Norwich City 0:1 Middlesbrough!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.04.19. 09:04
A lehető legfontosabb meccset bukta el a csapat a feljutásért, ráadásul hazai pályán. Alex Neil a lehető legerősebb összeállítását küldte...

A lehető legfontosabb meccset bukta el a csapat a feljutásért, ráadásul hazai pályán.A lehető legfontosabb meccset bukta el a csapat a feljutásért, ráadásul hazai pályán.

Alex Neil a lehető legerősebb összeállítását küldte pályára, amely így nézett ki: Ruddy-Olsson,Bassong,Martin,Whittaker-Johnson(78' Hooper),Dorrans(62' Grabban),Hoolahan(78' Redmond),Tettey, Howson-Jerome.

Albert Adomah (left) celebrates after Middlesbrough take an early lead against promotion rivals Norwich

Padon maradt: Rudd, O'Neil, Vadis és Ryan Bennett.

A meccs úgy kezdődött, ahogy az várható volt, a Norwich kezdeményezett. A Norwich ez után kezdeményezett tovább, de az első félidőben mutatott 64%.os labda birtoklás nem hozta meg az áttörést.

A második félidőben a Norwich még jobban támadott és a Boro szinte csak kontrákra rendeződött át. A statisztika is nagy fölényről árulkodik: 20 kapura lövés a Norwich-nak, 9 a Boro-nak.

Kaput találó lövéseknél 3:2 a Boro javára, szögleteknél 14:7 a Norwich javára és a szabálytalanságoknál 13:7 a Boro javára.

Tempers flared in the dying embers of the match as both sets of players got to grips with one anotherA labdabirtoklást a Norwich 69%-al zárta.

A meccs után a két menedzser így vélekedett: "A Play-Off nézki nekünk a legvalószínűbbnek, de sosem lehet tudni, hogy mi történik a labdarúgásban."

"Azt kell csinálnunk, hogy irányítsuk a következő 2 meccset és megnyerjük."-mondta szűkszavúan Neil.

Aitor Karanka így látta a mérkőzést: "Nincs annyi csatárunk, mint a többi csapatnak (főleg a Watford, Norwich, Bournemouth hármasra gondolt). Ez a győzelem létfontosságú volt nekünk."

"Van két meccsünk és várnunk kell arra, hogy a Bournemouth, vagy a Watford hibázzon. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra."

"Jelenleg 25 játékosom küzd minden egyes labdáért és amikor a legjobb teljesítményt nyújtják, akkor érdemlik meg a Premier ligát."

"Sokan játszottak az előző szezonban a Premier ligában, de néhányan meg a Liga Obe-ból és Liga Two-ból jöttek. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra. Megtettük a dolgunkat és most várunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik