Adams lemondott! Ki lehet az utód?

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2015.01.05. 17:01
A hullámzó teljesítmény miatt Neil Adams lemondott a posztjáról. A blog kivizsgálja, hogy a fogadó irodák szerint megnevezett legesélyesebb 5...

A hullámzó teljesítmény miatt Neil Adams lemondott a posztjáról. A blog kivizsgálja, hogy a fogadó irodák szerint megnevezett legesélyesebb 5 menedzser közül ki az, akit érdemes lehet kinevezni a kanáriak élére.A hullámzó teljesítmény miatt Neil Adams lemondott a posztjáról. A blog kivizsgálja, hogy a fogadó irodák szerint megnevezett legesélyesebb 5 menedzser közül ki az, akit érdemes lehet kinevezni a kanáriak élére.

Adams távozása után ideiglenesen Mike Phelan irányítja a csapatot addig, amíg a vezetőség meg nem találja a megfelelő utódot.

Mike Phelan

A legtöbben őt szeretnék, mivel játékosként 156 bajnoki meccsen szolgálta a kanáriakat.

Ferguson jobb keze volt 5 évig, de ez inkább hátrány. Martin Jol-nak volt egy nyilatkozata (ITT) ahol Ferguson segítőit kritizálta.

Jó meglátása van, mert René Meulesteens nem ért el sikereket edzőként és bár Carlos Queiroz Iránja azért már jobb nem is lehetne, de azért várjuk ki, hogy mi lesz.

Phelan már az 1995/96-os szezonban is a Norwich edzői stábjában dolgozott. Akkor Gary Megson segédedzője volt.

Tim Sherwood

Játékosként 1989-től '92-ig játszott a kanáriaknál. Edzői karrierje nem nagy. Nem egész fél évig irányította a Tottenhamot, ahol 14 győzelem, 4 döntetlen és 10 vereség lett a mérlege.

Az angol sajtó szívesen dobja be az ő nevét, ha megüresedik egy menedzseri szék.

Ian Culverhouse

Egykori játékosunk és segédedzőnk. 2014 április 15-én menesztették őt és Gary Kansa-t, mert túl aggresszívak voltak a játékosaikkal.

Karl Robinson

Ő neki kivételesen eddig semmi köze nem volt a Norwich-hoz. Jól ismeri Sam Allardyce-t, mert a Blackburn-nál Sam segédje volt, de Paul Ince munkáját is segítette az MK Dons-nál.

2010-től irányítja a harmadosztályú MK Dons-t.

Lawrie Sanchez

Ő neki se volt még köze a Norwich City-hez. 1994-től edzősködik.

Három évig az Észak Ír válogatottat is irányította, de több mint fél évig a Fulham-nél is edzősködött.

Legutóbb a ciprusi Apollon Smyrni-nél dolgozott, ahol 2014 április 22-én menesztették. Cipruson nagyon gyenge eredménnyel zárta: 8 győzelem, 7 döntetlen és 12 vereség.

Lapzárta után biztossá vált, hogy Mike Phelan irányít átmenetileg! Szóval rácáfolhat az előbb írt kritikára. Ha nem ő lesz akkor Tim Sherwood és Ian Culverhouse is megfelelő lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik