Videó: Sallainak 7 perc kellett a gólhoz a Freiburgban, aztán megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 15:44
Nagyszerűen mutatkozott be a Bundesligában Sallai Roland: a magyar válogatott játékos első Freiburg-mérkőzése hetedik percében remek gólt fejelt a Wolfsburg kapujába. És itt nem állt meg: a 21. percben tizenegyest harcolt ki, amelyet ugyan csapattársa, Nils Petersen kihagyott, de a kipattanót már értékesítette a német játékos! Majd jött az, amit senki nem akart látni: le kellett cserélni a magyar játékost. A Freiburg végül 3–1-es győzelmet aratott.

Sallai góljaSallai gólja




A tizenegyest érő szituáció és a második gól



A 41. percig minden álomszerűen ment, aztán a Freiburg honlapjának beszámolója szerint az első félidő vége felé Sallai kapott egy ütést a fejére, amelyet követően ugyan a magyar játékos megpróbálta folytatni, de le kellett cserélni.

A beszámolók szerint a találkozó után megvizsgálták Sallait, és szerencsére nincs nagy baj, a Freiburg mestere csak elővigyázatosságból hozta le idő előtt a magyar játékost.

SALLAI SÉRÜLÉSE


Sallai – aki a felcsúti Puskás Akadémián nevelkedett, majd az olasz és a ciprusi bajnokság érintésével került a Bundesligába – a pályán töltött 41 perc alatt fejelt egy gólt, kapott egy sárga lapot, kiharcolt egy tizenegyest, futott 4.9 kilométert, 15-ször labdába ért, valamint 83 százalékos pontossággal passzolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik