Találatok a Costa Rica címkére

Találatok száma: 180

Válogatott: olvasóink szerint Nikolics volt a legjobb Costa Rica ellen

2017-11-15 14:21:49

A magyar labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Costa Ricát Budapesten, a Groupama Arénában. A találkozó után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a mieink teljesítményét tízes skálán. Az értékelésben a gólunkat szerző Nikolics Nemanját látták a legjobbnak (6.74) a csaknem ötezer szavazat alapján, míg a leggyengébb osztályzatot a csereként beállt Márkvárt Dávid (3.72) kapta. Pátkai Mátét és Viníciust kihagytuk a szavazásból, mert néhány perc után sérülés miatt le kellett cserélni őket, valamint nem volt rajta a listán a 90. percben beálló Stieber Zoltán sem.

válogatott  magyar válogatott  felkészülés  Nikolics Nemanja  Magyarország  Costa Rica 

Heuréka! Találtunk egy pozitívumot a válogatott évéből

2017-11-15 10:32:13

Ahogy azt a Nemzeti Sport Online olvasói a labdarúgó-válogatottunk hazai meccsei után már megszokhatták, ezúttal is szubjektív írásban tekintünk vissza a mögöttünk hagyott mérkőzésre, a Costa Rica elleni győztes évzáróra – Magyarország–Costa Rica 1–0, ahogy kollégánk látta.

válogatott  Ugrai Roland  Magyarország  Costa Rica 

Videó: Ugrai csele volt a válogatott évének fénypontja?

2017-11-15 08:37:34

Bár a magyar labdarúgó-válogatott egy góllal legyőzte Costa Ricát kedd este felkészülési mérkőzésen, ettől még mind tudjuk, nagyon nehéz éven van túl a csapat. A szurkolóknak sem sok öröm jutott, az év utolsó találkozóján azonban Ugrai Roland meghúzott egy olyan cselt, ami legalább apró sebtapasz lehet a seben! Mert ebben benne van minden, amire szüksége lenne a válogatottnak: küzdeni akarás, bátorság, technika…

videó  magyar válogatott  csel  Ugrai Roland  Magyarország  Costa Rica 

Válogatott: nem számított a meghívóra, de a vérét adta a sikerért

2017-11-15 02:32:45

A Luxemburgtól elszenvedett 2–1-es, „csúfos” vereség után nehéz helyzetben volt a csapat, így Costa Rica ellen kevés önbizalommal lépett pályára – véli a válogatottban hosszú idő után újra futballozó, a meccset követően kisebb vérző sebbel  az orrán nyilatkozó Varga József, aki szerint az 1–0-ra megnyert mérkőzésen a szívüket is kitették a pályára. Hasonló véleményt fogalmazott meg Dibusz Dénes, a kapus bízik abban, hogy megmutatták a szurkolóknak, képesek küzdeni egymásért és az országért is. Priskin Tamás elmondta, volt némi fejmosás a meccs előtt, ami felrázta a csapatot.     

válogatott  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Varga József  Szélesi Zoltán  Priskin Tamás 

Válogatott: az öröm képei Costa Rica ellen – galéria

2017-11-14 23:34:08

A Magyarország–Costa Rica (1–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzés legjobb képeiből válogattunk. A fotókat Szabó Miklós, Török Attila és a Földi Imre készítette.

magyar válogatott  Magyarország  Costa Rica 

Válogatott: Meg kell tanulnunk, hogyan kell eredményesen játszani – Nikolics

2017-11-14 22:51:08

Mint megírtuk, a magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel zárta az évet, felkészülési mérkőzésen Nikolics Nemanja góljával 1–0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Costa Ricát a budapesti Groupama Arénában. Az összecsapás után a győztes gólt szerző Nikolics, valamint Varga József értékelt a mérkőzést közvetítő M4 Sportnak.

válogatott  magyar válogatott  felkészülés  Varga József  Nikolics Nemanja  Costa Rica 

Válogatott: értékelje a mieink Costa Rica elleni teljesítményét!

2017-11-14 21:54:15

A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött a Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen a Groupama Arénában. Értékelje a mieink teljesítményét tízes skálán. Pátkai Mátét és Viníciust kihagytuk a szavazásból, mivel néhány perc után sérülés miatt le kellett cserélni őket, valamint nincs rajta a listán a 90. percben beálló Stieber Zoltán sem.

magyar válogatott  felkészülés  Magyarország  Costa Rica 

Válogatott: Ha még egyszer felkérnek, akkor is elvállalom – Szélesi

2017-11-14 22:42:22

A Magyarország–Costa Rica (1–0) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány értékelte a látottakat az M4 Sportnak.

magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Costa Rica 

Válogatott: Nikolics gólja győzelmet ért Costa Rica ellen

2017-11-14 21:55:45

A magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel zárta az évet, felkészülési mérkőzésen Nikolics Nemanja góljával 1–0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Costa Ricát a budapesti Groupama Arénában.

