Találatok a Francesco Moriero címkére

Találatok száma: 3

Amikor a Milan legendát nyert Brncicért és 18 millióért

2018-03-05 22:32:36

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni. Új sorozatunk a labdarúgás érdekes csereügyleteivel foglalkozik. A nyolcadik részben azt nézzük meg, hogyan került Andrea Pirlo városon belülről az AC Milanhoz, hogy ott tehetséges fiatalból futballtörténelemmé váljon.

Ümit Davala szupercserék retrocserék játékoscserék Thomas Helveg Milan

Honvéd: az olasz 3. ligába mehet az edzőjelölt

2014-06-07 09:59:00

Olasz források esélyesnek tartották a Honvéd labdarúgócsapatának kispadjára, és a kispestiek igazgatója, Fabio Cordella is elismerte, hogy szerepel a jelöltek között, most mégis úgy tűnik, nem Magyarországon folytatja edzői pályafutását a 45 éves Francesco Moriero.  

Francesco Moriero Fabio Cordella Budapest Honvéd

Honvéd: volt olasz válogatott, holland vagy francia edző is jöhet

2014-05-07 18:24:32

A hírek szerint a Videotonnal tárgyaló Gennaro Gattuso után egy másik korábbi olasz válogatott játékos, Francesco Moriero is edzőként érkezhet az NB I-be, méghozzá a Honvédhoz. Erről a kispestiek nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella nyilatkozott a tuttomercatoweb.com-nak.  

NB I Honvéd Francesco Moriero