Becchio lehet a Rotherham gólfelelőse!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.12.28. 11:12
A Rotherham menedzsere szerint a kölcsönvett Becchio lehet a megoldás a gólszerzésben. A Rotherham-nak kölcsönadott csatár két hónapig sérüléssel...

A Rotherham menedzsere szerint a kölcsönvett Becchio lehet a megoldás a gólszerzésben.A Rotherham menedzsere szerint a kölcsönvett Becchio lehet a megoldás a gólszerzésben.

A Rotherham-nak kölcsönadott csatár két hónapig sérüléssel bajlódott, ez meg is látszott a Rotherham játékában. A távollétében a kis csapat nem szerzett sok gólt. A Rotherham menedzsere, Steve Evans szerint Becchio lehet a megoldás a gólszerzésben.

"Majd meghozom a döntést."-kezdte Evans. "Ő ide szerződött, azt hiszem január első vagy második hetéig."

"Már beszéltem Luciano-val és ha rendszeresen lesz alkalmas akkor visszajöhet."

"Meghozzuk majd a döntést, de nyilvánvaló, hogy a szakértelem az útmutató. A Norwich City figyelembe veszi az orvosi szakértelmet, de ez csak akkor lenne jobb, ha az orvos csoport rajtam keresztül vezetne."

"Szeretnénk ha visszajönne, de ez nem azt jelenti, hogy ő az egyetlen csatár a Rotherham-nál."

A Rotherham csapata csak 20 gólt szerzett 23 forduló alatt. Ennél kevesebbet csak a Sheffield Wednesday és a Blackpool szerzett.Becchio 2 gólnál jár, de a Rotherham házi gólkirálya a már 31 éves Alex Revell, aki eddig 4 gólt szerzett.

"Mink szeretnénk egy góllövőt. Ha szeretnél hetente 20 000, 25 000 angol fontot fizetni akkor kapsz egy góllövőt. Bár nem vagyunk az a klub, de arra gondolunk, hogy megtudjuk csinálni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik