NFL: Flacco hosszabbított, lelépett a clevelandi klasszis

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.03. 17:16
null
Joe Flacco 2021-ig hosszabbított a Baltimore Ravensszel (Fotó: Action Images)
Az új szezon közeledtével sorra bocsátják el játékosaikat a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő csapatok.

 

A Los Angeles Rams nagytakarítása után a New Orleans Saints az elkapó Marques Colstont, a Buffalo Bills az irányítósiettető Mario Williamset, a New England Patriots az elkapó Brandon LaFellt és a tight end Scott Chandlert, az Atlanta Falcons a szintén elkapó Roddy White-ot, a Houston Texans a futó Arian Fostert, a döntős Carolina Panthers pedig az irányítósiettető Charles Johnsont bocsátotta el. Fordított utat járt be a Cleveland Browns kiváló centere, Alex Mack aki kilépett a szerződéséből, így ő is szabadügynökké vált.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

A csapatok a héten kiosztották a franchise tageket, a Bears az elkapó Alshon Jefferyt, a Dolphins az irányítósiettető Olivier Vernont, a Broncos a Super Bowl-MVP Von Millert, a Bills a támadófalember Cordy Glennt, a Redskins az irányító Kirk Cousinst, a Chiefs az Év visszatérőjének megválasztott Eric Berryt a Rams pedig a szélső hátvéd Trumaine Johnsont láncolta magához a 2016-os szezonra.

A hosszabbítások sem maradtak el az Eagles Sam Bradforddal kötött kétéves szerződést, amelynek értelmében az irányító két év alatt 36 millió dollárt kereshet (26-ot garantáltan meg is kap), Joe Flacco három évvel megtoldotta szerződését a Ravensszel, a Packers rúgójával, Mason Crosbyval állapodott meg. Mint ismert, a napokban Tom Brady is hosszabbított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik