Hoffenheim: Szalai a Man. Cityből kap vetélytársat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.17. 09:44
Brit lapértesülések szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim szerződtetné Kelechi Iheanachót, az angol gigász Manchester City támadóját.

Pep Guardiola állítólag nem számol a fiatal nigériai csatárral, s a manchesteri gárda inkább az Alexis Sánchez, Pierre-Emerick Aubameyang, Kylian Mbappé hármas egyikével erősítené meg támadósorát.

Sergio Agüero és Gabriel Jesus már a keretben van, egy esetleges új igazolás pedig megpecsételné a 20 esztendős Iheanacho sorsát, akit a hírek szerint a német Hoffenheim – Szalai Ádám klubja – szívesen szerződtetne.

A Daily Mail úgy tudja, Németországból a Hoffenheim mellett a Bayer Leverkusen szintén aktívan érdeklődik a támadó iránt, illetve angol csapatok is vinnék Iheanachót.

Kelechi Iheanacho a 2016–2017-es szezonban eddig összesen 26 mérkőzésen kapott lehetőséget, ám csupán 860 percet játszott, ezalatt hét találat mellett három gólpassz fűződik a nevéhez. A nyolcszoros nigériai válogatott csatár értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 10 millió euróra becsüli.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik