NFL: fejbe lőtték az utcán a St. Louis eltiltott elkapóját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 07:42
Többször meglőtték Miamiban Stedman Baileyt, az NFL-ben szereplő St. Louis Rams elkapóját, aki annak ellenére, hogy a csípőjét és a fejét is eltalálták, nincs életveszélyben.

A tiltott szerek használata miatt négymeccses eltiltását töltő Bailey a szülővárosában, Miamiban tölti ezeket a heteket. Helyi idő szerint kedd este az unokatestvérével és két gyerekkel autóztak Dél-Floridában, amikor lőni kezdtek rájuk.

Baileyt a fején és a csípőjében is eltalálták, de nem vesztette el az eszméletét. Kórházba szállították, ahol szerdán megműtik. Bár az első hírek arról szóltak, hogy élet és halál között lebeg, az állapota a legfrissebb hírek szerint nem életveszélyes. Sajnos ez nem mondható el unokatestvéréről, aki az autót vezette. Ő állítólag a gyerekekre borult, hogy védje őket a golyózáportól, és eközben súlyos sérüléseket szenvedett.

A harmadik szezonját taposó Bailey ebben az idényben nyolc meccsen 12 elkapást, 182 yardot és egy touchdownt jegyzett.

„Tudnia kell, hogy ez az utolsó esélye. Ha érvényesülni akart az NFL-ben, és karriert akar, meg kell változtatnia az életstílusát” – mondta Baileyről az eltiltása kihirdetésekor Jeff Fisher, a Rams vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik