Helyzetjelentés Abu Dhabiból!

2520162 25201622520162 2520162
Vágólapra másolva!
2013.02.20. 21:02
Először is Chris Hughton leszögezte, hogy Abu Dhabiban való edzőtáborozás nem nyaralás hanem felkészülés a következő fél-szezonra. Hughton...

Először is Chris Hughton leszögezte, hogy Abu Dhabiban való edzőtáborozás nem nyaralás hanem felkészülés a következő fél-szezonra.Először is Chris Hughton leszögezte, hogy Abu Dhabiban való edzőtáborozás nem nyaralás hanem felkészülés a következő fél-szezonra.

Hughton még azt is elmondta, hogy reméli, hogy ez a lehetőség segíti a csapat összpontosítását illetve, hogy a csapat végre megtörje a góltalansági szériát (6 meccsen szerzett 1 gól).

Míg a rajongóknak Norfolk-ban kénytelenek elviselni az egy számjegyű hőmérsékletet addig a játékosok és a stábtagok viszont a meleg Közel-Keleten alapoznak.

"A stadion füve nagyon jó minőségű és ez lehetővé teszi a kemény edzést" nyilatkozta a Zayed Sports City Stadium-ról Hughton.

"Mi egy nagyon nehéz időszakon mentünk át az év elején, aztán viszont jött egy nagyon jó periódus ahol veretlenek maradtunk 10 meccsen"-mondta Hughton.

"Mindenki reménykedünk egy hasonló jó eredményben és ki kell, hogy jelentsem ,hogy dolgozunk minden szempontból. Persze vannak olyan meccsek amikhez kell egy kis szerencse."

"Nagyon keményen dolgoztunk itt, de azért engedélyeztük a fiúknak egyik délután, hogy elmenjenek golfozni."

"Még van hátra 12 meccsünk és a célunk a kiegyensúlyozott, eredményes játék. Be kell bizonyítsuk a helyünket ebben a bajnokságban."" nyilatkozta Hughton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik