Freiburg: álomból rémálom, azonnal megsérült Sallai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 16:24
Mint arról beszámoltunk, álomszerűen indult Sallai Roland bemutatkozása a Bundesligában, a magyar futballista élete első meccsén kezdett a Freiburgban, és hét perc után meg is szerezte az első találatát. Sallai később egy büntetőt is kiharcolt, ám ezután már nem örülhetett, ugyanis le kellett cserélni.

A Freiburg beszámolója szerint az első félidő vége felé Sallai kapott egy ütést a fejére, amelyet le kellett cserélni.Sallai kapott egy ütést a fejére, amelyet le kellett cserélni.

A 41. percben Gian-Luca Waldschmidt állt be a helyére.

Arról a klub egyelőre nem adott tájékoztatást, mennyire súlyos a sérülés, és mennyit kell kihagynia a magyar játékosnak, ám a találkozót követő vizsgálatok után vélhetően többet tudunk majd.

Sallai a 41 perc alatt, amit a pályán töltött, rúgott egy gólt, kapott egy sárga lapot, kiharcolt egy tizenegyest, futott 4.9 kilométert, 15-ször labdába ért, valamint 83 százalékos pontossággal passzolt.

FRISSÍTÉS: A beszámolók szerint a találkozó után megvizsgálták Sallait, és szerencsére nincs nagy baj, a Freiburg mestere csak elővigyázatosságból cserélte le a magyar játékost.

SALLAI SÉRÜLÉSE


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik