Németország: „Özil évek óta alibizik, sz.rul játszik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.23. 09:40
null
Mesut Özil 92-szer lépett pályára a német válogatottban (Fotó: AFP)
Uli Hoeness, a Bayern München elnöke nem kímélte a válogatottságot vasárnap lemondó Mesut Özilt. A sportvezető a német Sport1-nek mondta el a véleményét a világbajnok játékosról.

„Sportszakmai szempontból ezzel jól jár a német válogatott. Számomra Mesut Özil évek óta egy alibiző futballista, aki a válogatottnak egyáltalán nem tud segíteni. Állítólag a német szövetség rossz bánásmódja miatt… Mindenesetre fel kéne tennie magának a kérdést, hogy mikor nyert utoljára párharcot. Évekkel ezelőtt…

A válogatott megújulását figyelembe véve szuper, hogy abbahagyta. A 2014-es világbajnokságon sem tartozott a húzóemberek közé, tulajdonképpen a csapattársak miatt jutott el a döntőig. Évek óta sz.rul játszik, most meg Grindel vagy Bierhoff (előbbi a német szövetség elnöke, utóbbi a válogatott menedzsere – a szerk.) a vétkes…” – fogalmazott az 1974-ben vb-t nyerő Hoeness.

Mesut Özil vasárnap háromrészes közleményben reagált az Erdogannal való találkozására és az utóbbi hónapokban kapott kritikákra. Ezekről IDE KATTINTVA olvashat bővebben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik