NFL: teljes a körbeverés, Brady és a 14-es szám összefonódása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 16:53
null
Odell Beckhamé az év elkapása (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – LIMFÓMAGYANÚ A CHIEFS SZTÁRJÁNÁL
Eric Berry,
a Kansas City Chiefs 25 éves sztárja ebben a szezonban már nem léphet pályára. Berry mellkasában csomót találtak, az orvosok szerint rosszindulatú daganatról lehet szó, ám pontos diagnózist egyelőre nem adtak ki a játékosról. Csapata azonnal inaktiválta Berryt, és mind a Chiefs, mind az egész liga teljes támogatásáról biztosította a 25 éves söprögetőt. További sérülések itt!

19 YARD – 5466 NAPOS CSÚCSOT DÖNTÖTT MEG, DE CSAK 7 NAPIG VOLT REKORDER
Egy hete megemlékeztünk arról, hogy Melvin Gordon megdöntötte LaDainian Tomlinson egy meccsen elért 406 yardos futórekordját, amely 5466 napon át élt. Nos, a wisconsini játékos csak hét napig volt csúcstartó 408 yarddal, a hét végén Samaje Perine, az Oklahoma futója a 427 yardot tett meg a labdával a Kansas elleni 44–7-es diadal során. „Nem lesz nagy ünneplés, hazamegyek, Tom és Jerryt vagy Scooby Doo-t nézek" – mondta a meccsen öt TD-t is jegyző elsőéves. Ami a ranglistát illeti, nem történt meglepetés a héten, így továbbra is az Alabama, az Oregon, a Florida State és a Mississippi State áll az első négy, rájátszást érő helyen.

18 YARD – VAN AKI MEGLEPŐDÖTT AZ OAKLAND GYŐZELMÉN?
Ha azt nézzük, hogy a Chiefs örökmérlege 1–4 olyan csapatok ellen, akik az adott mérkőzés előtt 0–10 vagy rosszabb mutatóval álltak, s hogy ez e tekintetben a legrosszabb az NFL-ben, akkor nem is annyira meglepő a Raiders idei első sikere.

Azonban ha azt vesszük alapul, hogy e meccs előtt csak kétszer fordult elő, hogy 0–10-es vagy rosszabb csapat legyőzzön egy 0.700-as győzelmi aránnyal rendelkező gárdát, akkor máris emelkedhet a szemöldökünk. 1962-ben épp a Raiders volt az első: akkor a 0–13-mal álló Oakland legyőzte a 9–3–1-es (0.750) Boston Patriotsot. A másik ilyen együttes pedig 1997-ben a Colts (0–10) volt, amely a címvédő Packers (8–2) ellen nyert.

17 YARD – AZ NFL-BEN NINCS LEHETETLEN! IDÉN IS MEGVAN A KÖRBEVERÉS!
„Any given sunday" – tartja az amerikai mondás. Magyar tolmácsolásban ez nagyjából annyit takar, hogy az NFL-ben bármi megtörténhet (tükörfordításban a kiszámíthatatlan vasárnap lehet a megfelelő kifejezés). A leggyengébb együttes legyőzheti a legerősebb csapatot, vagy az előző idényben bajnok gárda a rájátszásról is lemaradhat a következő szezonban. Ez az NFL. Az Oakland Raiders idei első győzelmével pedig „körbeértünk", így már el lehetett készíteni az alábbi grafikát a körbeverésről. Persze ez nem ritka, csak akkor nem szokott összejönni, ha van nyeretlen vagy veretlen egyesület a ligában.

Teljes a körbeverés az NFL-ben!
Teljes a körbeverés az NFL-ben!



16 YARD – A STEELERS ELLENI SIKER ÉS A PIHENŐHÉT UTÁN HATALMAS POFON A JETSNEK – MI LESZ RYANNEL?
A New York Jets a 10. fordulóban nagy bravúrral legyőzte a Pittsburghöt, a 11.-ben pihent, a 12.-ben pedig nem Buffalóba kellett utaznia a Bills elleni idegenbeli meccsre, a nagy havazás miatt semleges helyszínen, Detroitban játszották le a mérkőzést. Nem segített: a Bills úgy győzte le 38–3-ra csoportriválisát, hogy közben egyszer sem veszítette el a labdát. Nem jó előjel Rex Ryannek, a Jets vezetőedzőjének, a Bills ugyanis ez előtt egyszer nyert vesztett labda nélkül: amikor 1990-ben 42–0-ra legyőzte a Clevelandet, a Browns kirúgta Bud Carson vezetőedzőt.

15 YARD – LYNCH SZÁZEZRES BÜNTETÉSE UTÁN VICCES INRTERJÚT ADOTT, TÁRSAI KIFIGURÁZTÁK AZ NFL-T
Marshawn Lynch, a Seattle futója 100 ezer dolláros bírságot kapott, mert többször is előfordult, hogy nem állt a sajtó rendelkezésére. A Seahawks Arizona elleni győzelmét követően azonban kész volt válaszolni mindenre. Ahogy vesszük... 22 kérdés hangzott el, ezekre összesen 50 szóval válaszolt, az egyetlen normális mondatot akkor mondta el, amikor alapítványáról esett szó. Többek között ezekre a kérdésekre válaszolt úgy, hogy „Yeah":
– Hogy van a háta?
– Kifejtené, mit gondol a mai meccsről?
– Milyen különbséget látott az Arizona védelme és más védelmek között?
– Mennyire volt fontos, hogy a negyedik negyedben csak fussanak, és lopják az időt?
– Mit vár a hálaadás napi meccstől a 49ers ellen?
– Valamit hozzátenne még az elhangzottakhoz?

A végén valaki megkérdezte, felhívhatja-e telefonon, hogy kétperces interjút csináljon vele, de Lynch éber volt: „No.”

Richard Sherman és Doug Baldwin, két csapattárs kedden a csapat sajtótájékoztatóján előre megkoreografált előadást tartott, kifigurázva a ligát. Elmondták, hogy azért nem kapnak pénzt, ha nyilatkoznak, de büntetik őket, ha nem teszik meg. Bírálták a ligát a szigorú szponzori direktívák és a csütörtöki mérkőzések miatt is, majd kérdés nélkül távoztak. Sherman utóbb bocsánatot kért, s leszögezte, valahogy üzenni akartak valahogy az NFL-nek.




14 YARD – BRADY, PATS: 14, 14, 14...
A Patriots sorozatban a 14. találkozóját nyerte meg az NFC Északi csoportjában szereplő együttes ellen (a héten a Packers ellen szerepelnek Bradyék), a szezon második felét illetően pedig tovább javította 2010 óta futó félelmetes mérlegét: 35 mérkőzésen 32 győzelem és 3 vereség.

Még durvább statisztika, hogy ezzel a sikerrel már 9–2-vel áll az együttes, vagyis ezúttal is több győzelemmel zárja a szezont, mint vereséggel. Sorozatban a 14. alkalommal!

Azt hiszik nem tudunk több 14-est? Téves! Tom Brady napra pontosan 14 évvel a bemutatkozása után lépett pályára vasárnap. Az első szereplés? 34–9-es vereség a Detroit ellen. A hétvégi: 34–9-es győzelem a Detroit ellen.

13 YARD – HIÁBA A TÖKÉLETES MECCS, BELICHICK A LEGKISEBB HIBÁT IS BÜNTETI, AZAZ HOVÁ TŰNT JONAS GRAY?
Emlékeznek még Jonas Grayre? Igen, ő az, aki a 11. játékhéten 201 futott yarddal és négy touchdownnal zárta az Indianapolis elleni rangadót a New Englandben. Ő az, akit az előző héten főcsoportja legjobbjának választottak, s a Sports Illustrated címlapjára került. És ő az, aki a Detroit ellen egyetlen pillanatot sem töltött a pályán, az oldalvonal mellől nézte végig csapata 34–9-es győzelmét, s ahogy a héten szerződtetett LeGarrette Blount két TD-t is jegyez. Gray késett a csapat pénteki edzésnapjáról, s Bill Belichick reagált. „Azt tesszük, ami megítélésünk szerint a legjobb. Most is így jártunk el” – mondta Grayről a vezetőedző. Ám Belichicket ismerve hiba lenne végleg lemondani Grayről...

12 YARD – PLAYOFF-HELYZET. AZ NFC-BEN A DÉLI ELSŐ 5–11-EL IS BEJUTHAT, MÁSOK 12–4-GYEL KIESHETNEK. AFC-BEN MEGISMÉTLŐDNE MINDEN!
Újabb pocsék hétvégét zártak az NFC déli csoportjának tagjai (erről egy bekezdéssel lejjebb bővebben olvashatnak), így az a helyzet állt elő, hogy ha most kezdődne a rájátszás, a 4–7-es mutatóval álló Atlanta úgy fogadná hazai pályán a 8–3-as Dallast, hogy csak fele annyi meccset nyert meg – ám csoportelsőként jár neki a kiváltság. A hátralévő párosítások alapján az is előfordulhat, hogy az alapszakasz végén 5–11-es mutatóval bejut egy csapat a playoffba, míg más klub 12–4-gyel kiesik, hiszen elméletileg a Cardinals, a Packers, az Eagles, a Cowboys, a Seahawks, a Lions és a49ers is eljuthat 12 győzelemig, de közülük legalább kettő biztosan lemarad a rájátszásról. Jelen állás szerint a másik wild card meccsen a Philadelphia fogadná a Seattle-t, míg az Arizona és a Green Bay lenne a két erőnyerő. Az AFC-ben a New England és a Denver őrzi az első két helyet, az első körben jelen állás szerint Indianapolis–Kansas City és Cincinnati–San Diego meccs lenne, azaz a tavalyi idényhez hasonlóan három csapat jutna be a Nyugati csoportból, és pontosan ugyanazok lennének a párosítások, mint az előző idényben, ugyanazokkal a pihenőkkel! Igaz, akkor a Denver volt az első kiemelt, és fogadta a konferencia döntőjében a New Englandet, most pedig jelenállás szerint a Patriotsé lenne az első kiemelés.

Ha most érne véget a szezon... (nfl.com)
Ha most érne véget a szezon... (nfl.com)


11 YARD – EDDIG A TAMPA BAYÉ AZ NFC DÉL BECSÜLETGYŐZELME AZ AFC ÉSZAK ELLEN. AFC–NFC 24.5–22.5
A Baltimore visszatért 2012–2013-as idénybeli Super Bowl-győzelmének helyszínére, New Orleansba, és 34–27-re győzött a Saints ellen. Az idén összesorsolt NFC Dél és AFC Észak között ez volt a szezonbeli 11. mérkőzés (16 lesz összesen), és ebből már a kilencedik zárult az Amerikai főcsoport csapatának győzelmével, egy pedig döntetlennel. Egyedül a Tampa Bay nyert a csoportból interkonferenciális mérkőzést, a 4. héten Pittsburghben aratott valószínűtlen győzelmet. Az AFC Dél viszont hasonlóan rosszul áll az NFC Kelettel, így a két főcsoport közötti csata nem is olyan egyhangú. Nézzük, hogy állnak a konferenciák közötti csaták 12 forduló után! AFC Észak–NFC Dél: 9–1–1. AFC Kelet–NFC Észak 7–5. AFC Dél–NFC Kelet 2–10. AFC Nyugat–NFC Nyugat 6–6. Összesítésben, AFC–NFC 24.5–22.5. Még 17 meccs van hátra, plusz a Super Bowl.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

10 YARD – A DETROIT KÉTSZER ANNYI MEZŐNYGÓLT HIBÁZOTT EL, MINT BÁRKI MÁS, A COLTS ÉS A GIANTS MÉG HIBÁTLAN
Matt Prater rúgó volt a Detroit Lions egyetlen játékosa, aki pontot szerzett a New Englandtől elszenvedett 34–9-es vereség során. Ám Prater sem játszott hibátlanul, 20, 48 és 49 yardos sikeres kísérlete mellett egy 53 yardost elhibázott. Ez volt a szezon közben szerződtetett, hatodik detroiti meccsét játszó rúgó negyedik hibája, s a Lions idénybeli 12. kihagyott field goal kísérlete. A Detroit 16/28-as, 57.1 százalékos mérlege messze a legrosszabb a ligában (Prater 12/16-os mutatója előtt Alex Henery 1/5-tel, Nate Freese 3/7-tel zárt), a második legtöbb kihagyott mezőnygólt jegyző Cincinnatinek is csak hat rossz kísérlete van (19/25). Két hibátlan van még: az Indianapolisnál Adam Vinatieri 25/25-tel, a Giantsnél Josh Brown 10/10-zel áll. Jutalomrúgást eddig öt csapat hibázott el, a New Orleans, a Green Bay, a Buffalo, a Washington és a Chicago egyet-egyet.

9 YARD – DENVERBEN MEGELÉGELTÉK AZ ÚJONC RÚGÓ GYENGÉLKEDÉSÉT, VÁLTÁS JÖHET
Rúgós statisztikákkal foglalkozó bekezdésünkben nem tértünk ki Matt Prater korábbi csapatára, a Denverre, amely korábbi remek rúgójának négymeccses eltiltása miatt Brandon McManusszal kezdte a szezont, s annyira elégedett volt az első négy találkozón hatból öt field goalt értékesítő játékossal, hogy megvált Pratertől. Nos, McManus azóta további hét kísérletéből hármat is elpuskázott, vasárnap a Miami ellen 33 yardról rontott. A Broncosnál megbánták, hogy megtartották, s léptek: a héten két szabadügynök rúgót, Connor Barthot és Jay Feelyt is meghívták próbajátékra.

8 YARD – SZIASZTOK, VISSZATÉRTEM
Az előző idényben 1646 yardot szerző, ezzel két meccs hátrányból is elkapókirályként záró Josh Gordon az Atlanta Falcons elleni találkozón térhetett vissza a pályára, miután letöltötte tízmeccses eltiltását. Már a meccs előtt megnyugtattak mindenkit, hogy nem egyből az egész meccsen lesz fent, és limitált szerepet kap csak az összecsapáson. Hát, ez a limitált lehetőség neki nyolc elkapást és 120 yardot jelentett – bár tény, hogy a 78 támadójátékból „csak” 54-ben volt fent.

7 YARD – 73 YARDOS TD-ELKAPÁS AZ ÚJSZÜLÖTTNEK
T. Y. Hilton a liga egyik legveszélyesebb elkapójává nőtte ki magát 2014-re, és bár már a tavalyi 1083 yardos szezonja is megsüvegelendő volt, idén ehhez a mennyiséghez elég volt már 11 összecsapás is! A Jacksonville elleni meccs duplán is fontos volt számára, hiszen gyakorlatilag a kórházból ment a Lucas Oil Stadionba, mivel aznap született meg a kislánya. Így még az is kérdésessé vált, hogy odaér-e a találkozóra, miután reggel vitte be a feleségét, aztán csupán 75 perccel az összecsapás előtt azért csak betoppant a létesítmény kapuján. És ha már ott volt, egy 73 yardos TD-elkapásával – és amúgy 122 yardjával – el is döntötte a csoportrangadót.

„Amikor ott voltam, azt akartam, hogy különleges legyen. A mérkőzések minden egyes játékát érte fogom játszani, beleadok mindent. Amikor visszaérek a kórházba, magammal viszem neki a meccslabdát” – mondta a touchdownját a tojás „elringatásával” ünneplő Hilton.



6 YARD – ROMO A GIANTS ELLEN TOVÁBBRA IS ZSENIÁLIS
Meg sem lepődtünk azon, hogy Tony Romo négy TD-passzal zárt a New York Giants ellen, ezt ugyanis ez előtt már háromszor is megtette. Ő az egyetlen az NFL történetében, aki kettőnél több négy TD-passzos meccset zárt az Óriások ellen, kettő is csak Ron Meredithnek, Aaron Rodgersnek és Drew Breesnek jött össze. Az sem szenzáció, hogy Romo a negyedik negyedben fordította meg a meccset, 2006 óta ugyanis immár 27-edszer vezetett győztes támadást a negyedik játékrészben vagy a hosszabbításban, a legtöbbet ez idő alatt. A győztes TD-t Dez Bryantnek adta 61 másodperccel a vége előtt, az elkapónak ez volt az első meccset nyerő TD-je, amit az utolsó öt percben jegyzett.

5 YARD – MÉRFÖLDKŐFIGYELŐ: RIVERS 35 000, ELI MANNING 250, HÁROM ÚJ FÉLSZÁZAS
A hétvégén rengeteg játékos ért el jelentős mérföldkövet karrierje során. Philip Rivers 291 passzolt yardjával átlépte a 35 000-es határt (35 204), Eli Manning 3 TD-passzával már 250-nél jár, amivel a 16. az örökranglistán. Az elkapók között Steve Smith 89 yardjával már 13 014-et tud felmutatni az alapszakaszban – a harmadik legtöbb az aktív játékosok között –, Jimmy Graham, Wes Welker és Dez Bryant pedig a hétvégén egyaránt megszerezte az 50. TD-elkapását. A Ravensnél nem csak Smith, hanem Terrell Suggs is ünnepelhetett, a Saints elleni sackjéval már 100.5-nél jár pályafutása során.

4 YARD – SPECIÁLIS EGYSÉG? SZÁRNYAL AZ EAGLES!
A Philadelphia az első csapat az 1970-es Green Bay óta, amelynek két játékosa is hordott vissza legalább 100 yardos kezdőrúgás utáni touchdownt. Az Eagles kilenc játékosa szerzett már visszahordott TD-t, ez pedig már most a liga történetének holtversenyben elért legjobb mutatója (védelmi és speciális egység által szerzett hatpontosok). Az Eagles az első 11 meccsen összesen tíz visszahordott TD-ig jutott, ennyit pedig egyedül az 1976-os Broncos tudott felmutatni.

Josh Huff 107 yardos visszahordott TD-ja


3 YARD – PEYTON MANNING MOST DEMARYIUS THOMAS SEGÍTSÉGÉVEL DÖNTÖTT REKORDOT
Peyton Manning a vereségeket követően gyakran javít fantasztikus teljesítménnyel, a Miami elleni 4 TD-os produkciója már a tizedik volt, amikor zakót követően a következő összecsapáson legalább ennyi hatpontos átadásig jut. Ezzel megelőzte az örökranglistán Dan Marinót, aki kilenc ilyen összecsapásig jutott. Manning kedvence ezúttal Demaryius Thomas volt, ő már a harmadik Broncos-játékos (Julius Thomas és Emmanuel Sanders után), aki egy meccsen három TD-elkapásig jut. Mondjuk nem sokon múlott, a záró játékrészt még 11 pontos hátránnyal kezdte a Broncos, és 2003 óta először nyert Manning egy olyan meccsen, ahol az utolsó 15 percre legalább ekkora hátrányban fordult

2 YARD – A LIGA LEGJOBB VÉDELME SEM ÁLLÍTOTTA MEG A NEW ENGLANDET
A Detroit Lions védelme a legkevesebb pontot, yardot és futott yardot engedte, míg a Patriots a második legtöbb pontot hozta össze a meccs előtt. Ezúttal a támadósor sikerét hozta az összecsapás. A Lions a szezonban most engedte a legtöbb pontot (34), yardot (439) és passzolt yardot (349) egy meccsen.

A Patriots hatodik alkalommal csapott össze ebben a szezonban csoportelsővel (ide veszik azt is, ha holtversenyben áll az együttes az első helyen), a mérleg: 6–0, átlagban 22.2 pontos siker.

1 YARD – A SZAVAZÁST LEZÁRTUK, MEGVAN AZ ÉV ELKAPÁSA
De igazából még csak rivális sem nagyon akad. Az újonc Odell Beckham Jr. Sérülése miatt csupán az ötödik fordulóban mutatkozhatott be a Giantsben, a nyolcadik körbeli pihenőig pedig visszafogott szerepet kapott csak, három meccsen tíz elkapásig és 106 yardig jutott (igaz, volt ebből három TD is). A bye week óta viszont megállíthatatlannak tűnik, négy meccsen 31 elkapást, 503 yardot és két touchdownt szerzett. De a Cowboys elleni 43 yardosához hasonló elkapást ritkán látni. Persze, Beckhamről folyamatosan mutatnak bejátszásokat a mérkőzések előtt, fantasztikus egykezes elkapásokról, de védővel a nyakán, aki szabálytalankodik is közben ráadásul, hátrafelé vetődve így elkapni... Pofátlan, na!



TD – BÁTOR JÓSKA
A ligaelső (174.2 yard futott yard meccsenként) futójáték a liga legjobb futás elleni védelmével (80.5) találkozott a Seahawks–Cardinals csoportrangadón. A Seattle legalább 120 yardos teljesítményére tippeltünk, Russell Wilson (73 yard) segítségével pedig éppen sikerült ez (124). Ami a másik tippet illeti... A Saints sorozatban harmadszor is kikapott otthon, nem jött össze a Ravens elleni sikerre vonatkozó bátor jóslat.
A liga két legjobb pontgyárosa találkozik a hétvégén, a Green Bay Packers (32.2) fogadja a New Englandet (32.5). Ennek ellenére most legfeljebb 55 pontot várunk, és Aaron Rodgers és Brady közösen nem jut 600 passzolt yard és 6 TD-átadás fölé.

STATISZTIKÁK
A 12. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Drew Brees (New Orleans)
–Baltimore
420
A legtöbb futott yard: Justin Forsett (Baltimore)
–New Orleans 182
A legtöbb elkapott yard: Delanie Walker (Tennessee)
–Philadelphia
155
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard: 3641 Andrew Luck (Indianapolis)
A legtöbb futott yard: 1354 DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard: 1192
Demaryius Thomas (Denver)
A legtöbb szerelés: 116 Luke Kuechly (Carolina), Lavonte David
A legtöbb sack: 13 Justin Houston (Kansas City)
A legtöbb interception: 6
Tashaun Gipson (Cleveland)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
12. FORDULÓ
2014.11.21 2.25 Oakland Raiders–Kansas City Chiefs 24–20
2014.11.23 19.00 Atlanta Falcons–Cleveland Browns 24–26
2014.11.23 19.00 Chicago Bears–Tampa Bay Buccaneers 21–13
2014.11.23 19.00 Houston Texans–Cincinnati Bengals 13–22
2014.11.23 19.00 Indianapolis Colts–Jacksonville Jaguars 23–3
2014.11.23 19.00 Minnesota Vikings–Green Bay Packers 21–24
2014.11.23 19.00 New England Patriots–Detroit Lions 34–9
2014.11.23 19.00 Philadelphia Eagles–Tennessee Titans 43–24
2014.11.23 22.05 San Diego Chargers–St. Louis Rams 27–24
2014.11.23 22.05 Seattle Seahawks–Arizona Cardinals 19–3
2014.11.23 22.25 Denver Broncos–Miami Dolphins 39–36
2014.11.23 22.25 San Francisco 49ers–Washington Redskins 17–13
2014.11.24 2.30 New York Giants–Dallas Cowboys 28–31
2014.11.25 1.00 Buffalo Bills–New York Jets* 38–3
2014.11.25 2.30 New Orleans Saints–Baltimore Ravens 27–34
Szabadnapos: Pittsburgh Steelers, Carolina Panthers
13. FORDULÓ
2014.11.27 18.30 Detroit Lions–Chicago Bears Sport2
2014.11.27 22.30 Dallas Cowboys–Philadelphia Eagles Sport2
2014.11.28 2.30 San Francisco 49ers–Seattle Seahawks Sport2
2014.11.30 19.00 Buffalo Bills–Cleveland Browns
2014.11.30 19.00 Indianapolis Colts–Washington Redskins
2014.11.30 19.00 St. Louis Rams–Oakland Raiders
2014.11.30 19.00 Minnesota Vikings–Carolina Panthers
2014.11.30 19.00 Pittsburgh Steelers–New Orleans Saints C8 (20 órától)
2014.11.30 19.00 Tampa Bay Buccaneers–Cincinnati Bengals
2014.11.30 19.00 Jacksonville Jaguars–New York Giants
2014.11.30 19.00 Baltimore Ravens–San Diego Chargers
2014.11.30 19.00 Houston Texans–Tennessee Titans
2014.11.3022.05Atlanta Falcons–Arizona Cardinals
2014.11.30 22.25 Green Bay Packers–New England Patriots Sport2
2014.12.01 2.30 Kansas City Chiefs–Denver Broncos
2014.12.02 2.30 New York Jets–Miami Dolphins Sport2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik