Videó: női pólósaink javában készülnek a pénteken rajtoló Eb-re

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.02. 14:25
A magyar női vízilabda-válogatott nagyban készül a pénteken kezdődő Európa-bajnokságra. A magyar szövetség hivatalos Facebook-oldala kitett egy videót, amelyen a lányok edzéseibe pillanthatunk bele.

A magyar válogatott az új, kétdivíziós lebonyolítási rend alapján pénteken a görögök ellen kezdi meg szereplését a kontinenstornán (20.30 óra), aztán szombaton a hollandokkal (19.00), vasárnap a horvátokkal csap össze (20.00) az A-csoportban, amelyben nem tud kiesni. Ha az első két hely valamelyikén végez, akkor negyeddöntős, ha a harmadik vagy negyedik helyen zár, akkor nyolcaddöntőt játszik.

Az Eb-t január 5. és 13. között rendezik, a mieink úgy szerezhetnek olimpiai kvótát, ha a két, már biztos párizsi résztvevőt, a spanyol és a holland csapatot leszámítva a legjobbak lesznek.

A MAGYAR EB-KERET
Kapusok: Magyari Alda (UVSE), Neszmély Boglárka (FTC)
Mezőnyjátékosok: Faragó Kamilla (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Keszthelyi Rita (CN Mataró– Spanyolország), Kuna Szonja (FTC), Kurucz-Gurisatti Gréta (FTC), Leimeter Dóra (FTC), Mahieu Geraldine (Dunaújváros), Parkes Rebecca (Eger), Rybanska Natasa (UVSE), Szabó Nikolett (Dunaújváros), Szilágyi Dorottya (Eger), Tiba Panna (UVSE), Vályi Vanda (FTC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik