HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.04 08:41 Frissítve: 2018.08.04 08:45

Hertha: Ha klubot vált, mindenki boldog lesz – Dárdai

Dárdai Pál, a Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője megszólalt egyik kulcsjátékosa, Marvin Plattenhardt jövőjével kapcsolatban.

HIRDETÉS
Marvin Plattenhardt távozása új lehetőségeket nyithat meg a Hertha előtt (Fotó: AFP)

 

A német sajtó néhány hete arról ír, hogy a 26 esztendős, hatszoros német válogatott Plattenhardtot több Premier League-klub is szívesen látná, az Everton mellett a Huddersfield, a Leicester City, a Watford, a Fulham és a Bournemouth érdeklődéséről is lehetett olvasni.

Michael Preetz korábban elmondta, megfelelő ajánlat esetén az egyesület hajlandó belemenni a világbajnokságon is pályára lépő védő eladásába, most pedig Dárdai Pál vezetőedző is úgy vélekedett, hogy nem ragaszkodnak a játékoshoz.

„Szeretek Marvinnal dolgozni, ugyanakkor ha távozik, akkor azt hiszem, mindkét fél boldog lesz. Viszont jelenleg még itt van, így szerepel a terveimben. Persze van egy »küszöb«” – jegyezte meg sokatmondóan Dárdai.

A Bild azt ecseteli, hogy a berliniek akár 25 millió eurót is kaphatnak egyik legjobbjukért, a Hertha ugyanis a hírek szerint ezt az árat szabta Plattenhardtért, ez az összeg pedig új lehetőségeket nyitna meg a németek előtt, akik így az átigazolási szezon utolsó heteiben több poszton is erősíthetnének.

Angliában augusztus 9-én zárul az átigazolási piac, így a PL-együtteseknek sietniük kell, ha meg akarják szerezni a futballistát, akinek az értékét a transfermarkt.de piaci hírportál egyébként 17 millió euróra becsüli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS