Schalke: ha csütörtök és Szalai Ádám, akkor Werder Bremen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 14:09
A Bild csütörtökön is folytatta a találgatást Szalai Ádám jövőjével kapcsolatban: az Eintracht Frankfurt után a Werder Bremen úszott be a képbe mint a Schalke magyar labdarúgójának lehetséges kölcsönvevője.

A Bild szerint Horst Heldt sportigazgató továbbra is azon dolgozik, hogy helyet teremtsen a kiszemelt kameruni támadó, Eric-Maxim Choupo-Moting számára, és úgy tűnik, ehhez – ha csak átmenetileg is – meg kell válni Szalai Ádámtól.

A német bulvárlap szerint nem valószínű, hogy a Schalke lelkesedne a brémaiak által elképzelt kölcsönadási feltételekért, „de a futballban sohasem lehet tudni…”

„Szerződésünk van ezekkel a játékosokkal, úgyhogy a befutó ajánlatokat újra és újra át kell tanulmányoznunk velük közösen” – mondta Heldt, aki nemcsak Szalai, hanem a többi, klubváltásra esélyes labdarúgója (Felipe Santana, Christian Fuchs, Tranquillo Barnetta) esetében is az összes fél számára hasznos ügylet megkötésére törekszik.

Mint beszámoltunk róla, a Schalke számára is fontos lenne, hogy a Klaas-Jan Huntelaar mellett kevés játéklehetőséget kapó Szalai minél többet pályán legyen, ezért elképzelhető, hogy a pénzügyileg nem előnyös kölcsönadásból mégis lesz valami.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik