Találatok a Buducsnoszt Podgorica címkére

Találatok száma: 246

Női kézi BL: Ambros Martínék a végén buktak pontot

2018-10-13 21:01:26

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 2. fordulójában a norvég Larvik a kilencgólos Mari Kristine Molid vezérletével 23–22-re legyőzte a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát, megszerezve első sikerét.

női kézi BL Rosztov-Don Larvik Krim Ljubljana Buducsnoszt Podgorica Ambros Martín

Női kézi: a Siófok legyőzte a Larvikot, érdi vereség a Podgoricától

2018-08-26 23:02:29

A Siófok női kézilabdacsapata felkészülési mérkőzésen másodszor is összecsapott a norvég Larvikkal, és a két nappal korábbi vereség után ezúttal magabiztos győzelmet aratott. Közben Érden a Buducsnoszt Podgorica vendégeskedett, és a Győri ETO elleni vesztes meccs után most a montenegrói csapat örülhetett a végén.

női kézilabda Siófok KC Larvik Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: a Győr kilenc góllal legyőzte a Buducsnosztot

2018-08-24 20:10:51

A Győri Audi ETO KC hazai pályán 31–22-re legyőzte a montenegrói Buducsnosztot női kézilabda felkészülési mérkőzésen.

női kézilabda Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézilabda: győriek és exgyőriek uralják a nyári átigazolási piacot

2018-08-14 10:53:53

Az Európai Kézilabda-szövetség a férfi után a női mezőny esetében is összegyűjtötte a nyár legnagyobb átigazolásait, a top tízben hat olyan játékos is akad, aki vagy játszott a Győri Audi ETO KC-ben vagy mostantól erősíti a Bajnokok Ligája címvédőjét.

női kézilabda kézilabda Vardar Szkopje Rosztov-Don Krim Ljubljana Győri Audi ETO KC

Női kézi: K. Bulatovics újra visszatér a Buducsnoszthoz

2018-07-26 16:31:55

Végül azoknak lett igazuk, akik Katarina Bulatovics Rosztovból való távozása után azt jövendölték, hogy visszatér a Buducsnoszt Podgoricához. Hivatalos bejelentés még nincs a klub részéről, de a 33 éves jobbátlövő egy interjúban maga erősítette meg az információt.

női kézilabda kézilabda átigazolás Katarina Bulatovics Buducsnoszt Podgorica

Női kézi: megvan a CSM-től menesztett edző új klubja; hova tart Bulatovics?

2018-07-24 16:27:34

A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatától a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt menesztett Helle Thomsen a norvég Moldénál kapott vezetőedzői állást. A megállapodás első körben négy hónapra szól, ezalatt a felek kölcsönösen meggyőződhetnek arról, hogy tudnak-e együtt dolgozni.

női kézilabda kézilabda átigazolás Molde Katarina Bulatovics Helle Thomsen CSM Bucuresti

A Győrnél erősebb csapat nemigen lesz jövőre a BL-ben

2018-05-16 08:01:53

Ambros Martín távozik, de klasszisok sora érkezik: egyáltalán nem elképzelhetetlen a triplázás a Győri Audi ETO KC-tól a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vardar Szkopje

Ambros Martín: Szerencsére nem volt szükség semmi drasztikusra

2018-04-16 08:34:16

Ambros Martín, a Győr edzője rég hallotta a „Mindent bele!” buzdítást, de akkor sem ijedt meg, amikor háromgólos hátrányban volt csapata a Buducsnoszt ellen. A BL négyes döntőjébe jutás az idén kivételesen nagy öröm számára.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL final four női kézi BL Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

A Győri ETO kettős győzelemmel jutott a négyes döntőbe

2018-04-14 17:50:59

A címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 30–28-ra nyert a Buducsnoszt Podgorica ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott be a budapesti négyes döntőbe (május 12–13).

női kézilabda BL női kézilabda Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

A Roma–Barca és a Real–Juve példa lehet kézicsapataink előtt

2018-04-14 09:50:31

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencvárosnak csoda kellene a továbbjutáshoz a Rosztov Don otthonában, hiszen három góllal kellene győznie a klasszisok sorát felvonultató orosz csapat ellen. Ellenben a Győr jóval kényelmesebb helyzetből várhatja a Buducsnoszt elleni második mérkőzést. Ugyanakkor a hazaiakat irányító Ambros Martín szerint a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntői megmutatták, kényelmes előny birtokában is komolyan kell venni a visszavágót. A Fradi számára pedig éppen azért lehet példa a futball, mert mutatja, jelentős hátrányból is lehet egyenlíteni, vagy éppen fordítani...  

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda Rosztov-Don Győri Audi ETO KC FTC női kézilabda Elek Gábor

Női kézi BL: Emlékszel, mi volt tavaly ilyenkor? – Ambros Martín

2018-04-13 16:05:55

A hatgólos előny birtokában is koncentráltan, de feszültség nélkül dolgozik a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, amely szombaton a Bajnokok Ligája négyes döntőjéért lép pályára a montenegrói Buducsnoszt Podgorica ellen.

női kézilabda női kézi BL Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica Ambros Martín

Női kézi BL: „Sokkal több problémánk van, mint a Győrnek”

2018-04-09 08:47:17

Mint megírtuk, a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a tartalékosan felálló Győri Audi ETO KC simán, 26–20-ra nyert a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában. Dragan Adzsics, a montenegróiak vezetőedzője az összecsapás kapcsán elmondta, csapata sokkal inkább tartalékos volt, mint a Győr.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Stine Oftedal Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: tartalékosan is sima győri siker Podgoricában

2018-04-07 20:35:57

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a tartalékosan felálló Győri Audi ETO KC simán, 26–20-ra nyert a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában, és ezzel nagy lépést tett a final fourba jutás felé.

női kézilabda BL női kézi BL kézilabda Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Hiányzókkal is könnyedén: fél lábbal a final fourban a Győr

2018-04-07 18:24:40

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a tartalékosan felálló Győri Audi ETO KC simán, 26–20-ra nyert a montenegrói Buducsnoszt Podgorica otthonában, és ezzel nagy lépést tett a final fourba jutás felé.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézi BL: Életünk legjobb játéka kell a győriek ellen – Raicsevics

2018-04-05 10:41:15

Óriási a különbség az előző idénybeli és a mostani Buducsnoszt között, állítja Milena Raicsevics, a podgoricai női kézilabdacsapat kapitánya, aki szerint a Bajnokok Ligája-negyeddöntő is komoly teljesítmény. A Győri Audi ETO elleni párharc első, szombati felvonásán akkor van esélyük a győzelemre, ha minden játékos élete legjobb mérkőzését játssza.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL kézilabda Milena Raicsevics Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Női kézi MK: Fontos ez a győzelem a BL-negyeddöntő előtt – Görbicz

2018-04-01 20:05:32

A Győr nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát, amelynek döntőjében izgalmas, fordulatos meccsen múlta fölül az Érdet 27–23-ra. Görbicz Anita szerint nagyon fontos győzelmet arattak a Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt, míg Puhalák Szidónia az NSO Tv-nek elmondta, melyek azok a hibák, amelyeket jövő szombaton már nem követhetnek el a Buducsnoszt Podgorica ellen. Az ezüstérmes csapatból Tóth Gabriella kissé még csalódottan nyilatkozott.

Érd női kézilabda női kézilabda Magyar Kupa Tóth Gabriella Puhalák Szidónia Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: megvannak a negyeddöntő pontos időpontjai

2018-03-15 15:50:20

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta a női Bajnokok Ligája-negyeddöntő mérkőzéseinek pontos időpontjait. A Győri ETO és a Ferencváros is szombati napon játssza majd a hazai mérkőzését. Íme, a pontos menetrend.

női kézilabda BL kézilabda Rosztov-Don Győri Audi ETO KC FTC-Rail Cargo Hungaria Buducsnoszt Podgorica

Női kézi BL: Podgoricába utazhat az ETO a negyeddöntőben

2018-03-04 18:07:19

A Buducsnoszt Podgorica 25–24-re nyert a Thüringer HC otthonában, így nagy valószínűséggel a montenegrói csapat lesz a Győri Audi ETO KC ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

női kézilabda BL kézilabda Thüringer HC Győri Audi ETO KC Buducsnoszt Podgorica

Kézi BL: a Szeged és a Veszprém kapta a legszebb gólokat – videó

2018-02-26 11:41:07

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) ezúttal is megválasztotta a Bajnokok Ligája aktuális fordulójának legszebb góljait, legnagyobb védéseit és legjobb játékosait – magyar érdekeltségnek most sem voltunk híján.

női kézilabda BL női kézilabda női kézi BL kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda

Női kézi: huligánok támadtak a fradistákra, hárman megsérültek

2018-02-25 08:41:34

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros idegenben 24–23-ra legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 4. fordulójában. A mérkőzésre nagyjából százötven magyar szurkoló kísérte el a csapatát, a csarnokig azonban sajnos nem mindenki jutott el.

női kézi BL Ferencváros FTC-Rail Cargo Hungaria Buducsnoszt Podgorica