A Falkirk tulaj megszólalt Conor McGrandles eladásáról!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.10.19. 21:10
Az átigazolási szezonban a Norwich City igazolt egy játékost Gary Holt előző klubjától, a skót Falkirk-tól. A Falkirk rajongói dühösek a klub...

Az átigazolási szezonban a Norwich City igazolt egy játékost Gary Holt előző klubjától, a skót Falkirk-tól.Az átigazolási szezonban a Norwich City igazolt egy játékost Gary Holt előző klubjától, a skót Falkirk-tól.

A Falkirk rajongói dühösek a klub elnökre Martin Ritchie-re, mert a klub rekordot jelentő 1 millió fontért eladtaConor McGrandles-t. Augusztus végén több szurkoló is kikezdte Peter Houston-t és Martin Ritchie-t.

Nem csak azért, mert eladták az ifjú játékost, hanem mert ezt augusztus végén tették, tehát nem érkezett a helyére pótlás. Nyilván a klub az ifiakadémiájáról próbálja majd pótolni a középpályást.

A még csak 19 éves játékos a két év alatt több mint 60 meccsen léphetett pályára és összesen 7 gólt sikerült szereznie.

A tavalyi szezonban is fontos szerepe volt a támadások építésében, de a klub elnök ragaszkodik a döntéséhez.

"Már nem kell eladnunk senkit, mert Stephen Kingsley júniusba a Swansea-hez csatlakozott és ez anyagi biztonságot adott a következő szezonokra."

"A Norwich párszor jött és végül azt mondták, hogy azt kapsz amit akarsz."

"A végén jött egy nagyon jó üzlet Conor-nak és a Falkirk-nak. Ez volt a legnagyobb kifizetés egy játékosért a klub történelme során."

"Ez a klubnak anyagi biztonságot adott és lehetővé teszi, hogy más dolgokba is bele kezdjünk. Hónapról hónapra kerestük, hogy hogyan jöhet ide készpénz és végül idén jött a készpénz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik