magyarországon a CIB Italia Focitábort, melyben 112, 10–14 éves fiatal teheti próbára képességét, a három legtehetségesebb pedig Olaszországban folytathatja a tréningeket.

tábor Milan Franco Baresi CIB Italia

Videó: pályaudvaron rendeztek focimeccset a Milan sztárjai

2013-06-25 12:52:44

Az AC Milan egyik főszponzora ötletes reklámmal készült a klub rajongóinak: egy kör közepére helyezett labda várta a futballszerető utasokat a Garibaldi-pályaudvaron Milánóban. Amint a labda elmozdult, a helyükre kerültek a kapuk és a „támfalak” is, majd indulhatott a mérkőzés. A kispályás meccsen M'Baye Niang, Franco Baresi is pályára lépett, majd a szerencsés utasokat Christian Abbiati fuvarozta tovább.

videó Milan M'Baye Niang Franco Baresi Christian Abbiati

Videó: a Milan sztárjai is búcsúztatták a grúz klasszist

2013-06-01 10:34:37

Gálamérkőzésen elbúcsúztatták a már egy éve visszavonult Kaha Kaladzét, a grúz labdarúgó-válogatott játékosát, aki klubszinten a Milanban játszott a legtöbbet, összesen kilenc évet. A búcsúmeccsen Kaladze barátai és a Milan egykori sztárjaiból összerakott csapatok játszottak egymással. Többek között Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Franco Baresi, Luca Toni és Fabio Grosso is pályára lépett.

videó Paolo Maldini Milan Luca Toni Kaha Kaladze Franco Baresi

A 18 legjobb olasz labdarúgó

2009-06-12 18:56:55

Nincs könnyű helyzetben a cikkíró, ha egy olyan gazdag futballtörténelemmel bíró nemzet, mint az olasz, legjobb játékosait kell felsorolnia, pláne rangsorolnia. Némi segítséget jelentett, hogy az Olasz Labdarúgó-szövetség 2008 decemberében nyilvánosságra hozta a maga Top 10-ét, de az itt bemutatottakon kívül is akadnak bőven olyan klasszisok, akiknek megemlítése kellemes emlékeket csal elő az idősebb korosztály tagjaiból.

vb 2010 olasz válogatott labdarúgó-világbajnokság labdarúgó-vb 2010 labdarúgás foci-vb

Gálameccs: Maldini mezét árverezik el jótékony célból

2009-04-29 04:00:27

A Magyar Gyermeklabdarúgó-Szövetség felajánlásával az RTL Klub élő közvetítése során elárverezik az AC Milan ikonjának, Paolo Maldininek azt a mezét, amelyet 2009 nyarán visszavonultatnak.

gálameccs Milan Paolo Maldini Franco Baresi MGYLSZ

Franco Baresi: Az AC Milan presztízst hoz az UEFA-kupába

2008-09-22 04:00:25

A hűség mintaképe, minden idők egyik legnagyobb tudású olasz hátvédje, és természetesen az AC Milan legendája: Franco Baresi edzőként is kizárólag egy csapatnál tudja elképzelni karrierjét. A piros-feketék U19-es csapatát edző Baresi reméli, hogy tanítványai egyszer a nyomdokaiba tudnak lépni, és ezért mindent meg is tesz trénerként. Az egykori kitűnő söprögető az európai szövetség hivatalos oldalának nyilatkozott a Milan jelenlegi helyzetéről és a közeljövőről a piros-feketék UEFA-kupa mérkőzése előtt.

Milan Franco Baresi