válogatott  magyar válogatott  felkészülés  Magyarország  Costa Rica-i válogatott  Costa Rica 

A vége legalább szép lett, egy góllal legyőztük Costa Ricát

2017-11-14 19:35:41

A magyar labdarúgó-válogatott győzelemmel zárta az évet, felkészülési mérkőzésen Nikolics Nemanja góljával 1–0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Costa Ricát a budapesti Groupama Arénában.

magyar válogatott  felkészülés  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  Magyarország  Costa Rica-i válogatott 

Válogatott: Nagy Dániel kezd, három támadóval rohamozunk

2017-11-14 18:13:48

A múlt heti, 2–1-es luxemburgi veresége után a Costa Rica elleni mai felkészülési mérkőzéssel zárja az évet a magyar labdarúgó-válogatott. Íme, a kezdőcsapatok!

válogatott  magyar válogatott  felkészülés  Costa Rica 

Válogatott: olvasóink szerint Costa Ricától is kikapunk

2017-11-14 16:22:20

Az esti, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzés (20.15 óra) előtt azt kérdeztük a Nemzeti Sport Online olvasóitól, hogy milyen eredményt ér el a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó meccsén. A végeredmény lehangoló: a több mint 17 ezer NSO-szavazó döntő többsége szerint újabb vereséggel zárjuk az esztendőt.

magyar válogatott  felkészülés  Magyarország  Costa Rica 

Hú, de gyenge! Megnéztük, mikor volt ilyen mélyen a válogatott

2017-11-13 17:13:09

A magyar labdarúgó-válogatott múlt heti, 2–1-es luxemburgi veresége után, illetve a mai, Costa Rica elleni évzáró előtt megnéztük, a számok nyelvén hova helyezhető az eddigi éves szereplésünk az elmúlt tíz, illetve húsz év távlatában.

válogatott  Magyarország  Costa Rica  2017 

Válogatott: csupa mosoly az egész keret – galéria

2017-11-13 19:18:54

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány megtartotta utolsó edzését a magyar labdarúgó-válogatott keretének a keddi, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzés előtt. Török Attila képeiből válogattunk.

magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  Georges Leekens  Costa Rica  Böde Dániel 

Válogatott: „Vannak dolgok, amik bejönnek, vannak, amik nem”

2017-11-13 18:22:17

Ugyan a világbajnoki felkészülés ezen szakaszában különböző játékosok kipróbálása is fontos szempont, mindenképpen nyerni szeretne a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott a magyar csapat vendégeként a keddi felkészülési mérkőzésen.

Óscar Ramírez  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Costa Rica-i válogatott  Costa Rica 

Válogatott: újabb sérülés, Sallai már el is utazott Telkiből

2017-11-12 20:54:18

Újabb sérülés hátráltatja a magyar labdarúgó-válogatott felkészülését a Costa Rica elleni mérkőzésre: Sallai Roland a közelítőizmában érez fájdalmat, ezért elővigyázatosságból kihagyja a keddi meccset, sőt már vissza is utazott Ciprusra.

válogatott  magyar válogatott  felkészülés  Szélesi Zoltán  Sallai Roland  Magyarország 

Videó: micsoda kötény – Isco cseléről beszélnek a spanyolok

2017-11-12 13:51:01

A spanyol labdarúgó-válogatott szombaton 5–0-ra megverte a mieink keddi ellenfelét, Costa Ricát felkészülési mérkőzésen. A Real Madrid középpályása, Isco 65 percet töltött a pályán a málagai meccsen, amelyen több pazar megmozdulással vétette észre magát, de mind közül kiemelkedik a Johan Venegasnak kiosztott köténye.

videó  spanyol válogatott  kötény  Spanyolország  Isco  Costa Rica 

Felkészülés: a spanyolok kiütötték a magyar válogatott keddi ellenfelét

2017-11-11 23:27:15

A 2018-as világbajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott hazai pályán 5–0-ra legyőzte az ugyancsak vb-résztvevő, kedden Magyarországgal megmérkőző Costa Ricát.

vb 2018  spanyol válogatott  felkészülés  Spanyolország  Costa Rica-i válogatott  Costa Rica 

Válogatott: a Carpathian Brigade a távolmaradásával tüntet

2017-11-11 19:04:40

A magyar labdarúgó-válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a távolmaradásával tüntet az együttes „szégyenteljes” 2017-es teljesítménye miatt. Az alábbiakban a csoport közleményét ismertetjük, tartalmi változtatás nélkül.

válogatott  tüntetés  magyar válogatott  Magyarország  Costa Rica  Carpathian Brigade 

Válogatott: Varga Roland sérülés miatt elhagyta a keretet

2017-11-10 16:35:19

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornájának tájékoztatása szerint a ferencvárosi Varga Roland sérülés miatt elhagyta a válogatott keretét, és visszatért klubjához, így nem léphet pályára a keddi, Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen.

válogatott  magyar válogatott  Varga Roland  Magyarország  Costa Rica