Hertha: Dzsudzsák kétszer annyit kér, mint adnának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 07:39
A Bild értesülései szerint Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva szélsője éves szinten nettó kétmillió eurót szeretne keresni a Bundesligában szereplő Herthánál, amely azonban ennyit nem áldozna a magyar válogatott játékosra.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a berlini együttes 1.1 millió eurós éves fizetést ajánl Dzsudzsáknak, aki Oroszországban körülbelül hárommillió eurót tehet zsebre szezononként.Korábban beszámoltunk róla, hogy a berlini együttes 1.1 millió eurós éves fizetést ajánl Dzsudzsáknak, aki Oroszországban körülbelül hárommillió eurót tehet zsebre szezononként.

Dzsudzsák Balázs fizetési igényeit sokallja a Hertha vezetősége (Fotó: Szport Ekszpressz)
Dzsudzsák Balázs fizetési igényeit sokallja a Hertha vezetősége (Fotó: Szport Ekszpressz)

A Bild úgy tudja, a 28 éves játékos nettó kétmilliót szeretne keresni Németországban, ami a Herthának éves szinten bruttó négymilliós kiadást jelentene – ezt az összeget azonban a berlini klub vezetői sokallják.

A hírek szerint a Hertha bruttó kétmilliót áldozna Dzsudzsákra, a bónuszokat is beleértve.

„Gőzerővel dolgozunk az ügy megoldása érdekében, meglátjuk, mi sül ki belőle. Nem idegeskedünk” – mondta a hírek hallatán Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője.

A Dinamo Moszkva szeretné meghosszabbítani a magyar válogatott támadó decemberben lejáró megállapodását, ám Dzsudzsák nemrégiben elmondta, szinte biztos, hogy nem írja alá az oroszok szerződéstervezetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik