Női kézi BL: hiányzik-e Győr Anne Mette Hansennek?

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.09.10. 08:41
Hat idény után váltott a nyáron klubot Anne Mette Hansen, aki Győrből a Metzhez igazolt. Azonban gyorsan visszatért Magyarországra, hiszen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában új csapata az FTC otthonában lépett pályára. A franciák 38–25-ös győzelme után beszélgetett az NSO Tv a győriek korábbi csapatkapitányával. 

„Jól érzem magam a Metznél, bár nyilvánvalóan sok az új dolog és franciául sem beszélek. Ezek okoznak némi plusz stresszt, de élvezem az edzéseket és azt a kézilabdát, amelyet játszunk” – felelte Anne Mette Hansen érdeklődésünkre, s azt is elárulta, hiányzik-e neki Győr. A válasz kiderül a videónkból, ahogy az is, hogy miért volt különleges számára, hogy nyerni tudtak a Ferencváros otthonában. Emellett azt is elmondja, milyen nadrágszoknyában kézilabdázni.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
1. FORDULÓ
B-CSOPORT
FTC-RAIL CARGO HUNGARIA–METZ HANDBALL (francia) 25–38(13–19)
Érd, 1400
néző.V:Barysas, Petrusis (litvánok)
FTC:Janurik – MALESTEIN9 (3),Tomori, Edwige, Cvijics1,Bölk3,MÁRTON G.4.Csere:Böde-Bíró B. (kapus), Lekics3 (1),Klujber4,Simon P., Bordás1,Deszpotovics.Edző:Martin Albertsen
METZ:DEPUISET – Granier3,VINTER-BURGAARD3,Jörgensen2,BOUKTIT4,A. M. HANSEN5,VALENTINI9. Csere:SAKO (kapus), Brkic2,Mlamali1,Chambertin3,Grijseels2,Le Blevec1,Jacques2,Golvet1. Edző:Emmanuel Mayonnade
Az eredmény alakulása. 3. perc:0–2.8. p:1–5.18. p:8–12.21. p:10–13.28. p:11–18.39. p:17–27.48. p:20–32
Kiállítások:10, ill. 10 perc
Hétméteresek:7/4, ill. 1/0
MESTERMÉRLEG
Martin Albertsen:– Nagyon jól játszott az ellenfél, igazából minden hibánkat megbüntette. Csalódott vagyok, hogy így mutatkoztunk be. Pénteken nagyon jól edzettek a lányok, az eddigi bajnoki meccseinken is jól játszottunk, ezúttal azonban minden rosszul alakult, ami csak lehetett. Talán csak rossz napunk volt, de örülök, hogy jövő héten már újabb nehéz meccseket játszunk, mert megmutathatjuk, hogy sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek.

Emmanuel Mayonnade:– Természetesen nagyon boldog vagyok a győzelmet követően. Tudni kell, hogy július tizedikén a francia válogatott miatt hat játékossal kezdtük el a felkészülést, két hónappal később pedig itt vagyunk, és ilyen eredményt értünk el ebben a légkörben. Nem tudtam, mire is számítsak, nemcsak azért, mert a Fradinak új edzője van, hanem mert szerdán még bajnokit játszottunk. Büszke vagyok a csapatomra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik