Találatok a Fabrizio Ravanelli címkére

Találatok száma: 13

Eligazolt Roberto Baggio, azonnal megnyerték a Bajnokok Ligáját

2017-10-24 20:52:33

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984-2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barca nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubjaiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, ahová minden egylet egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról majd az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói rúgják! Ma az 1996-ban Bajnokok Ligája-győztes Juventus került górcső alá, míg ellenfele a legnagyobb Marseille lesz.

Vladimir Jugovics Serie A Roberto Baggio Paolo Montero Milan Marcello Lippi

Fabrizio Ravanelli: Örömmel hallottam, hogy Marco Rossi lett a szövetségi kapitány

2018-06-30 08:43:58

Egy olasz focitábor nagyköveteként Budapesten járt a kilencvenes évek népszerű olasz labdarúgója, Fabrizio Ravanelli, akivel Óbudán, a III. Kerületi TVE stadionjában beszélgettünk.

Olaszország Fabrizio Ravanelli

Labdarúgás: Ravanelli Budapesten figyeli a magyar tehetségeket

2018-06-29 13:34:38

Fabrizio Ravanelli, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott korábbi csatára is segített kiválasztani a tehetséges fiatal magyar labdarúgókat a CIB Italia Focitáborban.

labdarúgás Fabrizio Ravanelli

Ravanelli: A BL-győzelem nagyságrendekkel jobbá tenné a megítélésüket

2017-06-03 09:58:27

A Juventus legutóbbi BL-győzelmében főszerepet vállaló Fabrizio Ravanelli a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjújában elmondta, sok hasonlóságot lát az 1996-os győztes és a mostani csapat között.

Real Madrid Juventus Fabrizio Ravanelli Bajnokok Ligája

Juve: az ősz a divat? Pogba új frizurájával Ravanellit idézi

2016-07-13 11:15:41

Paul Pogba új frizurával készül az új szezonra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a francia középpályás melyik csapatban folytatja a pályafutását, az azonban biztos, hogy ezt új hajviselettel teszi. Pogba hajának stílusa a korábbi olasz válogatott Fabrizio Ravanellit idézi, akinek a beceneve Fehér Toll volt, mert korához képest hamar őszült.

haj frizura Paul Pogba Juventus Fabrizio Ravanelli

Ravanelli saját fotóját szorongatta meghatódva: „Életem pillanata”

2015-06-06 08:48:57

Ha azt mondjuk, ősz hajú futballista, alighanem a többség rávágja, Fabrizio Ravanelli. A Juventus egykori kitűnő, olasz válogatott csatára a berlini Bajnokok Ligája-döntő előtt egy nappal megrendezett Ultimate Champions Match elnevezésű rendezvényen válaszolt a Nemzeti Sport Online kérdéseire.

interjú Ultimate Champions Match Juventus-Barcelona Juventus Fabrizio Ravanelli Berlin

Ligue 1: az Ajacciónál menesztették Ravanellit

2013-11-03 08:21:23

Menesztették a francia első osztályú Ajaccio együttesétől Fabrizio Ravanelli vezetőedzőt.

Ligue 1 Fabrizio Ravanelli Ajaccio

Videó: számon kérte Ravanellit lecserélt támadója

2013-10-31 10:14:53

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Guingamp 2–1-re nyert az Ajaccio ellen. A találkozó 63. percében a vendégek támadója – övéi akkor még vezettek 1–0-ra –, Gadji Tallo egy összecsapás után megsérült, hordágyon vitték le a pályáról. Fabrizio Ravanelli vezetőedző azonnal becserélte Stefan Popescut sérült játékosa helyére, aki erre rögtön meggyógyult, felpattant a hordágyról, és számon kérte trénerét a csere miatt. Íme!

videó Guingamp Fabrizio Ravanelli Ajaccio

Videó: hatalmas bombák, csodás gólok - Fabrizio Ravanelli

2013-08-12 22:22:06

Fabrizio Ravanelli karrierje csúcsán a Juventusban szórta gólokat, illetve nyert például BL-t a torinóiakkal. Az alábbi összeállításokban megpróbáltuk összeszedni a korábbi olasz válogatott labdarúgó legszebb találatait, megmozdulásait hosszúra nyúlt pályafutásából.

videó Olympique Marseille Juventus Fabrizio Ravanelli

Juventus: Conte az edzők Lionel Messije - Ravanelli

2013-08-07 12:22:21

A jelenleg a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Ajaccio szakmai irányítását végző Fabrizio Ravanelli „a futballedzők Lionel Messijének” nevezte korábbi csapattársát, a vezetőedzőként a Juventusszal sorozatban két olasz bajnoki címet is elhódító Antonio Contét.

Szuperkupa Serie A Lazio Juventus Fabrizio Ravanelli Antonio Conte

Videó: Zidane passzából Figo nagy gólt lőtt a Juve ellen

2013-06-09 20:31:53

Nagyszabású nosztalgiameccset játszott egymással a Real Madrid és a Juventus labdarúgócsapata. A két együttesben a közelmúlt sztárjai léptek pályára, többek között Zinedine Zidane, Luis Figo, Roberto Carlos, Pavel Nedved, Edgar Davids és Fabrizio Ravanelli. A meccset a blancók nyerték 2–1-re. A gólokat Figo (Zidane passzából), Paolo Montero és Iván Pérez szerezték.

videó Zinédine Zidane Roberto Carlos Real Madrid Pavel Nedved Paolo Montero

Ligue 1: a korábbi Juve-csatár lett az Ajaccio vezetőedzője

2013-06-08 10:56:11

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajaccio hivatalos honlapján jelentette be, hogy Fabrizio Ravanelli lett a klub vezetőedzője. A Juventus korábbi csatára két évre írt alá.

Fabrizio Ravanelli Ajaccio

Hová lett Fabrizio Ravanelli?

2011-03-09 16:22:35

„Hová tűnt Damon Hill?” – röppent a magyar légtérbe 1997-ben egy mára szólássá vált kétségbeesés, amely megihlette szerkesztőségünket is, hiszen újonnan induló sorozatunkban egykori kedvencek visszavonulás utáni sorsával foglalkozunk. Postás, színész, alkoholista, szakértő, kommentátor, feltaláló, punkzenész és szexipari munkás: bizony, változatos ösvényeken vonulnak az örök sportpályák felé az egykori közönségkedvencek.

labdarúgás Fabrizio Ravanelli