Schalke: Huntelaar eltiltását négy meccsre mérsékelték

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 16:01
Klaas-Jan Huntelaar hatmeccses eltiltása után sikeresen fellebbezett a Bundesligában szereplő Schalke, így 31 éves támadójának büntetését négy mérkőzésre csökkentette a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága.

Mint ismert, Klaas-Jan Huntelaar a Hannover elleni összecsapáson hátulról, szörnyű mozdulattal csúszott rá Manuel Schmiedebachra, amiért a Német Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága tettelegességnek minősítve hat mérkőzésről eltiltotta.

A Schalke fellebbezett a döntés ellen, és a DFB végül végül négy találkozóra mérsékelte a támadó eltiltását.

„A négy mérkőzést ki kell hagynia, a maradék kettőt pedig felfüggesztette a szövetség. Ez azt jelenti, hogy ha a játékos jövő év január harmincadikáig ismét piros lapot kapna, akkor automatikusan érvénybe lép ez a kétmeccses eltiltás is” – áll a DFB közleményében.Mint ismert, Klaas-Jan Huntelaar a Hannover elleni összecsapáson hátulról, szörnyű mozdulattal csúszott rá Manuel Schmiedebachra, amiért a Német Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága tettelegességnek minősítve hat mérkőzésről eltiltotta.

A Schalke fellebbezett a döntés ellen, és a DFB végül végül négy találkozóra mérsékelte a támadó eltiltását.

„A négy mérkőzést ki kell hagynia, a maradék kettőt pedig felfüggesztette a szövetség. Ez azt jelenti, hogy ha a játékos jövő év január harmincadikáig ismét piros lapot kapna, akkor automatikusan érvénybe lép ez a kétmeccses eltiltás is” – áll a DFB közleményében.

Huntelaar szabálytalansága

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik