Találatok a Bernd Storck címkére

Találatok száma: 683

Válogatott: Storck kiküldte az első meghívókat légiósainknak

2017-08-16 14:34:23

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány 12 külföldön játszó, a tavaly nyári Európa-bajnokságon is részt vett futballistának küldött meghívót a Lettország és Portugália elleni hazai vb-selejtezőkre.

vb-selejtező  magyar válogatott  Vb 2018  Portugália  Lettország  Bernd Storck 

Válogatott: komoly gondokat okozhat Storcknak a védelem összeállítása

2017-08-15 10:09:15

Hiába szeretné felfrissíteni keretét Bernd Storck szövetségi kapitány, a német szakember nincs könnyű helyzetben, mert a hátvédsor összeállításánál is jelentős akadályokba ütközik.

válogatott  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Lang Ádám  Kádár Tamás  Korhut Mihály 

Válogatott: Mindenképpen változtatnunk kell – Storck

2017-08-14 12:16:09

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sport Tv-nek adott interjút, amelyben saját munkamániájáról, az andorrai kudarc hatásairól, távoli országokban futballozó légiósainkról, valamint a nemzetközi klubfutballról is beszélt.

válogatott  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  Bernd Storck 

Válogatott: kivel támadjunk a lettek és a portugálok ellen?

2017-08-14 08:59:27

Nehéz helyzetben a szövetségi kapitány a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtező előtt, ugyanis Nikolics Nemanja visszalépésével tovább szűkült Bernd Storck mozgástere a csatárokat illetően.

válogatott  magyar válogatott  elemzés  Szalai Ádám  Priskin Tamás  Németh Krisztián 

Válogatott: Dzsudzsáknak csak az al-Vahda tudta kielégíteni a fizetési igényeit – Storck

2017-08-13 11:14:16

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Időknek adott interjújában a következő két vb-selejtezőt kihagyó Nikolics Nemanjáról, az Egyesült Államokba szerződő Stieber Zoltánról, a súlyos térdsérülést szenvedő Futács Márkóról, valamint az Ázsiában légióskodó Guzmics Richárdról és Dzsudzsák Balázsról is elmondta a véleményét.

válogatott  magyar válogatott  Nikolics Nemanja  Dzsudzsák Balázs  Bernd Storck 

Szoboszlai Dominik: Senkit sem akarok utánozni

2017-08-05 14:15:24

Az andorrai válogatott meccs óta már az osztrák másodosztályban szerepel, felnőttcsapatban. A 16 éves Szoboszlai Dominik nevét a nagyközönség akkor ismerhette meg, amikor tavasszal, a hazai rendezésű U17-es, elitkörös Eb-selejtezőben csak ő szerzett gólt a magyar csapatból, de a három gólja hat pontot eredményezett a magyar csapatnak, amivel kivívta a szereplését a horvátországi, korosztályos Eb-n. A tornán aztán rögtön az első meccsén duplázott, majd meghívót kapott a felnőttválogatottba is. Az oroszok és Andorra ellen végül nem mutatkozott be, de azóta már az osztrák másodosztályú FC Liefering felnőttcsapatában edződik, sőt alapembere lett az együttesnek. Mindhárom eddigi bajnokin kezdő volt, az elsőn gólpasszt adott, pénteken Linzben pedig gólt is lőtt.  A magyar futball nagy ígérete először a Nemzeti Sport Online-nak beszél részletesen eddigi útjáról, kilátásairól.

válogatott  légiósok  Szoboszlai Dominik  Red Bull Salzburg  Bernd Storck 

Válogatott: Storck már személyesen is megnézte Futácsot

2017-08-04 10:09:57

A Nemzeti Sport Online Horvátországból származó információi szerint Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya immár személyesen is megfigyelte a horvát élvonal gólkirályát, a Hajduk Splitben futballozó Futács Márkót.

válogatott  Hajduk Split  Futács Márkó  Európa-liga  Bernd Storck 

Dárdai Pál: Lehet, hogy Nikolics nem fér bele Storck filozófiájába

2017-08-01 08:45:58

Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha trénere a Magyar Időknek adott interjújában ecsetelte többek között a magyar válogatott és Bernd Storck szövetségi kapitány helyzetét, szót ejtett Dzsudzsák Balázsról, emellett beszélt fiairól, ifjabb Dárdai Pálról (akit a német média és a barátok „Palkóként” különböztetnek meg az édesapjától – a szerző) és Dárdai Mártonról, aki miatt miatt a német szövetség már meg is kereste a szakembert.

német foci  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  ifjabb Dárdai Pál  Dárdai Pál  Dárdai Palkó 

Magyar válogatott: Storck és Möller is továbbképzi magát

2017-07-25 16:46:45

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya és segítője, Andreas Möller is részt vesz a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) szervezésében zajló nemzetközi edzőképzési konferencián.

magyar labdarúgó-válogatott  edzőképzés  MLSZ  Bernd Storck  Andreas Möller 

Válogatott: kedd éjfélig jelentkezhetnek az Andorrában járt szurkolók

2017-07-17 20:13:02

Még nem késtek le semmiről azok a magyar szurkolók, akik a helyszínen szurkolták végig az Andorra–Magyarország világbajnoki selejtezőt, és élnének Bernd Storck kapitány jegyvásárlási felajánlásával. Viszont sietniük kell, mert kedd éjfélkor lejár a jelentkezési határidő.

vb-selejtező  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  MLSZ  Bernd Storck 

FIFA-világranglista: ennyit zuhan hátra a magyar válogatott

2017-07-03 18:26:35

Ahogy az NSO is jelezte korábban, a magyar labdarúgó-válogatott nagyot zuhan hátra a FIFA világranglistáján. Bár a hivatalos adatokra csütörtökig várni kell, jó megközelítéssel már most meg lehet mondani, hogy az 57. pozíció néz ki nekünk az Andorra elleni vb-selejtezős vereség miatt.

magyar válogatott  FIFA-világranglista  Bernd Storck  Andorra 

Válogatott: „Andorra Storck felelőssége, de nem lehet csak az ő nyakába varrni” – Détári

2017-07-02 13:35:44

A még mindig fájó mexikói sebekről, Storck és a futballmenedzserek felelősségéről, rekedtségének okáról, Esterházy Péterhez fűződő barátságáról és lányairól egyaránt beszélt a Sportexpressz–TrendFM 94.2 című rádióműsorban Détári Lajos, aki az ősztől saját focisulit indít. 

válogatott  Mexikó  Kleinheisler László  Détári Lajos  Bernd Storck  Andorra 

Válogatott: Nem szükséges, hogy Storck lemondjon – Dárdai

2017-06-29 18:37:11

Dunaszerdahelyre látogatott Dárdai Pál, a Hertha BSC jelenlegi vezetőedzője és a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A parameter.sk beszámolója szerint Dárdai beszélt az életútjáról, de a magyar válogatottról is érkeztek kérdések hozzá.

magyar válogatott  Dárdai Pál  Bernd Storck 

Légiósok: Elek Ákos dicsérte Kleinheisler Lászlót

2017-06-29 13:17:10

A kiváló csapatszellem és a tudatos felkészülés volt a magyar futballválogatott jó Európa-bajnoki szereplésének a titka, erről Elek Ákos mesélt a Sports.kz portálnak. A Kajrat Almati középpályása dicsérte Kleinheisler Lászlót, de azt mondta, reméli, ezúttal nem az Asztana, hanem az ő csapata nyeri az aranyérmet.

magyar válogatott  légiósok  Kleinheisler László  Kajrat Almati  Elek Ákos  Bernd Storck 

Válogatott: Bernd Storck egyhetes továbbképzésen vett részt

2017-06-27 07:59:00

Isztambulban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) továbbképzést tartott az európai tagszövetségek technikai igazgatói, sportigazgatói számára. Magyarországot Bernd Storck szövetségi kapitány képviselte.

magyar válogatott  FIFA  Bernd Storck 

Légiósok: Németh Krisztián beteljesítette gyerekkori álmát

2017-06-26 10:30:10

Meggyógyult a vírusfertőzésből és eljutott Pearl Harbourba, Oahura és Waikikire, Németh Krisztián, aki 12 napot tölthetett a Hawaii-szigeteken és ezzel beteljesítette gyermekkori álmát.

magyar válogatott  légiósok  al-Garafa  Németh Krisztián  Katar  Bernd Storck 

Futács: Talán megérdemeltem volna egy esélyt, de Storck így döntött

2017-06-24 08:27:19

Az ünnepi esztendőt lezáró, a Hajduk Split feltétlen bizalmát élvező Futács Márkó nyugodtan és bizakodva várja az új idényt, és reméli, előbb-utóbb megkapja a lehetőséget a válogatottban is.

válogatott  magyar válogatott  magyar labdarúgó-válogatott  légiósok  Hajduk Split  Futács Márkó 

Sallói István: Storck nem vette komolyan Andorrát

2017-06-21 23:47:12

A korábbi remek csatár, Sallói István három magyar klubcsapatnak ad legalább ötven százalék esélyt a továbbjutásra az európai kupapárharcban, a válogatottról pedig markáns véleménye van.

válogatott  magyar válogatott  Videoton  Vasas  Sallói István  Honvéd 

Storck: Talán nem kellett volna ennyire megbízni egy-két játékosban

2017-06-16 18:07:31

Pokoli este volt, az érzelmek kavarogtak bennem, olyan szituációba kerültem, amilyenre nem számítottam – így kezdte a Nemzeti Sportnak pénteken adott exkluzív interjúját Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akit az Andorra elleni vb-selejtező elveszítése (0–1) után néhány nappal megerősítettek posztján.

vb-selejtező  magyar válogatott  Magyarország  Bernd Storck  Andorra 

Orbán Viktor: Válogatottunk legutóbbi szereplése egy Moháccsal ér fel

2017-06-16 19:26:46

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szót ejtett a magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi, Andorra elleni vb-selejtezőjéről (0–1), illetve kommentálta az MLSZ csütörtöki döntését, mely szerint Bernd Storck maradt a szövetségi kapitány.

magyar válogatott  Orbán Viktor  Bernd Storck