Kezdődnek a pletykák!

Vágólapra másolva!
2014.12.17. 14:12
Lassan elérkezik a téli átigazolási időszak, de már most is lehet olvasni különböző pletykákról. Seb Bassong sorsa kérdéses, mert valahol...

Lassan elérkezik a téli átigazolási időszak, de már most is lehet olvasni különböző pletykákról.Lassan elérkezik a téli átigazolási időszak, de már most is lehet olvasni különböző pletykákról.

Seb Bassong sorsa kérdéses, mert valahol arról írnak, hogy a Watford meghosszabbítaná a kölcsönszerződését a szezon végéig, de van ahol azt lehet olvasni, hogy a Watford már januárban végleg meg is venné a középhátvédet.

A ifjú Birmingham City-s szélső Demarai Gray nevét is bedobták, mint lehetséges érkező.

Állítólag a Liverpool érdeklődést mutat a Ruddy-Redmond kettősért. A kínált összeg 18 és 20 millió között lehet.

HA Redmond távozik, akkor Elliott Bennett-et visszarendelheti a klub. Érdekesség, hogy E. Bennett a napokban csak annyit nyilatkozott, hogy az ő sorsa a klub kezében van.

Nem csak Elliott Bennett térhet vissza Redmond esetleges távozásánál, hanem Jacob Murphy is, igaz ő csak februárban jönne vissza.

Scott Sinclair neve is felmerült. Azt világosan lehet látni, hogy Adams olykor nem is játszat szélső játékost, így nem csoda, hogy most a szélsők nevével dobálóznak.

Scott Sinclair is Redmond esetleges távozásával érkezhet, de az is lehet, hogy csak kölcsönben, mert a Manchester City-nél heti 60 000 angol fontot keres és ennyit nem valószínű, hogy a Norwich finanszírozna. Pláne nem egy olyan játékosért aki 2012 szeptembere óta csak 20 bajnoki meccsen lépett pályára.

Becchio-t a Rotherham végleg megvenni, Ricky pedig lenyilatkozta, hogy nem akar visszatérni. Conor McGrandles-t valószínűleg kölcsönadjuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik