Grant Holt álma az angol válogatott

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.03.27. 21:03
A Norwich City jelenlegi házi gólkirálya és egyben csapatkapitánya, Grant Holt formáját látva megvan azaz esély, hogy bekerüljön az angol válogatottba...

A Norwich City jelenlegi házi gólkirálya és egyben csapatkapitánya, Grant Holt formáját látva megvan azaz esély, hogy bekerüljön az angol válogatottba és hogy ott legyen a 2012-es Európa-bajnokságon.A Norwich City jelenlegi házi gólkirálya és egyben csapatkapitánya, Grant Holt formáját látva megvan azaz esély, hogy bekerüljön az angol válogatottba és hogy ott legyen a 2012-es Európa-bajnokságon.

A 30 éves csatárnak nehéz dolga lesz, hiszen a 23 fős kerethez sok csatár kiván csatlakozni.

Íme a lista, mely csatárok lehetnek ott az Eb-n: Wayne Rooney biztosan; Danny Welbeck, Fraizer Campbell, Daniel Sturridge, Darren Bent, Jermaine Defoe, Bobby Zamora, Gabriel Agbonlahor, Andy Carroll és Peter Crouch.

A kanáriak kapitánya nem hiszi, hogy fog játszani a válogatottban, mondván, hogy kisebb klubban játszik, és ez csökkenti az esélyeit.

Remélem, hogy nem ez a helyzet - mondja ellenben Holt.

Nem számit, hogy hol játszol, lehetőséget kaphatsz, hogy játssz az országodért. Nézd meg Steve Bullt, ő a Wolverhampton játékosa volt, vagy David Nugent-et, aki a Preston játékosaként szerepelhetett a válogatottban.

Ez a célom, és én biztosan készen állok. Nem várom a telefont minden pillanatban, de az az álmom, hogy bekerüljek a válogatottba. Fantasztikus lenne, de nem rajtam múlik. Én csak annyit tudok tenni, mint eddig. Gólt szerzek a Norwichnak.

Ha már angol válogatott, akkor tennék róla egy kis megemlítést.

A legtöbb médiainformáció a Tottenham Hotspur menedzserét, Harry Redknappet említi, mint lehetséges befutót a válogatott kispadra. A minap a Wolves és az angol válogatott ex-menedszere, Glenn Hoddle is úgy nyilatkozott, hogy az Eb után szivesen vállalná az angol válogatott irányítását.

Átmenetileg Sturt Pearce van a válogatott élén, aki a Brit Olimpiai csapatot és az Angol U21-es válogatottat is irányitja.

Mit ne mondjak, eléggé kemény meló vár Holt-ra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik