Légiósok: Szalai Ádám egyedül edzett, a csapat érte tüntetett

Vágólapra másolva!
2020.09.23. 18:18
null
Szalai Ádám szerdán egyéni edzésmunkát végzett a Mainznál (Fotó: AFP)
Bár a Mainz hétfőn kitette a keretéből Szalai Ádámot, a magyar válogatott csatára szerdán megjelent a Bundesligában szereplő klub edzésén. A csapattársai viszont nem edzettek szerdán, a Bild információi szerint így álltak ki a magyar csatár mellett.

Szalai edzéséről a Bild képes beszámolóval jelentkezett (a cikk ide kattintva érhető el, de a tartalom fizetős), és meg is szólaltatta a magyar labdarúgót, aki persze nem mondott érdemlegeset.

„Nem akarok beszélni, óvatosnak kell lennem idézte a Bild Szalait. Biztosan eljön az idő, amikor beszélhetek.”

Mint ismert, amíg a Mainz a hivatalos közleményében szakmai okokkal indokolta a szakítást, a Bild szerint pénzügyi vita váltotta ki a klub lépését. A támadó menedzsere, Oliver Fischer szerint a játékos semmi olyat nem tett, amiért büntetést érdemelne.

Szalai szerdán 9 órakor jelent meg a Mainz edzőközpontjában, a kapusedzővel közösen ment be az öltözőbe, majd húsz perccel később civilben visszament a parkolóba az autójához. Néhány perc múlva ismét az öltözőbe ment, amelyet már tréningfelszerelésben hagyott el, és Axel Busenkell-lel, a csapat erőnléti edzőjével egyéni foglalkozásba kezdett – írta a Bild, amely részletezte, hogy 84 percnyi edzés után, 11.27-kor távozott az autójával az edzőközpontból.

Szalai a Bild szerint úgy tervezi, hogy rendszeresen jár a Mainz központjába edzeni, amihez joga van.

FRISSÍTÉS (19.03). A csapatnak szerdán 16 órakor kezdődött volna az edzése, de hiába várták a játékosokat az újságírók, nem hagyták el az öltözőt. 17 órakor a klub sajtósa megjelent, és közölte, a szerdai edzés elmarad. A Bild úgy tudja, a csapattársak Szalai mellett tüntettek azzal, hogy megtagadták az edzésen való részvételt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik