Találatok a Carpathian Brigade címkére

Találatok száma: 15

Aki lelátói élőképre álmodta meg Mátyás királyt és Puskás Ferencet

2020-03-18 14:29:25

Amikor azt kérdezem tőle, mi a foglalkozása, fényképész, esetleg festő, azt feleli, hogy sajnos egyik sem, mert egy lézerfegyvereket gyártó cégnél dolgozik, a fotózás és a festés „csupán” hobbi. Noha őt hallgatva nyilvánvaló, jóval több annál – ahogyan a futball is. Beszélgetés Kimmel Zsolttal a kispesti kötődésről, a válogatott meccseken látott csodás koreográfiákról és a fél világot bejáró képeiről.

Szilágyi Áron Puskás Aréna Papp László NS Hosszabbítás Muhammad Ali Kispest

Videó: vörös Szabadság híd, így ünnepelt a Carpathian Brigade

2019-05-17 10:10:35

Tizedik születésnapját ünnepelte a minap magyar labdarúgó-válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade. A drukkerek pedig különleges módját választották az ünneplésnek: néhány másodpercre vörös fénybe borult a Szabadság híd.

videó kép fotó Carpathian Brigade

Válogatott: görögtűzzel hangoltak Telkiben a szurkolók

2019-03-19 20:47:58

Telkiben járt a Carpathian Brigade, hogy még a Szlovákiába utazás előtt közösen biztassák a magyar labdarúgó-válogatottat a soron következő Eb-selejtezőre hangolásként. A szurkolói csoport egy molinót feszített ki, amin a „15 millió magyarért küzdjetek!” felirat volt olvasható. Görögtűz is előkerült, így varázsoltak remek hangulatot a csütörtöki szlovák–magyar mérkőzés előtt.

szlovák–magyar szlovák válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó válogatott Eb-selejtező Eb 2020

Vízi: ezért szeret annyira a C. Brigade női pólómeccsre járni?

2018-11-06 20:34:19

Női vízilabda-válogatottunk jól kezdte a világliga európai selejtezőjét, a hatgólos Keszthelyi Rita vezérletével 13–4-re győzött Franciaország ellen. A találkozón ott volt a Carpathian Brigade szurkolói csoport is fantasztikus hangulatot teremtve. Mondhatni, ez már nem is újdonság, Gurisatti Grétával így arra próbáltuk keresni a választ, miért szeretnek annyira a meccseikre járni.

vízilabda videó női vízilabda világliga magyar női vízilabda-válogatott NSO Tv Gurisatti Gréta

Válogatott: közel 600 magyar drukker utazik Athénba, lesz vonulás

2018-10-09 12:26:05

A magyar labdarúgó-válogatott pénteki, Görögország elleni Nemzetek Ligája-találkozóján várhatóan 500-600 magyar szurkoló buzdítja majd a mieinket Athénban – számolt be róla a nemzeti csapat szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade.

válogatott szurkolók magyar válogatott Magyarország Carpathian Brigade

Válogatott: a Carpathian Brigade a távolmaradásával tüntet

2017-11-11 19:04:40

A magyar labdarúgó-válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a távolmaradásával tüntet az együttes „szégyenteljes” 2017-es teljesítménye miatt. Az alábbiakban a csoport közleményét ismertetjük, tartalmi változtatás nélkül.

válogatott tüntetés magyar válogatott Magyarország Costa Rica Carpathian Brigade

Videó: elképesztő élőkép a magyar drukkerektől a Himnusz alatt

2017-09-03 16:55:11

Nem akármilyen élőképpel készültek a magyar drukkerek a mieink Portugália elleni világbajnoki selejtezőjére a Groupama Arénában. Íme, az élőkép, amelyből mindegyik szurkoló kivette a részét!

élőkép vb-selejtező vb 2018 szurkolók portugál válogatott magyar-portugál

Válogatott: 18 ezer fős élőképre készül a Carpathian Brigade

2017-09-02 18:52:49

A magyar labdarúgó-válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a Portugália elleni világbajnoki selejtezővel kapcsolatban adott ki közleményt, amelyben az egységességre szólítja fel a drukkereket.

válogatott vb-selejtező magyar–portugál Portugália Magyarország Carpathian Brigade

Válogatott: a kötekedő stílus, a túlzott alkoholfogyasztás mellőzését kérik a drukkerek

2017-03-17 22:38:19

A magyar labdarúgó-válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade a jövő heti, lisszaboni vb-selejtezőre utazó magyar drukkereknek szóló közleményt adott ki, melyben több hasznos tanácsok mellett több kérést is megfogalmaztak szurkolótársaik felé. Alább részleteket idézünk a közleményből.

válogatott vb-selejtező portugál-magyar Portugália Magyarország Lisszabon

Londonból 500 magyar indul Lisszabonba; egyedülálló menet

2017-03-15 10:13:59

Bő egy héttel a Portugália–Magyarország vb-selejtező előtt arra voltunk kíváncsiak, hogyan készülnek a meccsre a magyar drukkerek. Az utazásról, a lisszaboni menetről , de még a szurkolói dalokról is beszélgettünk Molnár-Tóth Marianna utazásszervezővel.

válogatott szurkolók portugál-magyar Portugália Magyarország Eb-selejtező

Válogatott: Lisszabonban is lesz magyar szurkolói menet

2017-03-13 10:38:36

A tavalyi labdarúgó Eb-hez, illetve az őszi, lettországi vb-selejtezőhöz hasonlóan a magyar válogatott március 25-i, Portugália elleni lisszaboni vb-selejtezője előtt is szurkolói menetet szervez a Carpathian Brigade szurkolói csoport, amely hétfőn közölt részleteket a gyülekezővel kapcsolatban.

szurkolók portugál-magyar Magyarország Carpathian Brigade válogatott

Videó: tombolt a lelátó, a Carpathian Brigade ismét női pólómeccsen járt!

2017-01-25 09:22:25

A magyar női vízilabda-válogatott hazai medencében ötméteresekkel legyőzte Olaszországot a világliga selejtezőjében. Ehhez persze szükség volt a BVSC uszodájában fantasztikus hangulatot teremtő Carpathian Brigade szurkolására is. A magyar drukkercsoport nem először vett részt szervezett keretek között a női pólóválogatott mérkőzésén, és ezúttal is a győzelembe hajszolta az Európa-bajnok magyar csapatot!

szurkolók szurkolás női vízilabda magyar női vízilabda-válogatott Szilágyi Dorottya Nagy-Pál Tamás

Válogatott: adományozó ultrák – Dzsudzsák mezére lehet licitálni

2016-11-24 14:32:15

A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade jótékonysági célú árverést, illetve gyűjtést is szervez. Az árveréssel egy pécsi alapítványt szeretnének támogatni, Dzsudzsák Balázs dedikált mezére és cipőjére lehet licitálni.

válogatott jótékonyság Dzsudzsák Balázs Carpathian Brigade