Találatok a Bernd Storck címkére

Találatok száma: 773

Válogatott: Möller meglepődött Csányi Sándor választásán

2017-11-18 14:26:13

Andy Möller meglepődött azon, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök nem magyar kapitányt nevetett ki a válogatott élére. A korábbi kapitány Bernd Storckot segítő német szakember a Magyar Időknek adott interjújában elmondta, csodálatos pillanatokat élt át a magyar válogatottnál, az Eb-eufóriára viszont nem tudtak építeni az új csapat kialakításánál, és beszélt a legnagyobb magyar tehetségről is.

válogatott  magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Nikolics Nemanja  Magyarország  MLSZ 

A 27 évnél fiatalabbaknál óriási fekete lyuk tátong a válogatottnál

2017-11-16 13:26:11

A Nemzeti Sport Online a válogatott számára lezáruló 2017-es esztendő után kétrészes statisztikai összefoglalóban tekint vissza a mögöttünk hagyott időszakra. A csapatteljesítményre vonatkozó mutatók egy részét már a Costa Rica elleni meccset megelőzően megtárgyaltuk, most jöjjenek a kerettel kapcsolatos, a játékosok pályára lépését, átlagéletkorát érintő számok. A statisztikák is jól mutatják, hol kezdődnek a legnagyobb problémák... 

válogatott  vb 2018  Szélesi Zoltán  Magyarország  Georges Leekens  Bernd Storck 

A mezőny legjobbja – interjú Berkesi Judittal

2017-11-11 10:11:01

Berkesi Judit, az MTVA sportriportere rövid idő alatt vált népszerűvé a szurkolók körében, és fogadtatta el magát a játékosok között. Nem kis munka ez: nőként a futball világában talpon maradni, hitelesnek lenni, jókora kihívás. De a csinos hölgy nem lett szakbarbár, a sport mellett fontos számára az irodalom, a zene, a színház, a film, s legalább annyit tud beszélni Milan Kundera könyveiről, mint Lionel Messi cseleiről vagy Bernd Storck hangulatváltásairól.

magyar válogatott  interjú  Georges Leekens  Bernd Storck  Berkesi Judit 

Válogatott: „Storcktól már nem is számítottam meghívóra”

2017-11-03 22:28:00

Mint arról már beszámoltunk, a Midtjylland pénteken 2–1-re  győzött a dán élvonalban a Helsingör ellen, de a csapat magyar labdarúgója, Korcsmár Zsolt eltiltás miatt nem lehetett részese a sikernek. A 28 éves védő már készül haza a válogatotthoz – hosszabb idő után először –, ennek apropóján nyilatkozott, még együttese esti bajnokija előtt az őt képviselő ChampSport Agency közösségi csatornáján.

válogatott  légiósok  Korcsmár Zsolt  FC Midtjylland  Bernd Storck 

FTC: Eszem ágában sincs váltani – Doll a hamburgi hírekről

2017-11-03 00:17:19

A zöld-fehérek vezetőedzője, Thomas Doll is hallott a hamburgi pletykákról, de tudja, hogy az ő nevével csak  riogatnak, míg az új szövetségi kapitányról, Georges Leekensről egyelőre óvatosan fogalmaz.

válogatott  magyar válogatott  Thomas Doll  Magyarország  Hamburg  HSV 

Válogatott: Sajnos az elvárások nem egyeztek a realitással – Storck

2017-11-02 09:48:16

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya a Westdeutsche Allgemeine Zeitung német napilapnak beszélt arról, hogy miért döntöttek az MLSZ-szel a szerződés felbontása mellett, de szóba kerültek a nemzeti együttes jelenével kapcsolatos nehézségek, valamint a szakember jövője is.

válogatott  magyar válogatott  Bernd Storck 

Válogatott: Leekens kontra Storck, a belga „csodacseréje” döntött

2017-10-31 12:24:55

Mint azt megírtuk, Georges Leekens lett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, s egyben Bernd Storck utódja. Noha ezt kevesen tudják, a két szakembernek a múltban már „volt szerencséje” egymáshoz.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  kazah válogatott  belga válogatott  Kazahsztán  Georges Leekens 

Válogatott: megvan az új szövetségi kapitány – hivatalos

2017-10-30 12:02:08

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hétfőn hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport korábbi információját, mely szerint Georges Leekens veszi át a válogatott irányítását. A belga szakember kétéves szerződést írt alá.

magyar válogatott  MLSZ  Georges Leekens  Csányi Sándor  Bernd Storck 

Válogatott: miért kopogtat Trapattoni az MLSZ ajtaján?

2017-10-27 08:13:54

Egy szokatlan üzenet háttere: utánajártunk, mi vezérelheti a magyar válogatott kispadjáért bejelentkező 78 éves edzőlegendát, Giovanni Trapattonit.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Szélesi Zoltán  Magyarország  Giovanni Trapattoni  Bernd Storck 

Válogatott: Tusup üzent – még mindig várja az MLSZ hívását

2017-10-26 13:52:28

Shane Tusup újabb poénos üzenetet rakott ki Facebook-oldalára. Hosszú Katinka edző-férje továbbra is várja az MLSZ hívását az új szövetségi kapitány ügyében.

úszás  magyar válogatott  Shane Tusup  MLSZ  Bernd Storck 

DVSC: Herczeg András elismerte, megkereste az MLSZ

2017-10-26 09:29:04

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC vezetőedzője, Herczeg András a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elismerte: az MLSZ megkereste őt a szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban, de a „miért nem vállalta kérdésre” nem kívánt indokolni. Mint ismert, a távozó Bernd Storck helyett a novemberi felkészülési mérkőzésekre Szélesi Zoltán veszi át a nemzeti csapat irányítását.

magyar válogatott  MLSZ  Herczeg András  DVSC  Bernd Storck 

Elek Ákos: Az új kapitány? Mindegy, ki az, csak normális legyen

2017-10-25 07:27:29

Elek Ákos, a Kajrat Almati középpályása üzenetben köszönte meg a közös munkát Bernd Storcknak, és sosem felejti el a távozó szövetségi kapitánynak, hogy bízott benne.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  légiósok  Kajrat Almati  Elek Ákos  Bernd Storck 

Válogatott: „Tapasztalt, külföldi kapitányt szeretne az MLSZ”

2017-10-24 14:49:34

Lázasan keresi a magyar válogatott éléről menesztett Bernd Storck szövetségi kapitány utódját a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), amely állítólag egy tapasztalt, külföldi szakembert szeretne kinevezni.

magyar válogatott  Szélesi Zoltán  Bernd Storck 

Válogatott: Rossi dönt, nekem el kell fogadnom – Világi

2017-10-20 12:39:05

Világi Oszkár, a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC tulajdonosa szerint a dunaszerdahelyi csapat edzőjének, Marco Rossinak nagy megtiszteltetés lenne, ha felkérnék Bernd Storck távozását követően magyar kapitánynak, és elfogadná az olasz szakember döntését.

válogatott  magyar válogatott  Világi Oszkár  Marco Rossi  Magyarország  DAC 

Válogatott: „Mi versenyeztetünk, nem képzünk, ez a baj”

2017-10-19 11:39:10

Két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és Várhidi Péter a Magyar Nemzetnek interjút adott Bernd Storck távozása kapcsán. Előbbi szerint a német szakember abba is bukott bele, hogy Andorrában túl sok tapasztalatlan játékosnak adott lehetőséget, utóbbi a nem megfelelő utánpótlásképzés miatt panaszkodik. A Nemzeti Sportnak Göröcs János azt mondta, mindenképpen magyar edzőnek kellene lennie a szövetségi kapitánynak, Kovács Ferenc Carlo Ancelottival példálózott, Hrutka János szerint az MLSZ kommunikációs hibát követett el.

válogatott  magyar válogatott  Várhidi Péter  Magyarország  Gellei Imre  Bernd Storck 

Válogatott: László Csaba szerint előbb új sportigazgató kell

2017-10-19 13:18:34

László Csaba szerint az új sportigazgató megtalálásának elsőbbséget kell élveznie a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának kinevezésével szemben.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  MLSZ  László Csaba  Csányi Sándor  Bernd Storck 

Válogatott: „Sousa nem szeretne kapitány lenni; Rossival is történt beszélgetés”

2017-10-19 12:30:26

Csütörtökön a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt az MLSZ elnökségi tagja, Bánki Erik, aki többek között a leendő szövetségi kapitány kilétéről, a kiválasztás szempontjairól beszélt, valamint arról, hogyan képzeli el a szövetség az utánpótlás- és a felnőttválogatott körüli munkát. 

magyar válogatott  Paulo Sousa  Marco Rossi  Bernd Storck 

Kép: Dzsudzsák is elbúcsúzott Bernd Storcktól

2017-10-19 10:20:45

Szalai Ádám és Gera Zoltán után a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is elbúcsúzott a hivatalos közösségi oldalán Bernd Storcktól. „Köszönet mindenért, Mister!” – írta a 30 éves játékos az Instagramon.

magyar válogatott  Dzsudzsák Balázs  Bernd Storck 

Válogatott: Jönnék, ha az új kapitány visszahívna – Nikolics

2017-10-19 08:16:10

Igent mondana, ha az új szövetségi kapitány visszahívná a válogatottba – közölte az MTI-vel Nikolics Nemanja szerdán a chicagói főkonzulátus új épületéből adott telefoninterjújában.

magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Nikolics Nemanja  Bernd Storck 

Sousa, Rutten és a többiek – ha külföldről pótolnánk Storckot

2017-10-18 13:12:12

Kapitányt keres a magyar labdarúgó-válogatott. Pontosabban az MLSZ feladata, hogy megtalálja a világbajnoki selejtező után menesztett Bernd Storck utódját. A Nemzeti Sport úgy tudja, a szövetség nem szeretne világhírű edzőklasszist leültetni a kispadra, inkább az edzői pályájuk elején járó magyar szakemberek – például Szélesi Zoltán, Löw Zsolt, Szabics Imre vagy Fehér Csaba – közül adnának esélyt valaki(k)nek. Ennek ellenére körbenéztünk, kik azok a jelenleg munka nélküli külföldi trénerek, akik megkeresésén talán érdemes lehet elgondolkodni.

válogatott  magyar válogatott  Paulo Sousa  Magyarország  Bernd Storck