Találatok a Best FIFA Football Awards címkére

Találatok száma: 26

Videó: Seamant Ronaldinhóra emlékeztették, jött is a reakció

2018-09-25 14:56:09

Vicces jelenetet kaptak el a kamerák a hétfői FIFA-gálát megelőzően, amelyre az Arsenal, a Manchester City és az angol válogatott korábbi kapusa, David Seaman is hivatalos volt. Kedvesével meg is érkezett a londoni rendezvény helyszínére az 55 éves korábbi játékos, ahol egyszer csak megszólaltak a szurkolók…

videó Ronaldinho FIFA-gála David Seaman Best FIFA Football Awards

Atlético: Simeone nem érti, hogy hagyhatták ki Griezmannt

2018-09-11 10:28:19

Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője szerint „megmagyarázhatatlan", hogy francia labdarúgója, Antoine Griezmann nem került be a FIFA Év játékosa-díj jelöltjei közé.

Diego Simeone Best FIFA Football Awards Antoine Griezmann

FIFA: a szurkolóknál egyértelmű, ő nyerné az Év játékosa-díjat

2018-07-28 18:06:24

Mint arról beszámoltunk, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kihirdette 10 fős listáját az Év legjobb férfi játékosa díjra. A spanyol As most megkérdezte ennek kapcsán olvasóit, szerintük, kinek kellene nyernie a díjat.

szavazás UEFA Év játékosa-díj Luka Modric Lionel Messi FIFA Cristiano Ronaldo

FIFA-gála: a németeknél CR és Messi sem kapott voksot – az összes szavazat

2017-10-24 11:53:21

Íme, a hétfői FIFA-gála szavazatainak legérdekesebb jelenségei, illetve az összes voks egy helyen!

Puskás-díj Neymar Lionel Messi FIFPro FIFA-gála FIFA

FIFA-gála: V. Cristiano, Mitikus Buffon; A hét kiválóság – sajtóvisszhang

2017-10-24 08:42:09

Hétfő este Londonban, a Palladium színházban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláját (The Best FIFA Football Awards 2017). Az elmúlt idény legjobb férfi futballistájának Cristiano Ronaldót, legjobb női játékosának Lieke Martenst, legjobb férfi edzőjének Zinédine Zidane-t választották meg. Íme, az európai sportsajtó néhány főszereplőjének reakciója az elismerések másnapján!

sajtóvisszhang Zinédine Zidane Real Madrid Lionel Messi Gianluigi Buffon FIFPro

FIFA-gála: Ronaldónál Modric, Messinél Suárez volt a legjobb

2017-10-23 22:36:15

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elérhetővé tette, hogy a válogatott csapat- és szövetségi kapitányai, valamint a média képviselői kikre szavaztak az Év játékosa-gálával kapcsolatban.

Lionel Messi FIFA-gála FIFA Cristiano Ronaldo Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: Dzsudzsák Neymart vélte a szezon legjobbjának

2017-10-23 22:18:26

Mint ismert, a Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő, a sorozatban gólkirályként záró Cristiano Ronaldo lett a FIFA-nál a szezon legjobb játékosa, míg edzője, Zinédine Zidane a legjobb tréner. Lássuk, kikre szavaztak Magyarországról!

Zinédine Zidane Toni Kroos Neymar Luka Modric Lionel Messi Leonardo Jardim

FIFA-gála: Cristiano Ronaldo az idény legjobb futballistája

2017-10-23 19:20:31

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláján a Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő, a sorozatban gólkirályként záró Cristiano Ronaldót hirdették ki az előző idény legjobb férfi játékosának.

FIFA-gála FIFA Cristano Ronaldo Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: holland lány lett az idény legjobb női futballistája

2017-10-23 19:20:31

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláján a holland válogatottal Európa-bajnokságot nyerő Leike Martenst hirdették ki az előző idény legjobb női játékosának.

Lieke Martens FIFA-gála FIFA Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: Gianluigi Buffon a szezon legjobb kapusa

2017-10-23 19:20:31

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláján a Juventusszal Bajnokok Ligája-döntőt játszó Gianluigi Buffont hirdették ki az előző idény legjobb kapusának.

Gianluigi Buffon FIFA-gála FIFA Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: Zinédine Zidane lett a szezon legjobb edzője

2017-10-23 19:20:31

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláján a Real Madriddal Bajnokok Ligáját nyerő Zinédine Zidane-t hirdették ki az előző idény legjobb edzőjének.

Zinédine Zidane FIFA-gála FIFA Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: Olivier Giroud gólja hódította el a Puskás-díjat

2017-10-23 19:20:31

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláján Olivier Giroud gólját hirdették ki Puskás-díjasként. Az Arsenal francia támadója már január elsején megszerezte az év legszebb találatát.

Olivier Giroud FIFA-gála FIFA Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: Cristiano Ronaldo az év játékosa – immár ötödször

2017-10-23 16:35:06

Hétfő este Londonban, a Palladium színházban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláját (The Best FIFA Football Awards 2017). Az elmúlt idény legjobb férfi futballistájának Cristiano Ronaldót, legjobb női játékosának Lieke Martenst, legjobb férfi edzőjének Zinédine Zidane-t választották meg. A szezon legszebb góljáért járó Puskás-díj az idén már kilencedik alkalommal talált gazdára – nyertese az Arsenal francia támadója, Olivier Giroud. Szöllősi György jelenti Londonból.

Puskás-díj Neymar Lionel Messi FIFPro FIFA-gála FIFA

FIFA: íme, az 55 jelölt az év csapatába – 12 Real-játékossal

2017-09-20 13:28:10

A Profi Labdarúgók Nemzetközi Szövetsége, a FIFPro nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akinek maradt esélye bekerülni a FIFA FIFPro év csapatába. A Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Real Madrid rekordot jelentő tizenhárom futballistával képviselteti magát a listán.

álomcsapat Real Madrid FIFPro FIFA Best FIFA Football Awards

FIFA-gála: a szurkolók is szavazhatnak a világ legjobb játékosára

2017-09-07 13:16:05

Mint ismert, tavaly a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a megújulás jegyében befejezte együttműködését a France Football magazinnal. Míg a francia sportlap „megtartotta” az Aranylabdát, a FIFA saját díjat alapított The Best (a legjobb) néven. A FIFA nemcsak a díjat, hanem a szavazás mikéntjét is megváltoztatta, bevonva a szurkolókat. Míg a France Footballnál 2016 óta csak az újságírók, a The Best esetében a média képviselői mellett a szövetségi kapitányok, a válogatottak csapatkapitányai és a drukkerek is voksolhatnak. Hazánkból a legjobb férfi edzőre és játékosra Bernd Storck, Dzsudzsák Balázs, valamint lapunk futballszakírója, Szeli Mátyás szavazott. A szurkolók a FIFA honlapján nézhetik meg a jelöltlistákat, és ma éjfélig még szavazhatnak arról, kit tartanak a férfiak és a nők között a legjobbnak.

Puskás-díj FIFA-gála FIFA Best FIFA Football Awards

C. Ronaldo az év játékosa, malajziai kézbe került a Puskás-díj!

2017-01-09 17:39:30

Hétfő este került sor a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség díjátadó gálájára Zürichben. A 2017-es FIFA-gálán Cristiano Ronaldót választották meg az év legjobb játékosának, míg az év edzőjének járó elismerést Claudio Ranieri érdemelte ki. Az év női játékosa az amerikai válogatott csapatkapitánya, Carli Lloyd lett, a Puskás-díjat pedig a malajziai Mohd Faiz Subri nyerte el.

Real Madrid Puskás-díj Mohd Faiz Subri FIFA-gála FIFA Cristiano Ronaldo

Kép: a legendák beálltak egy fotóra a FIFA-gála előtt

2017-01-09 09:13:45

Ma este Zürichben Cristiano Ronaldo, Lionel Messi vagy Antoine Griezmann újabb díjat vehet át, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis átadja a trófeát, amelyet a 2016-os év legjobb futballistája vehet át. Diego Maradona már be is jelentkezett a Facebookon Svájcból, méghozzá nem akárki társaságában, az argentin legenda Marco van Bastennel fotózkodott.

kép fotó The Best Marco van Basten Facebook FIFA-gála

Kép: így néz ki az év futballistájának járó díj, széttrollkodták

2017-01-07 11:47:10

Lehullt a lepel, a FIFA bemutatta a trófeát, melyet a január 9-i zürichi gálán adnak majd át a 2016-os év legjobb futballistájának. És a drukkerek nincsenek elájulva…

Év legjobbja troll kép fotó díj FIFA

Így kap Ronaldo egyszerre két Aranylabdát

2017-01-05 20:43:17

Természetesen tudom, hogy hétfőn nem egy újabb Aranylabdát adnak át, hanem a FIFA saját díját az év legjobbjának, de ez már nagyon közel áll az „igazi” Aranylabdához.

blog Szabados Gábor Lionel Messi FIFA Cristiano Ronaldo Best FIFA Football Awards

R. Madrid: az Aranylabda után a FIFA díja is CR-é lesz – sajtóhír

2016-12-20 10:02:24

Spanyol lapértesülés szerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója nyeri a FIFA az év legjobb játékosának járó díjat.

spanyol foci Real Madrid FIFA Év játékosa-díj Cristiano Ronaldo Best FIFA Football Awards Aranylabda