Alex Neil: Senki sem akar a Norwich City-hez jönni!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 16:08
A Stoke city elleni meccs előtt Alex Neil-t kérdezték az átigazolásokról, de most kivételesen szűkszavúan fogalmazott. Alex Neil már korábban...

A Stoke city elleni meccs előtt Alex Neil-t kérdezték az átigazolásokról, de most kivételesen szűkszavúan fogalmazott.A Stoke city elleni meccs előtt Alex Neil-t kérdezték az átigazolásokról, de most kivételesen szűkszavúan fogalmazott.

Alex Neil már korábban rájött, hogy nehéz a Norwich-hoz hozni bárkit is. Legutóbb a Wolves csatárjáért, Benik Afobe-ért érdeklődött, de rajta kívül még a Napoli-ban játszó Kalidou Koulibaly-ért is bejelentkezett. Ugyan akkor Neil boldog, hogy megtudták vitatni a Hooper és a van Wolfswinkel ügyet.

Felmerült azt is, hogy Hooper visszakerül a Celtic-hez, de akkor a Celtic-nek Leigh Griffiths-et kellet volna adnia.

"Ami azt illeti, nem volt érdeklődés Gary Hooper iránt. Nem volt sok spekuláció a médiában, de ha valami konkrét van, azt kommentálnunk kell."-mondta Neil az EDP-nek.

Neil beismerte, hogy érdeklődött a Wolves csatárjáért, de Koulibaly-t már nem kommentálta. Szerinte minden játékos egy lehetőséget tartogat.

Neil továbbá beszélt van Wolfswinkel-ről is, szerinte nem épül új csapat Norwich-ban.

"Ricky megérti a helyzetet. Jó néhány alkalommal leültem vele és elbeszélgettünk. Ő minden nap az első csapattal készül és néhány percet az U21-ben játszik. Az ügynöke részéről nem volt vitánk, az ő (mármint Ricky-é) feladata, hogy megtalálja magát az első csapatban. Keményen edz és próbál fejlődni a játékban."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik