Távozási pletykák!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 10:08
Valószínűleg már csak 1 játékos érkezik a csapathoz, szóval inkább nézzük, ki az, aki távozhat. A Sheffield United Michael Turner-ért érdeklődik!...

Valószínűleg már csak 1 játékos érkezik a csapathoz, szóval inkább nézzük, ki az, aki távozhat.Valószínűleg már csak 1 játékos érkezik a csapathoz, szóval inkább nézzük, ki az, aki távozhat.

A Sheffield United Michael Turner-ért érdeklődik! Alex Neil érkezésével Turner negyedik számú hátvéd lett Bassong, Martin és Ryan Bennett után.

Neil az előző szezonban kölcsön is adta a Fulham-nek, de úgy fest, hogy Turner marad a negyedik számú hátvéd.

Egyébként a Sheffield United-en kívül a Rotherham United is vinné Michael-t.

Alex Neil lenyilatkozta, hogy amennyiben Mattia Destro aláír a Norwich City-hez, Ricky van Wolswinkel, vagy Hooper távozhat kölcsönben.

Ricky a felkészüléseken mindig mutat valamit, de a bajnokikon rém gyenge. Hooper harmadik számú csatár és valószínűbb lenne Ricky távozása.

Hooper-ért egyébként a Celtic érdeklődik, ráadásul a csatár fizetése is magas (heti 32 000 angol font). Ha kölcsönadná a Norwich, értelemszerűen kivásárlási záradékkal kéne tennie.

Lafferty valószínűleg megkapja Alex Neil-től az esélyt, de nem lenne senki sem meglepve, ha Josh Murpy, Reece Hall-Johnson, Conor McGrandles, Cameron King és Louis Thompson közül valamelyik is kölcsön lenne adva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik