Találatok a Brad Pitt címkére

Találatok száma: 5

Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!”

2019-09-01 13:08:06

Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkönen, Usain Bolt, valamint Brad Pitt neve is felröppent. 

öttusa-világbajnokság öttusa-vb Usain Bolt Szilágyi Áron Málits István Kincsem park

Kép: Brangelina-válás? A Bayern reakciója mindent visz!

2016-09-22 11:01:16

Ha érdekel a téma, ha nem, biztos, hogy találkoztál már a hírrel: Brad Pitt és Angelina Jolie válik. Az amerikai sztárpár szétbútorozása a Bayern München labdarúgócsapatáig is eljutott, ahol rögtön eszükbe jutott erről valami…

válás Lukas Podolski Brangelina Brad Pitt Bastian Schweinsteiger Angelina Jolie

A „Brangelina-válás” megrengette a világot, de van-e párja a sportvilágban?

2016-09-21 10:02:35

Brad Pitt és Angelina Jolie két év házasság után elválik. A világot megrengette az amerikai álompár szétbútorozása, ám a sportvilág az utóbbi időben megmutatta, ott is vannak, akik tudják ezt durván és drágán csinálni. Íme, hét sportolói válás, ami után a „Brangelina” eltűnése máris kevésbé fáj.

válás Tiger Woods Michael Strahan Michael Jordan Lance Armstrong Greg Norman

Tyson: rajtakaptam Brad Pittet az exemmel

2012-12-04 16:26:05

Brad Pitt Jennifer Anistonnal és Angelina Jolie-val elkövetett szerelmi háromszögének történetét minden bizonnyal sokan ismerik, arról azonban már kevesebben tudnak, hogy az 1980-as évek végén a világhírű filmszínész Mike Tysonnal és exfeleségével, Robin Givensszel is hasonló geometriai bonyodalmakba keveredett.

Robin Givens Mike Tyson Brad Pitt