NFL: a Pats kulcsjátékosokkal egyezett meg, futóvándorlás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.31. 19:17
null
Vince Wilfork további három évig erősítheti a New England védelmét (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots támadó- és védőfalának közepét is bebiztosította.

 

A védőfal közepén játszó klasszis Vince Wilfork a 2014-es szezonban több mint 11 millió dollárt keresett volna, most a hosszabbítás következtében a következő három idényben 22.5 milliót kereshet meg. A támadófal belsejét erősítő Ryan Wendell pedig további két évig adhatja fel a labdát Tom Bradynek, ezen időszak alatt pedig akár 8.15 millió dollárt is kereshet.

A Patriots csoportriválisa, a Miami Dolphins elvesztette a söprögető Chris Clemonst (a védő két évre írt alá a Houston Texanshoz, 2.7 millió dollárért cserébe, továbbá a texasi csapat ennek következében kirakta keretéből Danieal Manninget), cserébe viszont Knowshon Morenóval erősített, a Denver Broncos korábbi futója egyéves szerződést kötött, ennek értelmében pedig 3.275 milliót kereshet.

A futóknál maradva, a Jacksonville Jaguars korábbi kiválósága, Maurice Jones-Drew az Oakland Raidershez írt alá (3 év), a Patriotsot elhagyó LeGarrette Blount pedig a Pittsburgh Steelersnél folytatja (3.85 millió/2 év).

További denveri távozó Shaun Phillips is, az irányítósiettető Tennessee-ben folytatja pályafutását, a Titans két évre, 6 millió dollárért cserébe szerezte meg a védő aláírását.

A Philadelphia Eagles menesztette keretéből az állítólag bandaügyekbe keveredő DeSean Jacksont. A kiváló elkapóért mindenesetre már legalább kilenc csapat áll sorba a szabadügynökpiacon.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik