A Murphy ikertesók első profi szerződése!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.01.05. 08:01
A Norwich City klub örömmel jelenti be, hogy Jacob Murphy és Josh Murphy aláírhatták első profi szerződésüket. A játékosok két és fél éves...

A Norwich City klub örömmel jelenti be, hogy Jacob Murphy és Josh Murphy aláírhatták első profi szerződésüket.A Norwich City klub örömmel jelenti be, hogy Jacob Murphy és Josh Murphy aláírhatták első profi szerződésüket.

A játékosok két és fél éves szerződést írtak alá, tehát a 2014/15-s szezon végéig. Plusz 1 év opcióval.

Az ikertestvérek Neil Adams U18-as csapatától egészen Scott Marshall U21-s csapatát is megjárták és játékukkal bekerültek az Angol U18 és U19-es válogatottba is.

"El vagyok ragadtattva, hogy a Jacob és Josh bebiztosította jövöjét a Norwich city klubnál."-mondta Hughton róluk.

"Megmutatták, hogy nekik nagy potenciáljuk van és ezt a szerződsét a kemény munkájuknak köszönhetik."

Josh szólalt meg először a szerződés megkötése után:

"Jacob és én keményen dolgoztunk és ezeket a szerződséseket jutalmazták nekünk. Most csak szeretnénk felmenni az első csapathoz."

"Sok munkánk ment bele. Az edzések után rengeteg extra edzésünk volt és ha kaptunk egy kis szabadidőt, mi a csak gyakoroltunk, gyakoroltunk és gyakorolutunk."

Ezt követően Jacob is megszólalt: "Ez a legnagyobb nap az életemben. Ez egy nagyon jó eredmény számomra és Joshnak egyaránt, úgyhogy örülünk."

"Josh tavaly nagyon jó volt és a Capital One Cup-on, a Doncaster ellen már leülhetett a cserepadra, majd mindkettőnk játszahatott az angol válogatottban. Ez egy nagyszerű mód, hogy a 2013-at aláírással kezdjük."

Josh a menedzserről is ejtett pár szót. "Chris Hughton sokat segít. Ő tényleg szereti a fiatal játékosokat és adott nekünk egy nagy lehetőséget, hogy a csapatban lehetünk és ezért hálásak vagyunk."

A két jákos 1995 február 24-én Londonban született.

Josh ball lábas és a csatárként és ball szélsőként is bevethető.

Jacob mindkét lábával tud jól játszani és a középpálya közepén és a ball szélén bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik