Tony Andreu jött, Dorrans a héten kölcsönbe jöhet!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 10:02
Bár az átigazolás utolsó napján Neil tagadta, hogy bárkit is igazolna, végül egykori játékosát, Tony Andreu-t hozta a Norwich-hoz. Állítólag...

Bár az átigazolás utolsó napján Neil tagadta, hogy bárkit is igazolna, végül egykori játékosát, Tony Andreu-t hozta a Norwich-hoz. Állítólag a héten Dorrans-ot kölcsönvehetjük a West Brom-tól.Bár az átigazolás utolsó napján Neil tagadta, hogy bárkit is igazolna, végül egykori játékosát, Tony Andreu-t hozta a Norwich-hoz. Állítólag a héten Dorrans-ot kölcsönvehetjük a West Brom-tól.

Tony 1988 május 22-én született Franciaországban. Bár a Monaco ifiakadémiáján nevelkedett, de első profi szerződését a francia alacsonyabb osztályban szereplő Chenois-nál írta alá.

Nem tudni, hogy itt meddig játszott, de ezután 2009-ben a svájci Stade Nyonnais-hoz került.

Amikor Svájcban játszott, egy érdekes dolog derült ki Tony-ról. Könyveket olvas, mert nagy rajongója a könyveknek és verseket ír.

Tony így kommentálta ezt az egészet akkor: "Csomó szabadidőm van. Szeretek olvasni, függetlenül attól, hogy thriller, krimi vagy valamilyen filozófiai témájú. Nem rég vettem egy könyvet a francia történelemről. Néha leveleket írok és megjegyzem a vonatkozó részeket, amiket a könyvekben olvastam."

Tony 2012 júniusában csatlakozott a skót Livingston-hoz. A svájci csapatnál 77 bajnoki meccsen 10 gólt szerzett.

Bár a Livingston David Luongo-t is elhozta a svájciaktól, igazából csak Tony tudott érvényesülni, mert 2013-ban mindketten távoztak és David a mai napig nem talált csapatot.

Tony távozása azért sem volt meglepő, mert az akkori sport igazgató (jelenleg a Celtic asszinsztense) John Collins lányával összeállt és a mai napig is együtt vannak.

A Livingston-ban 33 bajnoki meccsen 7 gólt szerzett.

2013 augusztus elsején egy évre írt alá a Hamilton-hoz, de 2014 márciusában újabb két évvel meghosszabbította azt.

A 2013/2014-es szezon végén a bajnokság álom csapatába is bekerült.

Igazán jól ment neki a Hamilton-nál. 58 bajnoki meccsen 25 gólt szerzett és a mostani szezonban ő volt a csapat házi gólkirálya.

Nem csak a középpálya bármelyik részén, de csatárként is megállja a helyét. Tony-t 1,17 millióért hoztuk el.

További hír, hogy Dorrans-ot kölcsönvehetjük a West Bromwich-tól egésze a szezon végéig. Rajta kívül még Kevin Vogt-ot is kölcsönvehetjük aki jobb hátvédként és védekező középpályásként is bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik