NFL: rendőrségi jelentés Belcher tragédiájáról

Vágólapra másolva!
2012.12.04. 17:21
A Kansas City-i rendőrség kiadta a részletes jelentést Jovan Belcher, a kansas City Chiefs NFL-csapat linebackere szombati gyilkosságáról és öngyilkosságáról.

A leírás szerint előző este Belcher és barátnője, a három hónapos gyermeküket nevelő Kasandra Perkins is szórakozni volt. A játékos mérges volt Perkinsre, összevesztek, Belcher az autójában aludt, szombat reggel rendőr ébresztette fel, és miután józannak találta, hazaküldte. A pár hónapok óta rendszeresen veszekedett egymással.

Otthon újra veszekedni kezdtek, majd eldördült a fegyver. A linebacker anyja a dörrenésre a fürdőszobába rohant, ahol a fia a holttest fölé hajolt, arcon csókolta, bocsánatot kért. Ezt követően az anyjától is bocsánatot kért, megpuszilta a kislányát, és elment otthonról.

Bentleyével a Chiefs edzőközpontjához hajtott, a halántékához fogott fegyverrel szállt ki belőle, Scott Pioli igazgatónak elmondta, mit tett Perkinsszel, majd megköszönte azt, amit a klub érte tett. Megkérte az igazgatót, viselje gondját a lányának, majd az autója mögött letérdelt, keresztet vetett, és fejbe lőtte magát Az utolsó szavai ezek voltak: „Mennem kell, nem lehetek itt.”

A Chiefs másnap lejátszotta a Carolina elleni meccsét, 27–21-re nyert, a játékosok pedig kitalálták, mindenben segítenek Zoey felnevelésében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik