Így tippeltek az állatok a Super Bowlra: 4-3, „szőrös” csatában!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 12:52
Az állatokat mindenki szereti (főleg, ha még aranyosak is), ahogy egy-egy nagy mérkőzésre minden szurkolónak, laikusnak, profinak megvan előzetesen a maga nyertese. Ezért is kötik össze évről évre a kettőt, természetesen a 49. Super Bowl, a Seattle Seahawks és a New England Patriots NFL-nagydöntőjének kezdőrúgása sem érkezhet el az állatvilág tippjei nélkül.

Felejtsük el a szakértőket és a szorzókat, négylábú, szőrös, csőrös, szárnyas, nyálkás, kedves és tiszteletet parancsoló teremtmények „mondják meg” a frankót.

Az Animal Planet nem először jelentkezik „Puppy Bowl” különkiadásával, amelyben aranyos kölyökkutyák jósolják meg a nagydöntő végkimenetelét. A körítés is profi.



Az Animal Planet nem először jelentkezik „Puppy Bowl” különkiadásával, amelyben aranyos kölyökkutyák jósolják meg a nagydöntő végkimenetelét. A körítés is profi.

Buboréknak, az édesszájú dél-karolinai elefántnak is torták között választva kellett meghoznia saját győztesét.

A texasi Moody Gardens pingvinjei is meghozták döntésüket, gondozóik a „rugóikra” bízták a jóslást.

Buborék kollégája, egy jól megtermett tigris izgalmas feladatot kapott. Sisakokkal megkülönböztetett távirányítós autókat vett üldözőbe. Az elsőként leterített nyer!

A 49. Super Bowlnak otthont adó Arizonában a SeaLife élménypark méretes polipja is a döntő két résztvevőjének sisakját használta a jósláshoz. Mindkét „fegyver” ízletes rákokkal volt tele. Lássuk!

Phoenix állatkertjében az ESPN két munkatársa vette igénybe az állatvilág segítségét. 2–2-es döntetlen után egy orangután öltözködési megérzései hozták meg a végeredményt.

Teddy Bear, a nyöszörgő tarajos sül Dallasban jósolt kedvenc finomsága, a kukorica csábításának segítségével. 2012 óta nem tud hibázni, nézzük, mit tippelt az idén. Összejön a négyből négy?

Az állatvilág tippjeinek összesített eredménye tehát: 4–3 a Seattle Seahawks javára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik