Találatok a Emiliano Sala címkére

Találatok száma: 48

UEFA: Salára emlékeznek a BL- és az El-meccsek előtt

2019-02-12 10:03:15

Az Európai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján jelezte, az e heti Bajnokok Ligája- és Európa-liga-mérkőzések előtt egyperces gyászszünettel tiszteleg a repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Sala emléke előtt.

gyász UEFA Európa-liga Emiliano Sala Bajnokok Ligája

PL: a boncolás után kiderült, mi okozta Emiliano Sala halálát

2019-02-11 17:39:01

A boncolási jegyzőkönyv alapján a becsapódás kiváltotta fej- és gerincsérülések okozták Emiliano Sala halálát. Mint ismert, január 21-én a Salát Cardiffba szállító repülőgép eltűnt a radarról a La Manche fölött. A hivatalos keresést négy nap múlva leállították, ám később közösségi finanszírozással és magánadományokból folytatták, így február 3-án megtalálták a lezuhant gépet.

Nantes Emiliano Sala Cardiff

Cardiff: a csapat különleges pihenőt kap Sala tragédiája után

2019-02-11 10:05:03

A Cardiff City menedzsere Emiliano Sala tragédiája után azzal próbál segíteni futballistáinak továbblépni, hogy az egyhetes bajnoki szünetet kihasználva lemondta a csapat Tenerifére tervezett edzőtáborát, hogy mindenki a családjával maradhasson ebben a pár napban. 

Neil Warnock Emiliano Sala Cardiff City

Képek: Salára emlékezve különleges mezben lépett pályára a Nantes

2019-02-11 08:33:19

Vasárnap a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban először lépett pályára a Nantes azóta, hogy hivatalosan is megerősítették, a klub korábbi játékosa, Emiliano Sala életét vesztette egy repülőgép-szerencsétlenségben. Az argentin futballista emlékére fekete mezben léptek pályára a „kanárik”.

Nantes Ligue 1 Emiliano Sala

Gyász: Sala pilótáját is megtalálnák, újra gyűjt a család

2019-02-11 08:40:57

Újabb kutatás indulhat Emiliano Sala repülőgép-balesete kapcsán, miután a lezuhant roncsban a futballista testét ugyan megtalálták, a pilótáét viszont nem. David Ibbotson családja most közösségi finanszírozásban próbál pénzt gyűjteni, hogy másodszor is újrainduljon a keresés. 

Emiliano Sala David Ibbotson

PL: Salán gúnyolódtak a lelátón, kitilthatják a drukkereket

2019-02-10 13:09:06

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójának szombati játéknapján Cardiff City 2–1-re nyert a Southampton otthonában. A walesi együttesnek ez volt az első mérkőzése azóta, hogy hivatalossá vált, Emiliano Sala holttestét emelték ki a lezuhant és elsüllyedt repülőből, így ezúttal is megemlékeztek az elhunyt argentin labdarúgóról – két hazai szurkoló azonban gúnyolódni kezdett a lelátón, ezzel hergelve a vendégszektorban lévőket.

Southampton Premier League Emiliano Sala Cardiff City

Aki soha nem tudta feladni, most megpihenhet – ki is volt Sala?

2019-02-08 12:03:10

Csütörtök éjjel megerősítést nyert, amitől a (futball)világ tartott az elmúlt két és fél hétben: Emiliano Sala életét vesztette a január 21-én a La Manche fölött a radarról eltűnt repülőgép katasztrófája során. De ki is volt a 28 éves argentin fiatalember, akit a Premier League-ben szereplő Cardiff City napokkal a tragédia előtt klubrekordot jelentő, 17 millió eurónak megfelelő összegért szerzett meg imádott Nantes-jától?

gyász Emiliano Sala

Nantes: a klub visszavonultatja Sala 9-es számú mezét

2019-02-08 12:31:41

Egyperces tapssal kezdődnek a mérkőzések a hétvégén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában a repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Salára emlékezve. A klub ugyanakkor bejelentette, visszavonultatják a támadó mezszámát.

gyászszünet gyász Nantes Emiliano Sala

Gyász: Mbappé és Agüero is üzent, így emlékeznek Salára

2019-02-08 09:17:09

Mint beszámoltunk róla, csütörtök este kiderült, Emiliano Sala holttestét emelték ki a La Manche fölött eltűnt repülőgép tenger fenekén megtalált roncsából. A bejelentést követően rengeteg sportoló és csapat üzent a közösségi oldalakon, vagy emlékezett meg legalább néhány szóban, mondatban az argentin futballistáról. Így gyászol a futballvilág.

gyász Emiliano Sala

Gyász: Emiliano Sala holttestét emelték ki az elsüllyedt repülőből

2019-02-08 00:07:14

Amint arról beszámoltunk, a két és fél hete, Emiliano Salával a fedélzetén a La Manche fölött eltűnt repülőgép tenger fenekén megtalált roncsából csütörtök reggelre felszínre emelték a benne talált holttestet. Estére aztán kiderült: az argentin labdarúgó földi maradványáról van szó.

gyász Emiliano Sala

PL: felszínre hozták a lezuhant repülőgépben talált holttestet

2019-02-07 07:54:41

Sikerült felhozni a tenger fenekéről azt a holttestet, amelyet az Emiliano Salával és David Ibbotson pilótával a fedélzeten lezuhant repülőgépben találtak – adta hírül a légi baleseteket vizsgáló brit hatóság (AAIB).

repülőgép Premier League Emiliano Sala Cardiff

Nantes: ultimátumot adtak a Cardiff Citynek a Sala-ügyben!

2019-02-06 17:46:07

Mint ismert, január 21-én este eltűnt a francia Nantes-ból a walesi Cardiffba tartó repülőgép – fedélzetén a Premier League-ben szereplő Cardiff Citybe igazoló Emiliano Salával. Az argentin játékos sajnos azóta sem került elő élve – a legutóbbi hírek szerint találtak egy holttestet a gép megtalált roncsában, ám nem biztos, hogy róla van szó, egy szakértő szerint elhagyhatta a repülőgépet a süllyedés előtt.

Premier League Nantes Ligue 1 Emiliano Sala Cardiff City

PL: egy szakértő szerint Sala elhagyhatta a repülőt

2019-02-06 11:45:56

Vasárnap találták meg a La Manche csatorna fenekén az Emiliano Salával a fedélzetén január 21-én eltűnt repülőt, amelyben egy eddig még azonosítatlan holttestre is bukkantak a kutatást végzők. A testet jelenleg próbálják felszínre hozni, így egyelőre nem tudni, hogy a pilóta vagy a labdarúgó rekedt-e a gépben. Egy francia újságíró és repülési szakértő, Michel Polacco szerint elképzelhető, hogy ha a pilóta maradt bent, akkor Sala elhagyhatta azt a süllyedés előtt.

légibaleset Emiliano Sala Cardiff City

Cardiff: megpróbálják felszínre hozni a repülőn talált holttestet

2019-02-05 20:12:32

Egybehangzó nemzetközi sajtóértesülések szerint még kedden megkezdődött az Emiliano Salával a fedélzeten két héttel ezelőtt eltűnt, s vasárnap este a La Manche fenekén megtalált repülőgépen felfedezett holttest felszínre hozása.

Emiliano Sala Cardiff City

Kép: szívszaggató fotót posztolt Facebookra Sala testvére

2019-02-05 17:41:50

Mint beszámoltunk róla, megtalálták a repülőgépet, amely január 21-én tűnt el, a fedélzetén Emiliano Salával. Bár azóta a keresés során már egy holttestet is találtak, a futballista családja továbbra sem adja fel, reménykednek a csodában.

Nantes Emiliano Sala Cardiff City

PL: találtak egy testet az Emiliano Salával lezuhant repülőgépben

2019-02-04 14:36:32

Egy helyen találták meg annak a kisrepülőgépnek a nagy részét, amely a Cardiff City labdarúgócsapatának játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén két héttel ezelőtt tűnt el a radarképekről a La Manche felett.

Premier League Emiliano Sala Cardiff City

PL: megtalálták az Emiliano Salával lezuhant repülőgépet

2019-02-03 22:10:31

Megtalálták azt a repülőgépet, amely január 19-én tűnt el a La Manche csatorna fölött a Csatorna-szigetek térségében, és a fedélzetén volt Emiliano Sala, aki a Nantes-tól a Cardiff Cityhez igazolt. A hírt a kutatást vezető David Mearns is megerősítette.

Nantes Emiliano Sala Cardiff

PL: duplázott a szülinapos, győzött a Cardiff City

2019-02-02 20:32:41

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában a Cardiff City a 26. életévét ma betöltő Bobby Reid duplájával 2–0-ra legyőzte a Bournemoutht.

PL Emiliano Sala Cardiff City Bournemouth Bobby Reid

Francia Kupa: barátja játszott Sala mezében, továbbjutottak

2019-02-02 16:45:27

A Nantes 1–0-ra győzött a harmadik ligás Entente Sannois Saint-Gratien vendégeként a labdarúgó Francia Kupa szombati mérkőzésén – a „kanárik” ezzel bejutottak a legjobb tizenhat közé.

Nicolas Pallois Nantes Francia Kupa Emiliano Sala

PL: megoldódott egy rejtély Sala eltűnésével kapcsolatban

2019-01-31 14:58:48

A francia L’Équipe nevű napilap derítette ki, mi volt az a félreértés, ami az Emiliano Salával a fedélzetén eltűnő repülőgépet vezető pilóta körül adódott. Egy ideig két név keringett a nemzetközi sajtóban, és most kiderült, mi az összefüggés közöttük.

Nantes Emiliano Sala Cardiff