Schalke: döntöttek Szalai Ádám sorsáról - lapértesülés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.24. 01:25
null
Egyelőre kérdéses, hol folytatja Szalai Ádám (Fotó: Reuters)
A Bild információi szerint a Schalke eldöntötte, szeretne megválni magyar labdarúgójától, Szalai Ádámtól, de az eladásnak és a kölcsönügyletnek is jelentős pénzügyi akadályai vannak.

 

A gelsenkircheniek egyik kiszemeltje a kameruni válogatottal hétfőn a vb-től elbúcsúzó Eric Maxim Choupo-Moting – Szalai korábbi mainzi csapattársa –, aki szabaddá vált a klubjánál. Szalai keretbeli helyét állítólag neki szánják, de egyelőre nem tudják, milyen konstrukcióban válhatnának meg a magas fizetésű – a Bild szerint évi kétmillió eurót kereső – magyar játékostól.

A magyar labdarúgó nyolcmillió eurós vételárát „a legnagyobb Szalai Fan Club” – értsd: őt kiszemelő klub, mondjuk a korábban szóba került Eintracht Frankfurt – sem szándékozik kifizetni, noha Szalai a Bild szerint egyáltalán nem vallott kudarcot első schalkés idényében (hét bajnoki gól és három gólpassz Klaas-Jan Huntelaar árnyékában).

A kölcsönadás Szalai fent említett magas fizetése miatt szintén „nehéz ügy”, pedig Horst Heldt menedzsernek nem lenne ellenére, hogy a magyar játékos egy másik klubban rendszeres játéklehetőséghez jusson – ezzel vagy újabb esélyt harcolna ki magának a Schalkénál, vagy „megfizethetőbbnek” láttatná a vételárát az őt kiszemelő csapatok szemében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik