Találatok a Anne Mette Hansen címkére

Találatok száma: 13

Női kézi BL: Csak azért imádkoztam, hogy Évi védje ki – Oftedal

2018-05-13 22:52:27

Az első Bajnokok Ligája-győzelmét ünneplő Stine Oftedal elmondta, mit élt át a hosszabbítás legvégén, amikor a labdavesztése után még megindulhatott a Vardar Szkopje. Kari Aalvik Grimsbö maga vetette fel, hogy a ráadás második részére Kiss Éva álljon be a helyére. Yvette Broch az ismert nehézségek miatt még értékesebbnek érzi ezt a sikert, mint az egy évvel ezelőttit. Anne Mette Hansen pont annak reményében igazolt a Győri ETO-hoz, hogy a magyar csapattal lehetősége lesz megnyerni a BL-t, most hogy sikerült, alig akarja elhinni. Vélemények a csodás győzelmet követően. 

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Yvette Broch Stine Oftedal Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi: az Érd dán átlövőt kaphat cserébe Gonzálezért

2018-02-15 11:01:20

A Kisalföld úgy tudja, hogy Anne Mette Hansen, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának 23 éves dán balátlövője a következő szezont az Érdben tölti.

Érd kézilabda női kézilabda kézilabda átigazolás Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézi: Kristiansen klubrekordért igazolt a Győri ETO-hoz

2018-02-13 13:22:04

Sztárigazolásokat jelentett be a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata hétfőn, a 27 éves norvég Veronica Kristiansen elengedéséért klubrekordot jelentő összeget kap jelenlegi együttese, a dán FC Midtjylland. Elképzelhető, hogy a szintén balátlövő Anne Mette Hansen kölcsönbe kerül a következő szezonra, míg a magyar csapat esetében még nem dőlt Ambros Martín vezetőedző sorsa.

női kézilabda kézilabda átigazolás Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen Ambros Martín

Női kézi: jól halad a győri átlövő felépülése

2017-12-01 15:03:25

Anne Mette Hansen felépülése jól halad, a jövő hónapban már vissza szeretne térni a pályára. A női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC dán légiósa még a szeptemberi, Siófok elleni bajnokin szenvedett térdsérülést.

női kézi NB I Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézilabda: Győrben gyógyul tovább a dán balátlövő

2017-10-11 13:51:20

Hamarosan Győrben folytatja a rehabilitációt Anne Mette Hansen, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának dán balátlövője, aki szeptember 21-én a Siófok elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést.

női kézilabda Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézi: a dán szövetség ezt írja a győri átlövő sérüléséről

2017-09-24 10:53:06

Mint szombaton megírtuk, térdsérülést szenvedett Anne Mette Hansen, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának balátlövője a Siófok elleni bajnoki mérkőzésen. A dán szövetség pontosabb képet is festett a 23 éves játékos sérüléséről.

női kézilabda Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézi: térdsérülés miatt kihagyás vár a Győr átlövőjére

2017-09-23 21:27:27

A Győri Audi ETO KC dán légiósának, Anne Mette Hansennek kényszerpihenőt írtak elő az orvosok, miután a Siófok elleni bajnokin (31–20) térdsérülést szenvedett – áll a győriek közleményében.

női kézilabda női kézi NB I Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézi: elkezdte a Győr – egy képen Oftedal, Hansen és Althaus

2017-07-28 16:36:11

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata is megkezdte a felkészülést a következő szezonra, a három új szerzemény, a norvég Stine Bredal Oftedal, a dán Anne Mette Hansen és a német Anja Althaus is csatlakozott a társaihoz.

női kézilabda Stine Bredal Oftedal Győri ETO Anne Mette Hansen Anja Althaus

Női kézi: Hansent bejelentették Győrben, Görbicz hosszabbított – hivatalos

2017-02-16 13:27:29

A Győri Audi ETO sajtótájékoztatón számolt be a jövő évi keretét érintő legújabb változásokról. A korábbi híreknek megfelelően hivatalosan is bejelentették, hogy a nyártól csatlakozik a kisalföldi kézilabdacsapathoz a dán Anne Mette Hansen, aki három évre írt alá. Görbicz Anita két esztendővel meghosszabbította idény végén lejáró szerződését az ETO-val, és Kiss Éva szintén az együttest erősíti a következő szezonban is. Stine Bredal Oftedallal közel áll a klub a megállapodáshoz, az viszont eldőlt, hogy Tomori Zsuzsanna a szezon végén távozik. 

női kézilabda kézilabda átigazolás Tomori Zsuzsanna Stine Bredal Oftedal Kiss Éva Görbicz Anita

Kézi: Győrben ma bejelenthetik Oftedalékat, Tomori távozik

2017-02-16 06:48:39

Minden bizonnyal a norvég Stine Oftedal és a dán Anne Mette Hansen szerződtetését is bejelenti csütörtökön a Győri Audi ETO kézilabdacsapata, amellyel Kiss Éva és Görbicz Anita is szerződést hosszabbít, Tomori Zsuzsanna viszont a nyáron távozik a klubtól.

kézilabda Tomori Zsuzsanna Stine Oftedal Győri Audi ETO KC Győr kézilabda Anne Mette Hansen

Női kézi: a Győrrel hírbe hozott Hansen felbontja a szerződését

2017-02-13 21:09:35

Mint arról beszámoltunk, helyi sajtóhírek szerint Anne Mette Hansen, a dán női kézilabda-válogatott 22 éves balátlövője idén nyáron a Köbenhavn Handboldtól a Győri Audi ETO-hoz igazolhat. Azóta fejlemény, hogy biztossá vált, Hansen nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, tehát egy évvel a lejárta előtt felbontja érvényes szerződését.

női kézilabda kézilabda átigazolás Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen

Női kézi: Orbán és Tóth Győrből Kisvárdára igazol – sajtóhír

2017-02-09 16:43:34

Helyi sajtóértesülés szerint Orbán Adrienn és Tóth Gabriella a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a Kisvárdához igazol, és az NB I utolsó előtti helyén álló csapatot erősíti az idény végéig.

kézilabda átigazolás Tóth Gabriella Tomori Zsuzsanna Stine Oftedal Sandra Toft Orbán Adrienn

Női kézi: dán válogatott átlövővel hozták szóba a Győrt

2017-02-05 19:43:20

Dán sajtóhír szerint Anne Mette Hansen, a dán női kézilabda-válogatott 22 éves balátlövője idén nyáron a Köbenhavn Handboldtól a Győri Audi ETO-hoz igazolhat.

női kézilabda kézilabda átigazolás Köbenhavn Handbold Győri Audi ETO KC Anne Mette Hansen