Kritikus értékelés a Chelsea elleni zakó után!

norwichfc | 2012.10.07. | 20:10

Most, kivételesen osztályozásra kerül sor. A játékosok teljesítményét osztályoztam a Chelsea meccs után. A megszokott meccs összefoglaló...


Hirdetés

Most, kivételesen osztályozásra kerül sor. A játékosok teljesítményét osztályoztam a Chelsea meccs után.

A megszokott meccs összefoglaló helyett most jöjöjn a játékosok egyenkénti osztályozása. 1-10-ig probáltam értékelni a játékosok teljesítményét.

John Ruddy: 5/10. A 4 gólrol nem tehetett, ezen kívül ahogy tudott védett. Körülbelül 3-4 alkalommal sikerült hárítania.

Russell Martin: 5/10. Folyamatosan 2 Chelsea játékossal találta magát szembe. Nagy hibát ettől függetlenül nem csinált nagy ostobaságót. Robotolt és próbált küzdeni. A meccsen ennyire telt neki.

Leon Barnett: 3/10. Nem meglepő ha azt mondom mind a négy chelsea gól az ő oldaláról történt. Itt-ott légi csatát nyert Torres-sel szemben, de túl gyakran kikapcsolt a játékból, ezzel teret és gólhelyzetet biztosított a Chelsea-nek. A meccs leggyengébje címet ő érdemelte ki.

Sebastien Bassong: 5/10. Ő nyugodtabban játszott a meccs allatt. Jó partner lehet a védelem tengelyében. Bár azt tegyük hozzá, hogy a Chelsea játékosok fürgébbek és gyorsabbak voltak mint ő.

Javier Garrido: 3/10. Az első kapott gólnál nagy területet hagyott maga mellett. A támadásokat alig segítette. Mata-val nem igazán birt.

Bradley Johnson: 6/10. Az egyik legjobban teljesítő játékos volt (Hughton a 68. percben lehozta). Igyekezett Grant Holt-ot megjátszani, támadni és ezek mellett sokat futott a pályán.

Jonny Howson: 4/10. Ez nem az ő napja. Bár ő is sokat futott, de nem birta azt a sebességet elérni, mint a többiek.

Elliott Bennett: 5/10.  Támadásoknál nem igazán jeleskedett, de annál többet segítette a védekezést.

Wes Hoolahan: 6/10. A 4-4-1-1-es taktikánál ő volt az aki  Holt mögött játszott és próbált labdákat szerezni a középpályán. Igyekezz támadni ő is, de ő se tudott soakt hozzá tenni a meccshez.

Alexander Tettey: 3/10. Lehet hogy a kupa meccsen a Doncaster ellen jól játszott, de a Chelsea nem Doncaster szintű! A 19-ik percben elképesztően mellé fejelt, majd a érkező labdára előbb Holt-ot, majd Bradley Johnson-t zavarta meg. Rengeteget kell még fejlődnie.

Grant Holt: 7/10. Holt kezdi vissza nyerni a formáját. Legutóbb a Pool-nak betalált, most a Chelsea ellen is sikerült egy szép kapás lövést követően. Holt-nak volt egy pár helyzete. Jól játszott és jól tartotta a labdát. Ő szerezte meg a vezetést a meccs elején. Remélhetőleg lendít majd a csapaton. 77 percet volt a pályán.

A csere játékosokat nem értékelem ugyanis tiszta felesleges. A következő meccsünk október 20-ikán lesz. Hazai páylyán fogadjuk az Arsenal csapatát.

norwichfc

Címkék

Friss kommentek

Blogarchívum