NFL: Dallasban a Kraken, új szélső hátvédek a Patriotsnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 18:53
null
Greg Hardy Dallasban folytatja (Fotó: greghardyjr.com)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys egyéves szerződést kötött a kiváló irányítósiettető Greg Hardyval.

 

A szélső védőfalember 11.3 millió dollárért írt alá, de akár 13.116 milliót is megkereshet új csapatánál – ehhez legalább 14-szer kell földre vinnie az irányítókat, de már nyolc sacknél is jár neki 500 ezer dollár az alapfizetésen felül.

A San Diego Chargers hároméves szerződést kötött a korábbi Bills- és 49ers-elkapó Stevie Johnsonnal.

A csoportrivális Oakland Raiders új futót igazolt, az Indianapolisnál csúnyán leszereplő Trent Richardsont.

A bajnok Patriots is szerződtetett egy futót, a főleg passzjátékban használható Travaris Cadet érkezett, akinek így lehetősége van rá, hogy átvegye Shane Vereen szerepét. További hírek a New Englanddel kapcsolatban, hogy megállapodott két szélső hátvéddel, Bradley Fletcherrel és Robert McClainnel, valamint hogy megemelte Rob Ninkovich szélső védőfalember fizetését.

A csoportnál maradva, a Miami Dolphins eseménydús napokon van túl, elsőként elveszítették Charles Clay tight endet.

Claynek ugyanis a Buffalo ajánlott egy ötéves, 38 millió dolláros szerződést, ezt pedig megadhatta volna neki a Miami, de ezzel nem élt (a transition tag értelmében az eredeti csapatnak meccselési joga van az ajánlatot illetően, ha nem él vele, akkor ellenérték nélkül távozhat). Igaz, a Dolphins bebiztosította magát előre, Jordan Cameron megszerzésével.

A Miami pedig nem vesztegette az időt, egyből tárgyalásokat kezdett a korábbi 49ers-elkapó Michael Crabtree-vel.

A Bills tervezett támadófelállásában Matt Cassel az irányító, LeSean McCoy a futó, Sammy Watkins és Percy Harvin a két elkapó, valamint Clay a tight end – közülük egyedül Watkins volt a csapat tagja az előző idényben is.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye előtti uborkaszezon során történik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik